fbpx

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Clpolering » Algebehandling tag

Algebehandling tag

Med en algebehandling bliver dit tag som nyt

Du ved selvfølgelig godt, hvordan et rødt tegltag skal se ud, men du ved også udmærket, hvordan et rødt tegltag ser ud, når det trænger til en algebehandling, fordi det er angrebet af alger, som farver taget grønt.

Men det er ikke kun tegltage, der kan trænge til en algebehandling som følge af at være angrebet af alger. Alle tage lige fra skifertage til glaserede tage kan blive angrebet af alger og kan derfor trænge til en algebehandling, som kan fjerne den uønskede vækst og få taget til fremstå som nyt igen.

Kontakt os

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

Algebehandling af tag

Når vi algebehandler dit tag, renser vi det for alle de alger, der sidder som et tykt lag skidt og får taget til at se grimt ud. Det foregår ved, at vi oversprøjter taget med en særlig algedræbende blanding, som er helt uskadelig for både dig, dit tag og miljøet.

Den form for algebehandling af dit tag gør, at algerne stille og roligt visner for derefter at falde af helt af sig selv.

Alt kan algebehandles

Det gode ved vores algebehandling er at det ikke kun behøver at blive brugt på taget, det kan med lige så stor fordel bruges på din terrasse, fliser, mure, stakit eller facade. Ja, alle steder hvor mos og alger samler sig med tiden, kan en algebehandling så det ser ud som nyt igen.

Rensning af fliser

Det er ikke kun dit tag, der kan blive angrebet af alger i forskellige farver. Dine fliser trænger formentlig også til at blive renset og behandlet for alger.

Se mere om rensning af fliser her.

Rensning af træterrasse

Er du så heldig at have en terrasse af træ, så kan du let få den genopfrisket med en rensning og en algebehandling, der fjerner den grønne belægning.

Klik her, hvis du vil vide mere om algebehandling og rensning af træterrasse.

Naboaftale om algebehandling

Hvis både du og din nabo gerne vil have lavet en algebehandling af jeres tag eller have renset jeres fliser eller terrasse, så kan CL Polering lave et godt tilbud, så I begge sparer penge.

Med en naboaftale sparer CL Polering både benzin og transporttid – og den besparelse kommer både dig og din nabo til gode, hvis I vælger at få lavet en algebehandling på samme tid.

Kontakt os her for at høre mere om naboaftalen.

Uforpligtende tilbud

Kontakt CL Polering og få et uforpligtende tilbud på vores landsdækkende algebehandling af tag, fliser og terrasser.

Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

CL Polering Lyngby

Huldbergs Allé 38
2800 Lyngby

Telefon: +45 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Køge

Omøvej 66
4600 Køge

Telefon: +45 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Haslev

Nygade 5
4690 Haslev

Telefon: +45 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Præstø

Hejrevej 18
4720 Præstø

Telefon: +45 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk