[contact-form-7 404 "Not Found"]

Rensning af solceller

Rensning af solceller

bør foretages regelmæssigt. Regelmæssig rensning af solcellerne forøger solcelleanlæggets ydeevne med op til 30 procent!
Med professionel solcelle rensning fjernes alt snavs. Der efterlades ingen solskærmende partikler som fx kalk.

Spar ikke på rensning af solceller

At spare på regelmæssig rensning af solceller er dumt. Et solcelleanlæg er en stor investering, og hele ideen med investeringen er jo at reducere el-regningen.
Selvfølgelig er et solcelleanlæg også en rigtig god idé for miljøets skyld. Men et solcelleanlæg der ikke yder sit max, gavner hverken miljøet eller el-regningen max.
Det er derfor det er vigtigt med regelmæssig rensning af solceller.

Rengøring af solceller

Når du skal rengøre og rense dine solceller, er der en række forhold du skal være opmærksom på:

Temperatur

Først og fremmest må solpanelerne ikke være varme. Koldt vand på varm overflade kan ødelægge glasset på dine solpaneler.

Vejrforhold

Det er heller ikke heldigt at vaske solceller i solskinsvejr. Hvis vandet når at fordampe inden du får det svabet bort, efterlades der kalkaflejringer på solpanelerne. Kalkaflejringer vil, på samme måde som støv og skidt, forringe dit solcelleanlægs ydeevne.

Sikkerhed

Solpaneler er som oftest placeret på taget. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på sikkerheden. At stå og sprøjte med vand på et tag med hældning, kræver det rigtige fodtøj. Det kræver også det rigtige værktøj…

Undgå ridser

Af hensyn til solpanelets glasoverflade – og for ikke at ridse – anvendes en blød børste. Her er det meget vigtigt at du sørger for at børsten er ren, så ikke små partikler – gemt i børstens hår – ridser solcellerne. Ridser i glasoverfladen er ødelæggende for solcellernes ydeevne.
Du skal også være påpasselig når du skraber vandet af solpanelerne. Kanten på en svaber kan være skarp, og ridser hvis man holder den skævt.

Rengøringsmidler

Brug kun rengøringsmidler der er specielt beregnet til glasoverflader. Opvaskemiddel, og andre ikke egnede rengøringsmidler, kan medføre at garantien på solcellerne bortfalder.

Du kan også købe din egen solcellevasker

Husk, vi tilbyder også erhvervsrengøring, algebehandling, Fliserens vinduespudsning.

Hos CL Polering er vi naturligvis opmærksomme på alle ovennævnte punkter i forbindelse med rensning af solceller.

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website