[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ejendomsservice

Ejendomsservice er et stort begreb, men lad os tage udgangspunkt i selve navnet ”ejendomsservice”. For i ordet indgår der service, og det er lige det CL Polering tilbyder – vi tilbyder service. Service til ejendommen kan vi også kalde det, for det CL Polering tilbyder, er en slags assistance til drift og vedligeholdelse af ejendomme – både store og små.

Det er alt fra vicevært-opgaver til oprydningsopgaver i ejendommens gård og fællesarealer, og vi kan endda hjælpe og assistere med mange andre ting – det er blot at tage telefonen, og ringe til os på vores telefonnummer 2628 9311.

Eksempler på ejendomsservice

Som førnævnt hjælper vi med alt fra vicevært-opgaver til oprydningsopgaver i ejendommens gård- og fællesarealer, men lad os lige gå i dybden med nogle konkrete eksempler.

  • Snerydning – når vinteren i Danmark nærmer sig, så kommer der ofte lange perioder med sne, der kan være irriterende for ejendommens beboere, hos CL Polering hjælper vi til med snerydningen.
  • Trappevask – trapperne i ejendommen rengøres ikke automatisk, men det kan føles helt sådan når CL Polering står for trappevasken i din ejendom.
  • Vinduespolering – vinduer og døre med ruder kan hurtigt blive snavset til, når det bruges flittigt – hos CL Polering er vores specialitet vinduespolering, og det kan vi hjælpe dig med i din ejendom.

Solcellerengøring, vinduespudsning og erhvervsrengøring er også vores fokusområder.

Har du yderligere spørgsmål til de enkelte eksempler, så er du mere end velkommen til at ringe til os. Vil du gerne høre mere om hvilken slags ejendomsservice vi kan hjælpe med, så kan du også spørge ind til det.

Send os en e-mail allerede i dag, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – klik her!

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website