Årsabonnement på algebehandling af tag

Algebehandling – din vej til et smukt tag

Med et årsabonnement på algebehandling af tag, behøver du ikke længere kaste bekymrede blikke mod tagets top. Men er du i tvivl om en sådan ordning er noget for dig, så kan du også sagtens nøjes med at bestille en enkelt behandling. Det er helt op til dig. Uanset om du vælger det ene eller det andet, sørger vi for, at dit tag bliver så godt som nyt!

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

  1. Hjem
  2.  » Årsabonnement på algebehandling af tag

  Hvad er en algebehandling?

  Stort set alle typer af tage rammes af alger. Og stort set alle typer af tage kan behandles. Heldigvis. Der sker ved hjælp af at sprøjte et særlig algedræbende skum ud over taget, hvorefter både alger og mos over en periode på 5-7 måneder visner og vaskes væk af vind og vejr.

  En yderst effektiv behandling, som samtidig er yderst skånsom overfor miljøet. Så selv om den kan få bugt med de generende belægninger på taget, er det ganske uskadeligt. Og resultatet er ikke til at tage fejl af.

  Kan en algerens af taget overhovedet betale sig?

  Med en professionel algebehandling er det både nemt og effektivt, at rense dit tag for problematisk mos og alger. Det vil ikke alene få dit tag til at se så godt som nyt ud. Det vil også øge levetiden på dit tag.

  Da alger og mos suger vand, er de nemlig skadelige for tagkonstruktionen og fjerner du ikke belægningerne, risikerer du frostsprængninger i konstruktionen. En årlig algebehandling kan derfor hurtigt vise sig at være en god investering. Ikke mindst sammenlignet med de udgifter en udskiftning eller reparation af et tag kan løbe op i.

  Hvad får du ud af en algebehandling af taget?

  Som nævnt er der mange fordele ved at få renset taget for belægninger som alger og mos. Og meget gerne en gang om året:

  • En forlængelse af tagets levetid med op til 20 år
  • Et smukkere – og renere – tag
  • Et mere velplejet helhedsindtryk af hele huset
  • Store besparelser sammenlignet med reparation eller udskiftning af tag
  • Færre belægninger fremover

  Hvad koster en algebehandling?

  Prisen på en effektiv og professionel algerens afhænger lidt af hvor stort dit tag er. Er det svært for dig at vurdere helt præcist, kommer vi gerne forbi og måler op. Så kan vi samtidig også vende hvad du ønsker at få lavet og hvornår du ønsker det.

  Hos CL Polering kan du desuden vælge mellem flere forskellige løsninger. Nemlig en enkelt bestilling, hvor du blot bestiller en enkelt afrensning af dit tag – eller et abonnement.

  Enkelt bestilling

  Ønsker du blot en enkelt behandling af dit mosdækkede tag, er dette løsningen for dig. Prisen afhænger som sagt af størrelsen på dit tag. Behandlingen inkluderer en grundig algebehandling af taget samt en efterfølgende gennemgang af eventuelle fejl og mangler på taget.

  Som en ekstra garanti får du en gratis behandling, hvis den første ikke skulle vise sig at være effektiv nok.

  Du bestiller en algebehandling lige når det passer dig.

  Abonnementsordning på algebehandling

  Som en af de eneste på markedet for tagrens, tilbyder vi en abonnementsordning. Med den er du ikke alene sikret et rent og sundt tag – du får også væsentligt mere for pengene end hvis du bestiller efterbehov. Helt konkret sparer du op til 50% på hver behandling! Og så giver den også mulighed for en attraktiv naborabat. Så er I flere på samme vej, der skal have renset taget, kan I opnå en god rabat. Det er bare at kontakte os!

  Denne ordning indeholder muligheden for at vælge mellem algebehandling af taget hvert eller hvert andet år. Helt efter behov.

  Alger andre steder?

  Hvis blot man kunne sikre, at mos og alger kun holdt sig til tagene, ville alt være nemt og ligetil. Men det kan også være et problem på både fliser, mure, stakitter og facader. Heldigvis kan man bruge nøjagtig den samme algebehandling her, som også bruges på taget! Vil du vide mere om det – så læs videre her.

  Uforpligtende tilbud på algebehandling

  Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 71 991 993 for at få et uforpligtende tilbud på algehandling.

  Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

  Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  CL Polering Haslev

  Floraparken 24
  4690 Haslev

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Køge

  Omøvej 66
  4690 Køge

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Lyngby

  Huldbergs Allé 38
  2800 Lyngby

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Præstø

  4720 Præstø

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  0/5 (0 Reviews)