[contact-form-7 404 "Not Found"]

Skiltevask

Skilte og facader er ofte ansigtet for virksomheder, foreninger og organisationer. Desværre er der alt for mange, der bare køber skilte og facader, hvor de derefter glemmer alt om dem. Disse skilte og facader skal vedligeholdes, for ude i det danske vejr, kan de hurtigt blive snavset til.

Hvis din facade eller dit skilt bliver snavset til, så kan potentielle kunder ikke se hvad der står – og de vil få sværere ved at få øje på din virksomhed, organisation eller forening. Derfor tilbyder CL Polering dig at få din synlighed tilbage igen, for vi er eksperter indenfor skiltevask.

Vi vasker dine skilte på sådan en måde, så de fremstår helt nye – derved kan dine skilte og dine facader igen tiltrække kunder.

Eksempler på skiltevask

Der findes mange former og størrelser på skilte, men hos CL Polering er ingen opgave for lille og intet arbejde for stort – vi påtager os gerne opgaven, når du skal have vasket dine skilte eller facader.

Til sidst vil vi gerne lige runde af med et eksempel, på hvor vigtig skiltevask egentlig er – tænk på at du er ude i trafikken, og der er et skilt – men du kan ikke se skiltet pga. snavs, sne eller noget helt tredje – er det ikke irriterende? Det samme gælder for dine skilte og facader, for hvis dine kunder ikke kan se dig, bliver de irriterede og du forbliver usynlig.

Ring til os i dag på telefonnummer 2628 9311, så kan vi snakke om hvordan vi kan få vasket dine skilte med professionel skiltevask.

Send os gerne en e-mail, så skriver vi tilbage hurtigst muligtklik her!

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website