Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  1. Hjem
  2.  » Cookie- og Privatlivspolitik

Cookie- og Privatlivspolitik

Generelt

Vi indsamler så vidt muligt kun de informationer om dig, som er nødvendige for at kunne give dig et tilbud eller yde dig en aftalt service. Det vil blandt andet være dit navn og din adresse, samt det der er nødvendigt for faktureringen (f.eks. din email-adresse, dit CVR-nummer). Hvis du giver os andre oplysninger, som f.eks. dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig, gemmer vi naturligvis også det.

Vores kontaktformularer benytter reCAPTCHA v3, der er underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at kunne give dig tilbud på services eller yde aftalte services. Det indebærer blandt andet planlægning og regnskabsføring.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt eller nødvendigt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det, eller som følge af et salg af hele eller dele af virksomheden, og du vil til enhver tid have ret til og mulighed for at gøre indsigelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@clpolering.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. En eventuel indsigelse eller tilbagekaldelse af dit samtykke kan medføre, at vi ikke længere kan yde dig en aftalt service, og en indsigelse eller tilbagekaldelse af dit samtykke kan kun efterkommes i det omfang regnskabsloven ikke kræver at oplysningerne fortsat gemmes.

Udgiver

CL Polering
Nygade 5
4690 Haslev
Telefon: 26852685
Email: info@clpolering.dk

Ændringer i vores privatlivspolitik

Der kan ske ændringer der gør det nødvendigt at opdatere denne privatlivspolitik. Hvis vi foretager ændringer, vil vi notere datoen for seneste ændring nederst i denne privatlivspolitik.

Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

Åbningstider

Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
Kontoret holder lukket i weekenden.

CL Polering Haslev

Floraparken 24
4690 Haslev

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: info@clpolering.dk

CL Polering Køge

Omøvej 66
4690 Køge

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: info@clpolering.dk

CL Polering Lyngby

Huldbergs Allé 38
2800 Lyngby

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: info@clpolering.dk

CL Polering Præstø

4720 Præstø

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: info@clpolering.dk

0/5 (0 Reviews)