[contact-form-7 404 "Not Found"]

Praktisk spørgsmål om vinduespolering

I forbindelse med vinduespolering og vinduespudsning finder du de mest gængse spørgsmål, af praktisk karakter, besvaret herunder:

Når CL Polering udfører vinduespolering og vinduespudsning, hvad kan man da som kunde forvente?

 • CL Polering polerer vinduerne rene for almindeligt skidt og møg – herunder pollen, trafikfilm og fugleklatter.
 • Klistermærker – og rester fra klistermærker – er ikke i kategorien ‘almindeligt skidt og møg’, og du kan som kunde ikke forvente at CL Polering, i forbindelse med almindelig vinduespolering af dine vinduer, også fjerner klistermærker eller rester fra klistermærker.
 • Kalkaflejringer fra tidligere dårligt udført vinduespudsning er heller ikke i kategorien ‘almindeligt skidt og møg’ – og du kan som kunde ikke forvente at dine vinduer også renses for gamle kalkaflejringer, i forbindelse med almindelig vinduespolering.
 • Cement, mørtel, maling, lak og olie hører heller ikke under kategorien ‘almindeligt skidt og møg’, og er ikke noget du kan være sikker på CL Polering fjerner i forbindelse med almindelig vinduespolering.

Skulle dine vinduer være tilgriset af noget af ovenstående, så kan CL Polering tilbyde en mere omfattende vinduespolering, der inkluderer afrensning af mere end almindeligt kradsbørstig skidt og møg. Kontakt CL Polering for et uforpligtende tilbud her.

Du kan se vores priser på vinduespudsning her.

Udfører CL Polering også vinduespolering i dårligt vejr?

 • Ja, CL Polering kan pudse vinduer i stort set alt slags vejr.

Er det nødvendigt at jeg er hjemme for at CL Polering kan udføre vinduespolering?

 • Nej, men CL Polering skal have adgang til vinduerne både indvendig og udvendig. Så har du ikke mulighed for at være hjemme, må vi finde en løsning med en ekstra nøgle – fx hos en nabo.
 • Kører CL Polering ud forgæves – uden mulighed for at komme til at udføre vinduespolering – vil du blive faktureret for transportomkostninger.

Rydder CL Polering op efter sig?

 • Ja, alt vand i forbindelse med vinduespoleringen tørres op; vindueskarm, og arealet rundt om vinduet, efterlades mindst ligeså pænt som inden vinduespoleringen.
 • Det er dog et krav at arealet – og herunder eventuel vindueskarm – er ryddet på forhånd, således at CL Polering har fri adgang til at udføre vinduespoleringen.

Hvor ofte anbefaler CL Polering at jeg får udført vinduespolering?

 • Det afhænger helt af omgivelserne og hvor meget snavs dine vinduer bliver udsat for. De fleste er glade for at få deres vinduer pudset en gang hver 4. uge, men mange finder at hver 8. uge – eller måske endda hver 12. uge – er nok til at ruderne altid synes rene og pæne.

Kan jeg lave en fast aftale med CL Polering om regelmæssig vinduespolering?

 • Ja, CL Polering indgår gerne faste aftaler om vinduespolering – og herunder også nabo-aftaler, hvor du og din nabo kan opnå rabatter.

Er aftaler om regelmæssig vinduespolering bindende?

 • Nej, de aftaler du indgår med CL Polering om regelmæssig vinduespolering er helt uden binding og kan til enhver tid opsiges.

Skal jeg melde afbud hvis jeg har indgået aftale med CL Polering om vinduespolering på et givent tidspunkt – og af den ene eller anden årsag ønsker at aflyse aftalen?

 • Ja, såfremt du ønsker at melde afbud – eller ændre aftaletidspunktet – skal du senest 24 timer inden aftalte tidspunkt meddele CL Polering herom.

Kan prisen ændre sig når jeg har indgået fast aftale med CL Polering?

 • Som udgangspunkt gælder altid den pris CL Polering har givet i forbindelse med tilbud.
 • Prisen i et givent tilbud kan dog ændre sig hvis de angivne oplysninger ikke stemmer overens med de faktiske – fx hvis antallet af ruder er forkert talt op.
 • Ved en fast løbende aftale prisreguleres i forhold til inflation. Denne prisregulering foregår én gang om året (1. marts) og udgør

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen er ‘netto kontant’ – eller med en betalingsfrist på 8 dage via kontooverførsel. Ved faste aftaler om regelmæssig vinduespolering kan du også tilmelde dine regninger fra CL Polering til PBS.

Har du flere spørgsmål kan du ringe til os på tlf: 26 28 93 11

Vinduespudser Chieu fra CL Polering
Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website