[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vinduespudser i Næstved

Vi arbejder selvfølgelig også i Næstved, hvor vi tilbyder en lang række ydelser, der passer perfekt til byens krav.

 

Vi har fleksible aftaler klar til privatpersoner, og naturligvis også mængderabat til større firmaaftaler.

Alt sammen kan du høre mere om ved at ringe til os, eller kontakte os gennem hjemmesiden. Vi har en lang række af services at tilbyde, og vi sørger altid for at kvaliteten er i top, og prisen er i bund.

Når vi begiver os ud i vinduespolering eller andet i Næstved er det altid med professionelle og engagerede medarbejder, der ved hvad de laver, med års erfaring inden for branchen.

Se vores priser her.

Læs mere om CL Polerings vinduespudser service her.

Se de praktiske spørgsmål omkring vinduespolering her.

Vi klarer også andre opgaver så som fliserens, algebehandlingskiltevask, solcellerengøring, erhvervsrengøring mm. Benyt menuen herover til at læse om vores mange service tilbud.

Lidt om byen

Næstved er en gammel by, der op igennem Danmarkshistorien har haft en stor rolle som handelsby. Den har sidenhen udviklet en masse industri, og er hjemsted for folkeskatter som BonBon-land og Kählervasen.

Byen har omkring 42.500 indbyggere, og der er altid liv i bybilledet. Det betyder også at der er masser at lave for en virksomhed som os, og vi kører ofte til Næstved for at lave diverse opgaver.

Den store spredning betyder også mange forskellige opgaver, og vi har folk der kan mere end blot vinduespolering og pudsning.

Når der skal poleres vinduer

Vinduesvask er ikke nogen nem opgave at klare selv. Det fleste har oplevet at begive sig ud i projektet og opleve at der kommer striber, eller at dele af ruden ikke er så nem at gøre ren.

Det kan skyldes mange ting, men der er et par gode råd, til hvis du skal gøre det selv, eller om du kan gøre det selv.

Det først der skal til er udstyret. Har du alt det der skal til for at polere vinduerne, kan du ofte selv tage de fleste vinduer, så længe de ikke er i højden.

Vi får mange opgaver fra folk, der ikke selv føler sig trykke ved at vaske vinduer i 3 meters højde, eller også har de ikke det nødvendige udstyr, og her kan det være en nemmere løsning at ringe til os.

På den måde slipper du for alt bøvlet med at skulle købe det, og derefter gå i gang med at vaske vinduerne.

For at få et godt resultat skal du bruge en spand med koldt vand og sæbe.

Sæben kan være forskellige ting, men man kan bruge opvaskemiddel, da det kan tage skidtet. Ellers kan man flere steder købe sæbe til formålet.

Dernæst skal man bruge en svamp og en skraber. Det er vigtigt at begge disse to kan komme ind alle steder, og har man fx runde vinduer, kan det være svært.

Hvis sæbevandet når at tørre ind, eller der stadig er meget vand på ruden, risikerer man at få aflejringer, der skaber de karakteristiske striber på ruden. Derfor kan det være en god ide at se på sådanne ting inden man begynder på vinduespolering.

Til sidst skal man bruge en fnugfri klud, som man kan tørre af med, når man er færdig. Derefter er det blot at gå i gang, og ligesom vi arbejder i al slags vejr, så kan du også vaske vinduer i al slags vejr.

Det eneste det kræver er, at når man laver vinduespolering i byer som Næstved, så skal du skylle og skrabe hurtigere, hvis der er sollys og det er varmt i vejret. Ellers tørrer ruderne for hurtigt, og så får du striberne.

Man kan også undgå striberne delvist ved at skylle af efter, men det kræver, at man har en vandslange eller lignende, og det er ikke alle, der har adgang til sådan noget inde i byerne.

Du er mere end velkommen til at ringe til os angående vinduespolering i Næstved, og vi vil altid kunne spare dig for besværet til en god pris.

 

 

Ledte du efter:

Vinduespudser i Haslev
Vinduespudser i Tureby
Vinduespudser i Køge
Vinduespudser i Glumsø
Vinduespudser i Rønnede

 

Vi kan træffes på følgende tidspunkter:

Mandag – fredag 8.00 – 16.00
Lørdag – 12.00 – 14.00
Søndag – Lukket

 

Telefon:

(+45) 26 28 93 11
Hvis du indtaler en besked på telefonsvareren vender jeg tilbage INDEN kl. 18.00 samme dag.
Lørdag, og søndag kan dette dog ikke forventes overholdt.

 

E-mail:

mail@clpolering.dk
Send gerne en e-mail, og der svares ALTID tilbage inden for 24 timer.

 

Adresse:

Nygade 5
4690 Haslev
Danmark
CVR nr. 33 22 85 62

 

 

Lidt om Næstved Kommune

– Næstved Kommune er Sjællands femte største by og tilhører Region Sjælland.
– Kåret til Sjællands tredjebedste handelsby i Danmark i 2006.
– Grundlagt i 1135, og er dermed 878 år gammel.
– Byen fik Danmarks allerførste rækkehusbeboelse kaldet Stenboderne.

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website