fbpx

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Clpolering » Vinduespudser i Herlufmagle

VINDUESPUDSER I HERLUFMAGLE

Står du og mangler en vinduespudser i Herlufmagle behøver du ikke lede længere.

Vi tilbyder nemlig alle vores services og høj professionalisme i den lille by i Udkants Danmark.

Vi kører fra Haslev, hvor vores kontorer er, men vi vil næsten altid kunne planlægge en aftale alt efter, hvad der skal laves.

Vi sætter en dyd i punktlighed og kvalitet. Derfor forlader vi aldrig et sted med en masse ting tilbage, som du skal klare.

Vi er derudover nemme at lave aftaler med, og bestiller man en vinduespudser i Herlufmagle, behøver du ikke engang at være hjemme for, at vi kan pudse vinduerne.

Det kræver blot at vi har adgang til vinduerne, og vi er fleksible omkring nabo aftaler med ekstranøgler og så videre.

Faktisk kan din nabo også få noget ud af bekendtskabet. Vi tilbyder nemlig rabat til naboer, da vi ikke skal køre to gange, og det betyder at i sammen kan spare penge.

Kontakt os

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

Lidt om byen

Herlufmagle er en charmerende lille by med omkring 1400 indbygger, der på trods af sin beliggenhed godt kan føles som sit eget samfund.

Vi kører selvfølgelig i hele området, og du vil altid kunne få en vinduespudser til Herlufmagle omegn, hvis det bliver nødvendigt.

I byer som denne er der ikke så meget fokus på industri, men vi tilbyder naturligvis vores service både til private, offentlige institutioner og normale virksomheder.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi bringer know-how og værktøjerne, på den måde kan vi spare dig for besværet, og det kan samtidig være farligt, at skulle kravle rundet på tage og oppe i højderne, hvis ikke man har en god stige eller lignende.

Vores vinduespudsere er professionelle og kan hurtigt takle problemerne, og det kræver tit at man må være innovativ, for at nå alle vinduerne.

Ud over vinduespudsning kan vi også klare rengøring af solceller, som oftest er en ret vanskelig proces, hvis man selv skal igennem den.

Det kræver nemlig, at man kan komme op på taget, hvor solcellerne er monteret, og til det skal man bruge en egnet stige eller lignende, som ikke alle ligger inde med. Derfor kan du trygt overlade det til os.

Vi arbejder ud for kundernes behov, og vi kan sagtens give et godt tilbud på en aftale i forhold til gentagen service. Mange vælger 4, 6 eller 8 ugers løsninger, hvilket betyder at vi kommer på fastlagte tidspunkter, så du ikke skal tænke på renheden af dine vinduer.

Du kan selvfølgelig altid afmelde servicen igen, medmindre du har fået en mængderabat på din bestilling.

Det skal også nævnes, at hvis vi kører forgæves, og vi ikke kan få adgang til vinduerne, afkræver vi et beløb svarende til transportomkostninger.

Vi vil sørge for at du får den bedste oplevelse, og vi udvider på, at du vil anbefale os videre. Derfor håber vi at kunne skabe kvalitet for dig.

Du kan kontakte os på telefon eller gennem hjemmesiden, hvor du kan beskrive, hvad du ønsker at få lavet, så ringer vi dig op med det bedste tilbud vi kan klare, og det er naturligvis gratis og uforpligtigende at have en samtale omkring projektet, hvis det er en større bygning fx, og hvis ikke beskrivelse er nok, kan billeder også hjælpe, men i det fleste situationer, vil vi kunne klare det ved en lille samtale.

Din vinduespudser i Herlufmagle

Bestiller du en vinduespudser i Herlufmagle, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

Åbningstider

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00
Kontoret holder lukket i weekenden.

RING: 26 85 26 85

Hvis du indtaler en besked på telefonsvareren vender vi tilbage inden kl. 18:00 samme dag.

Lørdage og søndage kan dette dog ikke forventes overholdt.

Mail: mail@clpolering.dk

Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

Åbningstider

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00
Kontoret holder lukket i weekenden.

CL Polering Haslev

Nygade 5
4690 Haslev

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Køge

Omøvej 66
4690 Køge

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Lyngby

Huldbergs Allé 38
2800 Lyngby

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Præstø

Hejrevej 18
4720 Præstø

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

0/5 (0 Reviews)