Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  1. Hjem
  2.  » Her kører vi

HER KØRER VI

CL Polering er din lokale vinduespudser, hvilket giver dig en hurtig, nem og billig rengøring. Vi er lokaliseret, så vi kan nå ud til mange lokalområder, uden at du skal betale store omkostninger for transport. Dermed får du mere for pengene og renere vinduer.

Vi er lokaliseret i Haslev, hvorfra vi kører rundt til de omkringliggende byer. Primært er vores fokus indenfor Faxe, Vordingborg og Næstved Kommune, da der her ligger mange små og mellemstore byer, hvor vi tilbyder vinduespudsning samt andre services som fx rengøring af solceller eller skilte.

Vinduespudser i Haslev

Haslev er som nævnt, hvor vi kører fra, og det er også byen, hvor vi har vores kontor. En mindre by med lidt over 10.000 indbyggere, men over 6 skoler og 2 private skoler har gjort, at den har fået tilnavnet: ”Skolebyen i det grønne”.

”Det grønne” stammer naturligvis fra den store mængde natur der omgiver og er en del af byen. En smuk by med masser af kultur i bylivet, og derudover bor befolkningen spredt ud på det relativt store areal, som byen dækker over, hvilket giver masser af plads til beboerne.

Her tilbyder vi selvfølgelig vinduespudsning og da vi i forvejen er i byen, vil der sjældent gå lang tid, fra du ringer, til jobbet er udført.

Vinduespudser i Faxe

Faxe er en af de byer som de fleste kender. Det skyldes selvfølgelig også de mange forskellige drikke, som oprindelig kommer fra området, og som har været med at gøre både Faxe og Danmark kendte.

Selve byen er dog ikke så stor. Med lidt under 4000 indbyggere er Faxe blandt de mindre byer i området, men det gør selvfølgelig ikke arbejdet mindre vigtigt, og turen er kort fra Haslev, når vi kommer for at pudse vinduer.

Faxe ligger også navn til kommunen som Haslev ligger i, og er alt i alt en historisk by der har haft stor betydning op gennem tiden.

Vinduespudser Faxe Ladeplads

5 km sydøst fra Faxe ligger byen Faxe Ladeplads, som er en havneby, der naturligvis har haft stor betydning for Faxe og resten af kommunen.

Byen er placeret centralt i Faxe bugt og har i mange år haft en forbindelse via en jernbane, der har gjort det muligt at holde Faxe-byernes industri kørende. Dermed er der i Faxe Ladeplads både en industrihavn, men naturligvis også mulighed for fiskeri samt en større lystbådehavn.

Den salte luft kombineret med vinden kan skabe udfordringer, men det er selvfølgelig ikke noget, som vores medarbejdere ikke kan klare.

Vinduespolering i Rønnede

Rønnede er også en af de små byger i vores nærområde, der ligger under Faxe kommune, med omkring 2300 indbyggere, ser man et anderledes lokalsamfund, der ligger stik vest for Faxe.

Rønnede var tidligere en kommune ligesom Haslev, men blev i 2007 indsat under Faxe Kommune.

Vi har en stor del af vores opgaver med vinduespudsning i disse lokalsamfund, hvor vi har faste kunder til vinduespudsning eller rengøring af solcelleanlæg eller skilte, som vi også tilbyder.

Vinduespolering i Glumsø

Glumsø er en af de mindre byer i Næstved kommune, hvor vi også udfører de opgaver i nu måtte have.

Byen har, trods sin beskedne størrelse, flere små butikker og specialbutikker, der gør den attraktiv for familier, der vil søge væk fra storbyen.

Her kan vi så hjælpe jer yderligere med vores mange tilbud, som du kan læse meget mere om på hjemmesiden. Faktisk kan vores medarbejdere klare det meste, og det er ikke blot vinduespudsning, men faktisk kan vi hjælpe særlige erhverv på mange forskellige måder.

Du kan altid tage fat i os for at få et uforpligtende tilbud, som vi selvfølgelig også tilbyder i Glumsø.

Vinduespudser i Næstved

Næstved er en af de større byer i Danmark efter Danske standarter, og det er samtidig en utrolig historisk by.

Med handel helt tilbage fra 1100-tallet, har byen altid haft en hvis mænge indflydelse på Sjælland og Danmark, blandt andet på grund af dens placering. Byen er hjemsted for den utroligt populære Kähler-vase og huser derudover BonBon-land der ligger små 7 kilometer uden for bygrænsen.

Byen har tiltrukket masser af industri, hvor vi har flere kunder. Her giver vores mange kompetencer en stor fordel, der skaber værdi for vores kunder, hvad end det er finere kontorer eller anderledes opgaver på produktionen, hvor vi kan tilbyde viceværtshjælp.

Vinduespudser i Herlufmagle

Herlufmagle er den mindste by, hvor vi ofte har opgaver i.

Med lige knap 1400 indbyggere, er det lille samfund meget tæt knyttet, men byen ligger kun 10 kilometer fra Næstved, og tæt på flere andre byer i området.

Byen har i de senere år lidt under krisens eftermæle, der er gået ud over udkants-byen, der har en hal, svømmehal med cafeteria, som er blevet et eksempel på problemstillingerne for de mindre byer rundt omkring i Danmark.

I byer som disse er det stadig vigtigt at holde gang i virksomhederne, og derfor agerer vi naturligvis stadig i byen, med vores services.

Vinduespudser i Præstø

Gøgernes by, som den blandt andet kaldes, er en gammel hyggelig handelsstad, der har været en vigtig del af forbindelsen fra Sydsjælland og videre ned igennem landet.

Historisk set har byen derudover haft stort salg gennem havnen, hvor flere af de gamle bygninger stadig fungere som en del af Danmarkshistorien.

Her er vi med til at vedligeholde disse bygninger, samt hjælpe indbyggerne med de opgaver de nu måtte have, om det er vinduespudsning eller andet, der ligger i for vores repertoire.

Vinduespudser i Ringsted

Ringsted er endnu en by i rækken af ældre handelsbyer i området, der trods sin store kulturarv, er blevet moderniseret, med alle de nye elementer der nu hører til. Det har betydet at byen har fået et kongrescenter, musikhus, og mange andre nybyggerier der har udvidet kulturen.

Byen har Danmarks ældste murstenskirke, og har sandsynligvis haft en stor betydning siden vikingetiden, hvorfra man stadig kan se rester og levn.

Industrielt har byen det store Danish Crown Slagteri, og meget andet i byen, hvilket giver os masser at tilbyde, som du kan læse meget mere om ovenfor.

Vinduespudser i Sorø

Med omkring 7700 indbyggere er Sorø en middelstor by midt på Sjælland, hvor den også fungere som regionshovedby for region Sjælland.

På grund af blandt andet denne titel, har Sorø udviklet sig meget de sidste par år, og er en af de ledende byer indenfor ny bæredygtig teknologi.

Det betyder blandt andet lade-stationer for elbiler, samt flere solcelle anlæg. For at disse kan fungere optimalt kræver det naturligvis vedligeholdelse og rengøring. Dette klarer vi nemt for dig, så du slippe for en tur op på taget og skulle pille ved anlægget.

Vinduespudser i Tureby

Tureby Sogn er et lille område presset ind mellem Køge og Haslev, hvor vi naturligvis også tilbyder vores services.

Det lille lokalsamfund ligger tæt på vores hovedsæde og det er derfor et område som vi ofte kommer igennem.

Her er flere samlinger af huse, der selvfølgelig også kræver den vedligeholdelse som vi kan klare for jer. Vi dækker selvfølgelig også hele området, og du vil altid kunne tage en snak med os.

Vinduespudsning i Køge

Køge er i sig selv ikke ret stor, men gennem årene har den vokset sig sammen med flere mindre omkringliggende byer, hvilket har gjort Køge til det 18. største byområde i Danmark med over 36.000 mennesker bosat i byen.

Køge er, som mange andre af de omkringliggende byer, en gammel købstad, der har haft en god placering i vigens midte, hvorfra det har været muligt at transportere varer videre både til lands og til vands.

Her tilbyder vi naturligvis vores service: vinduespudsning og rengøring både til Køge, men også til de mange mindre forstæder.

Vinduespudser i Bagsværd

Bagsværd er en del af Storkøbenhavn, og dermed en af mange forstæder, som vi nu kører til. Her i byen tilbyder vi alle de tjenester, som man kunne tænke kunne være relevante for sådan et sted.

Byen har i de senere år renoveret mange af dens gamle bygninger og skabt både parceller og flotte villaer der ligger i nærheden af den lokale sø og skov. På den måde blive naturen taget med i byen, og det har skabt et attraktivt område for mange, der ikke ønsker centrums larm og hastværk.

Bagsværd er derudover vel nok mest kendt i den brede befolkning som byen med Novo Nordisk hovedkvarter.

Vinduespudser i Herlev

Herlev er også en del af Storkøbenhavn, men med 28.000 indbyggere er byen en af de mindre på lister, hvor den er klemt ind mellem Gladsaxe, Rødovre og Ballerup.

Byen har dog stadig sit eget liv, uden om de omkringliggende byer. Det betyder blandt andet en Lokalavis, Herlev Bladet og mange tilbud til specielt børnefamilier, for at komme ud og opleve lidt kultur eller sport.

Byen bærer dog også præg af trafikken der går til og fra København, og Herlev Hovedgade, der går direkte gennem byen, er ofte meget befærdet.

Byen kendes på Herlev Hospital, der tårner sig op i 25 etagers højde, langt over de andre bygninger i byen.

Vinduespudser i Lyngby

Lyngby, eller Kongens Lyngby, som byen hedder, ligger i den Nordlige del af Storkøbenhavn og er næsten det Nordligste vi kommer med vinduespudsning.

Byen har et indbyggertal på over 54.000 og har en lang historie, der ikke nødvendigvis har haft Lyngby som en forstad, men i stedet har Lyngby i mange år op gennem tiden været en vigtig bebyggelse, og der er også stadig flere historiske bygninger i Lyngby, der dateres tilbage fra 11-1200-tallet.

Byen har stadig en masse handel, og specielt Detailhandel er stort i byen og det trække da også ofte folk til fra indre København samt flere af de andre forstæder.

Sidst med ikke mindst, har byen også DTU, Danmarks Tekniske Universitet, der skaber liv i området.

Vinduespudser i Skovlunde

Skovlunde er endnu en af byerne, der udgør Storkøbenhavn, og byen har for sig selv udviklet sig gennem mange år, til at være blandt de større forstæder med lige omkring 50.000 indbyggere.

Byen fik i 1949 en endestation fra S-toget, hvilket betød at trafikken ind til centrum blev hurtig og nem. På den måde kunne byen lynhurtigt se sit befolkningstal vokse, og folk der arbejdede inde i byen, men ønskede fred til sin familie, valgte at bosætte sig i områderne.

Alt i alt betød det at Skovlunde, blev til den by som vi kender i dag, og hvor vi gerne kører til med vinduespudsning.

Vinduespudser i Vordingborg

Fra Storkøbenhavn bevæger vi os sydpå, hvor vi finder Købstaden Vordingborg. Her i byen kan man komme videre til Masnedø, der skaber videre forbindelse til Falster.

På den måde er Vordingborg en meget central by for at få Danmark til at hænge sammen, og byen har da også skabt meget på, at være en færge-by tidligere, og nu til dags transport-by. Det har blandt andet betydet at byen har lukreret på handel, hvilket den stadig gør til den dag i dag.

Byen har derfor også flere historiske bygninger, som blandt andet en version af Vor Frue Kirke, som man finder flere andre steder.

Vinduespudser i Værløse

Værløse er, efter danske standarter, en by af mellem størrelse beliggende på Nordsjælland. Byen har i alt omkring 13.000 indbyggere og hører stadig til Region Hovedstaden, selvom den ikke er en del af Storkøbenhavn.

Byen er i stedet en del af Furesø Kommune. Byen hed tidligere ”Lille Værløse”, men denne del blev fjernet fra byskiltet i 90’erne, og i stedet blev bynavnet som vi kender det i dag.

Byen har alle de elementer man kender fra byer af denne størrelse. Det betyder sport, kultur og ikke mindst kunst i Skovhuset, så Værløse kan byde på lidt af alt.

Vinduespudser i Ballerup

Ballerup er en af de vestligste dele af Storkøbenhavn, men er stadig en del af byen. Ballerup har ca. 39000 indbyggere, og er omkring 16 kilometer fra Københavns centrum.

På den måde er byen ret langt fra storbyen, men har i stedet skabt sit eget gennem blandt andet en god portion infrastruktur. Det har betydet at Ballerup har en masse industri, og selvfølgelig også en masse andre ting der normalt kendetegner en forstad.

De fleste der ikke bor i området kender Ballerup Super Arena, hvor der foregår masser af events og ikke mindst Sport som cykling i den store hal.

Vinduespudser i Strøby Egede

Strøby Egede er en lille by, der ligger ud til Køge bugt, ca. 8 kilometer fra Køge. Byen er under Stevns Kommune i et område, med en masse små byer.

Ser man bort fra Køge, er der et lille område med megen natur og ikke helt så meget bebyggelse, en ting som man normalt ellers ikke forbinder med Østsjælland.

Byen har eksisteret siden stenalderen, med grave fra jægerstenalderen, hvilket betyder at byen gennem alle år, har nydt godt af den ideelle placering til både jagt og fiskeri, der tidligere har været en grundpille for en by.

Vinduespudser i Mern

Mern er en lille by på den sydlige del af Sjælland, og trods befolkningstallet kun ligger omkring de 1000, ligger byen i et område, hvor vi ofte kører rundt og vasker vinduer.

Byen deles af Mern Å, der tidligere skabte to bydele: Nørre-Mern og Sønder-Mern. Byen lever stadig i dag på mange omkringliggende gårde og er sidenhen blevet en traditionel by, der har mange håndværkere.

Herfra kan man nemt komme til de mange byer i området på Sydsjælland, da byen ligger relativt centralt i landet. Man kan stadig se flere historiske bygninger i lokalområdet som blandt andet den gamle stationsbygning, der vidner om Mernbanen, der desværre blev nedlagt i 1961.

Vinduespudser i Lundby

Lundby er endnu en af disse mindre Landsbyer, hvor vi glædeligt kører til. Disse mindre lokalsamfund lever på nogle stille vilkår, og Lundby er med 825 indbyggere, blandt de mindre byer. Dog har byen stadig formået at samle hele 500 elever i Svend Gønge-skolen, der er samlet fra den nordlige del af Vordingborg Kommune.

Udover skolen findes der generelt mange aktiviteter for børn og unge i form af børnehave, SFO og Lundby Efterskole.

Byen har naturligvis også en hal og en lokal idrætsforening, der holder gang i byen, og samler indbyggerne.

Lundby har selvfølgelig også en masse kultur at byde på, som man finder på Biblioteket, eller hvis man er interesseret i lokalhistorien, kan man se på Lundby Sognearkiv.

Vinduespudser i Tappernøje

Tappernøje er en mindre by på Sydsjælland, der indtil 2010 blot var en selvstændig by, men grundt vækst er Tappernøje vokset sammen med nabobyen Brøderup. Dermed blev 672 indbyggere til 1587.

Byen ligger tæt på Sydmotorvejen, hvilket også kan have bidraget til den øgede befolkningsvækst.

Derudover er byen tæt på Rønnede og Præstø, som vi også kører til og tilbyder vinduespudsning eller polering.

Tappernøje har blandt andet et meget stort forsamlingshus i tre etager. Derudover har byen naturligvis også mange af de ting, som man ofte ser i disse små lokalsamfund, i form af kultur og sportsklubber, der skaber aktivitet og liv i byen.

Vinduespudser i Herfølge

Herfølge er en by af mellem størrelse, i hvert fald, hvis man ser på danske standarter, og med 7000 indbyggere, og en central placering på Østsjælland, er byen i vækst.

Herfølge ligger kun 5 kilometer fra Køge centrum og er naturligvis også en del af Køge kommune. Herfølge er nok mest kendt for sine præstationer i fodbold, hvor den lille by har formået at vinde Danmarksmesterskabet, som den mindste by i historie. Sidenhen er klubben dog fusioneret med HB Køge, der stadig er med i eliten af dansk fodbold.

Byen har generelt skabt flere sportsikoner. Blandt andet er Caroline Wozniacki vokset op i byen, der også er hjemsted for håndboldspilleren Lars Jørgensen.

Vinduespudser i Greve

Greve ligger som en af kystbyerne syd for København. Og det er da også strand og vand, der i høj grad har været med til at sætte sig præg på byen med de omtrent 50.000 indbyggere.

Ved den attraktive sandstrand er der altid masser af liv. Både på selve stranden og på den livlige strandvej, der er præget af hyggelige butikker og spisesteder.

Der er en masse aktivitet i og ved vandet, og også Greve Svømmehal er meget flittigt besøgt. Det er i det hele taget en aktiv by med mange sportstilbud og mange dejlige grønne områder. For eksempel er Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav dejlige udflugtsmål.

Det er nemt at komme til og fra København, da S-toget kører på strækningen.

Vinduespudser i Solrød Strand

Solrød Strand er med sin beliggenhed lige ud til Køge Bugt en meget attraktiv by. Der er S-tog-forbindelse til København og Køge, så man kan nemt være pendler med bopæl i Solrød Strand.

Der bor omtrent 16.000 mennesker i Solrød Strand. At byen har denne skønne sandstrand giver selvfølgelig mange aktiviteter, der indbefatter strand og vandsport.

Den forholdsvis lille by har masser at byde på i form af natur, indkøb og fred og ro. Det er det ideelle sted at slå sig ned, hvis man gerne vil have naturen tæt på, gode faciliteter og alligevel være tæt på hovedstaden.

Vinduespudser i Nærum

Nærum ligger nord for København i Rudersdal Kommune. Byen ligger meget tæt på Øresunds kyst, hvilket da også præger byens liv. Også Mølleåen hører til et af byens trækplastre. Nærums borger har således altid nemt ved at komme til noget vand.

Nærum Station gør det nemt at komme til og fra byen med tog og med busser.

På Nærum Hovedgade finder du alle de butikker og spisesteder, du kunne ønske dig. Nærum Campingplads ligger helt skønt midt i Jægersborg Hegn og tæt på alting.

Nærum er hygge, skøn natur og tæt på det hele for de omtrent 20.000 beboere, der er i byen.

Vinduespudser i Holte

Holte ligger dejligt placeret nord for København som den nordligste by i Storkøbenhavn. I selve Holte by bor der bare omkring 6.500 mennesker.

Holte er indbegrebet af en skøn beliggenhed imellem skov, strand, havn og andre naturområder. Særligt kendt er jo den meget stejle Geels Bakke, som især mange cykelryttere har erfaringer med at udfordre.

Også Vejlesø, der løber ud til Furesøen, der er Danmarks dybeste sø, er et besøg værd.

Holte Station giver byen forbindelse med S-togsnettet. Selve byen byder på et aktivt butiksliv, der er Holte Midtpunkt, der er en biograf og mange dejlige spisesteder. Byens ikoniske rådhus er tegnet af Arne Jacobsen.

Vinduespudser i Virum

Virum har en helt unik beliggenhed. Direkte ud til Furesøen, Furesøparken, Geelskov og Mølleådalen og Frederiksdal. Så bliver det ikke mere storslået i Storkøbenhavn.

S-togsnettet gør det nemt at komme til og fra Virum fra stationen. Byen rummer omkring 15.000 indbyggere. Meget af handelslivet er centreret omkring byens centrum, Virum Torv.

Denne nordsjællandske by rummer alt, hvad du har brug for af skoler, institutioner, indkøb, sportsaktiviteter, sundhed og så videre.

Virum Kirke blev bygget i 1940 og har en længere tradition for gospel.

Virum er med sin helt unikke beliggenhed tæt på København og lige midt i naturen et meget attraktivt sted at bo.

Vinduespudser i Gentofte

Gentofte ligger skønt placeret lige nord for København. En stor del af bygrænsen går langs med Øresunds kystlinje. Her findes både et par lystbådehavne og herlige sandstrande.

Det sætter de cirka 75.000 borgere da også stor pris på.

Ud over store områder med skøn natur, så er der også en masse kultur og handelsliv i byen. Desuden findes der det store Gentofte Hospital og et godt bibliotek.

Ud over en skøjtehal er der også mange andre sportstilbud i Gentofte.

Gentofte har en attraktiv beliggenhed, og der er et væld af tilbud om forskellige former for aktiviteter for alle i byen.

Vinduespudser i Charlottenlund

Charlottenlund ligger godt lige nord for København. En større del af bygrænsen går langs Øresund. Med denne kystlinje og mange dejlige grønne områder er Charlottenlund en meget attraktiv by at bo i.

Charlottenlund Fort ligger helt ude ved kysten ved Charlottenlund Strandpark. I nærheden af dette ligger Charlottenlund Skov, som er et dejligt rekreativt område. Desuden er der Forstbotanisk Have Charlottenlund, som rummer flere end 600 forskellige spændende buske og træer.

Charlottenlund Station gør det nemt at komme frem og tilbage med S-toget på Klampenborgbanen.

På Charlottenlund Travbane får mange mennesker en dejlig eftermiddag til at gå. Det er også i denne by, at museet Ordrupgaard ligger.

Vinduespudser i Klampenborg

Klampenborg ligger nord for København. Byen har en meget stor del af sin grænse langs med Øresunds kystlinje. Langs Strandvejen ligger mange ikoniske bygninger. For eksempel Bellevue Teater, der ligger over for den kendte Bellevue Strand, Bellavista og mange meget store palæer.

Man kan dårligt tale om Klampenborg uden at tale om Dyrehavsbakken, eller bare Bakken. Den dejlige forlystelsespark, som har ligget der i Dyrehaven i umindelige tider. Faktisk blev den grundlagt helt tilbage i 1583 af Kirsten Piil.

I nærheden findes Klampenborg Galopbane, som tiltrækker mange spilleglade gæster.

Klampenborg Station er både en del at Kystbanen og S-togsnettet.

En meget stor del af byen er dækket af natur, hvilket gør byen ekstra attraktiv at bo i.

Vinduespudser i Farum

I Farum bor der omkring 20.000 mennesker. Byen ligger nord for København, og den grænser op til den smukke Furesø.

Farum Sø, som er den tredjestørste sø i Mølleåen er også et dejligt rekreativt område, som mange sætter stor pris på.

I Farums kulturhus er der masser af arrangementer året rundt. Farum Hovedgade er byens førende handelsgade med Farum Station i den ene ende og Farum Kirke i den anden.

Farum Midtpunkt er et arkitektonisk byggeri, som blev opført først i 1970’erne.

Farum er en attraktiv by med en god beliggenhed i Nordsjælland med både natur, kultur og gode faciliteter.

Vinduespudser i Birkerød

Birkerød er beliggende i Nordsjælland og er Rudersdal Kommunes største bymæssige bebyggelse med omkring 20.500 indbyggere.

Birkerød ligger godt ved Birkerød Sø, og der er i øvrigt en masse dejlige rekreative områder i byen. Her er blandt andet Rude Skov, Eskemose Skov og Bistrup.

I byen er der et rigt kulturliv, og sportsmæssigt mangler der ingenting. Her er blandt andet en skaterbane, en svømmehal og en golfbane. Der findes også godt med institutioner, skoler og Birkerød Gymnasium.

Her er masser af godt handelsliv og et velfungerende bibliotek og kulturhuset Mantziusgården.

Birkerød Station sørger for, at der er gode transportmuligheder til og fra byen.

Vinduespudser i Vedbæk

Vedbæk ligger omtrent 20 km nord for København med en stor del af sin beliggenhed langs med Øresunds kystlinje. Den dejlige sandstrand er velbesøgt – især om sommeren. I havneområdet er der masser af liv, og mange er glade for sejlsport.

Vedbæk Station ligger som en del af Kystbanen, som kører imellem Helsingør og København, så det er nemt at komme til og fra byen. Den historiske stationsbygning er helt fra 1897 og blev tegnet af arkitekten Heinrich Wench, som var meget berømt i sin tid.

I Vedbæk findes der mange gode indkøbsmuligheder, dejlige spisesteder og et populært hotel.

Byen er omgivet af dejlige naturområder, som Enrum Skov, Maglemosen og Vedbæk Strandpark.

Vinduespudser i Skodsborg

Skodsborg er et mindre område, der ligger omtrent 20 km nord for København. Der bor ca. 1.250 indbyggere i byen, som er meget smukt beliggende langs med Øresunds kystlinje.

Skodsborgs nok mest kendte bygning er det ikoniske Skodsborg Sanatorium. På Skodsborg Kurhotel er det muligt at booke et kortere eller længere ophold i de skønne omgivelser.

I det hele taget er området præget af sin unikke beliggenhed langs med et stykke af Strandvejen, der byder på en storslået udsigt ud over sundet og den gode sunde strandluft. Desuden er der gode store grønne områder i byen.

Indkøbsmulighederne er centreret omkring Strandvejen, som gennemløber hele byen. Skodsborg er en hyggelig og dejlig by.

Vinduespudser i Hundige

Hundige er beliggende syd for København ved Køge Bugt. Byen har omkring 50.000 indbyggere.

Hundige Station er en del af S-togslinjen, der kører imellem København og Køge, så byens indbyggere har rig mulighed for at komme til og fra byen.

Hundige ligger tæt ved stranden, og Hundige Strandpark er en del af Køge Strandpark, som strækker sig langs hel kystområdet.

Der findes også en hyggelig lystbådehavn, så der er flere dejlige muligheder for vandaktiviteter.

Den lokale Hundige Strand Familiecamping, som er helt tilbage fra 1928, er da også velbesøgt.

Der er gode institutioner, skoler og indkøbsmuligheder i byen, som har en meget attraktiv beliggenhed.

Vinduespudser Kalvehave

Kalvehave er en temmelig lille by med blot omkring 700 indbyggere. Byen ligger helt skønt på en tange ud i Ulvsund. Via Dronning Alexandrines Bro har Kalvehave forbindelse til Møn.

Den tætte kontakt til havet gør stemningen i byen helt speciel. Lyset, luften og udsigten er fuldstændig unik her. Den hyggelige havn, der blandt andet er færgeleje for færgen mellem Kalvehave og Møn, er også en del af det hyggelige bybillede.

Også for cyklister er en tur i Kalvehave skøn. Byen er nemlig en del af den internationale cykelrute mellem Berlin og København.

En helt særlig attraktion er Kalvehave Labyrint, som er spændende at besøge for både børn og voksne.

Kalvehave er en hyggelig og aktiv by, som er bindeleddet imellem Sydsjælland og Møn.

Vinduespudser i Valby

Valby er en del af København med omtrent 52.000 indbyggere. Valby ligger på den ene side meget centralt placeret, og på den anden side er den helt sin egen.

Der er blandt andet store grønne områder som Valbyparken, som er Københavns største park. Det er et skønt rekreativt område med mange muligheder. En del af parken er Valby Idrætspark, som grænser ud mod Kalvebod Brygge.

I Valby findes også Carlsberg-området, som med sin spændende historie tiltrækker mange besøgende.

Også Nordisk Films lokaliteter hører til i Valby.

Ellers fungerer Valby som et aktivt byområde med en stor togstation, indkøb, sportsfaciliteter, naturoplevelser, spisesteder og så videre. Valby er en alsidig del af København.

Vinduespudser i Ishøj

Ishøj ligger på strækningen imellem København og Køge. Byen ligger helt ud mod vandet ved Køge Bugt Strandpark.

Ishøj er nok mest kendt for det meget populære kunstmuseum, Arken, der tiltrækker mange besøgende hvert år.

Desuden findes der en stor lystbådehavn, og Ishøj Station ligger som en del af S-togstrækningen imellem Køge og København.

I byen er der mange gode institutioner, skoler og så videre. Et veludbygget stisystem gør det let at komme omkring til fods eller på cykel.

Ishøj Naturcenter er en unik mulighed for byens borgere til at lære noget om og opleve naturen på tæt hold. Der foregår mange aktiviteter.

Vinduespudser i Lille Skensved

Den lille hyggelige stationsby, Lille Skensved, ligger dejligt omtrent syv km nordvest for Køge, ikke så langt fra kysten. Der bor blot 1.600 indbyggere i den hyggelige by.

Der er ikke langt til stranden ved Køge Bugt fra Lille Skensved.

I Lille Skensved ligger den kendte pektin-fabrik, CP Kelco, som producerer pektin af tang og citrusskaller. Den er den største af sin slags i verden.

I byen er der både institutioner, skole, aktiviteter, foreninger og et mindre handelsliv. Det er en hyggelig lille by, der har alle nødvendige faciliteter inden for rækkevidde. Et godt og trygt, lille miljø.

Vinduespudser i Borup

Borup ligger på Østsjælland i Køge Kommune. Den har omkring 4.600 indbyggere.

Borup er en stationsby, så du kan nemt komme til og fra byen.

I byen ligger den meget kendte virksomhed, Borup Kemi, som producerer forskellige typer af kemiske produkter, mest til privatbrug.

Der er mange dejlige grønne områder i og omkring byen. For eksempel Dyndet, som er en gammel tørvemose. I dag er der en dejlig badesø, et spisested og en campingplads i området.

Ellers er der alle faciliteter, gode indkøbsmuligheder, gode idrætsforhold og en biograf.

Borup er en hyggelig og velfungerende by, der ligger fint nærmest i midten af Sjælland.

Vinduespudser i Glostrup

Glostrup er en del af Storkøbenhavn. Den ligger godt 11 km vest for København med sine ca. 22.500 indbyggere.

Glostrup Station ligger som en del af Høje-Taastrup-banen, der kører imellem København og Høje-Taastrup. Også mange buslinjer har sit knudepunkt her. Den ligger dermed ret centralt i forhold til at kunne komme til og fra byen.

Der er alle fornødne faciliteter i Glostrup, og sport og idræt er der gjort særligt meget ud af. På Glostrup Stadion dyrkes der atletik, og der spilles fodbold. Der er også en god svømmehal og flere idrætshaller, hvor alverdens former for idræt dyrkes.

Glostrup er en hyggelig og aktiv by at bo i.

Vinduespudser i Bjæverskov

Bjæverskov ligger på Østsjælland omkring 10 km vest for Køge. Der bor omkring 3.050 mennesker i Bjæverskov. Motorvej E20 kører igennem byen, så der er gode muligheder for at komme til og fra byen.

I den hyggelige by findes gode institutioner, skole og indkøbsmuligheder. Der er også flere gode spisesteder.

Der er også flere sportsforeninger, der gør det muligt for alle at dyrke idræt. I Bjæverskov Forsamlingshus er der mange forskellige aktiviteter.

I den lokale zoo, Pangea Park, kan man nyde dyrene i vældig gode forhold.

I Bjæversgård er der hyggeligt, og man har alt, hvad man har brug for, inden for rækkevidde.

Vinduespudser i Karise

Karise er en gammel stationsby, der ligger på Sydsjælland. I byen bor der omtrent 2.000 mennesker.

I byen er der mange aktiviteter for alle byens borgere.

Der er også et økologisk andelslandbrug, Brinkholm, og det bæredygtige økosamfund, Permatopia, hvor 90 familier har slået sig sammen. Desuden er der den socialøkonomiske virksomhed, Leopold.

Der er således mange gode tiltag i retning af fællesskab og bæredygtighed i Karise.

Desuden er der alle muligheder for gode liv med institutioner, skoler, efterskole og så videre.

På Karise Camping nyder mange gæster sommeren.

Der er et godt og sundt forretningsliv i Karise, som på alle måder er en dejlig by.

Vinduespudser i Holmegaard

Holmegaard er en by, der ligger dejligt placeret på det sydlige Sjælland ikke så langt fra Næstved.

I Holmegaard er der mange dejlige naturområder, blandt andet Holmegaard Mose, som er den største højmose på Sjælland.

Den absolut mest kendte virksomhed i Holmegaard er Holmegaard Glasværk, som er kendt verden over for sin smukke glaskunst.

Det smukke, gamle Holmegaard Gods har en historie, der strækker sig så langt tilbage som til 1375. det ligger fuldstændig idyllisk og fredeligt ca. 8 km nordøst for Næstved.

Holmegaard er en fredelig lille by på landet, hvor der er skønt at bo.

Vinduespudser i Stensved

Stensved er en mindre by på Sydsjælland, der ligger ca. 7 km øst for Vordingborg, der bebor 1.587 mennesker.

Den sydlige del af byen grænser ud til stranden ved Storstrøm. Der er en enestående natur ved Stensved. For eksempel vej Stensved Overdrev.

Ud over naturoplevelser, så byder Stensved på institutioner, skole og gode idrætsfaciliteter. Det foregår for eksempel på Stensved Stadion.

Der findes flere gode indkøbsmuligheder i byen. Både fødevarebutikker, service og andre former for handel. De fleste er centreret på og omkring Vordingborgvej.

Stensved er en hyggelig lille by, hvor du har alt det, du har brug for, lige i nærheden.

Vinduespudser i Langebæk

Langebæk er en dejlig lille landsby med blot lidt over 200 indbyggere. Byen ligger på Sydsjælland omkring 12 km øst for Vordingborg. Du kommer ikke meget sydligere på Sjælland.

Langebæk ligger dejligt placeret, og der er masser af frisk luft og grønne områder.

Langebækgaard er en historisk landejendom, der er beliggende i Langebæk. I tilknytning til gården er der en overdådig landskabshave i engelsk stil, som af og til er åben for gæster.

Langebæk er en ægte sjællandsk landsby, hvor der er fred og ro og højt til himlen. Det er et dejligt og hyggeligt sted at bo.

Vinduespudser i Stege

Stege er den største by på Møn. Der er omtrent 4.000 indbyggere i byen. Møn er omgivet af vand på alle sider, så det har selvfølgelig en stor indflydelse på livet der.

Det helt unikke Møns Klint ligger lige i nærheden.

Stege er en gammel købsstad, og der er da også et livligt handelsliv i byen stadigvæk. Der er også en masse aktiviteter af alle mulige forskellige slags i byen.

Nogle af de mest kendte virksomheder er Møn Bolcher og Sukkerfabrikken.

Der er også et godt idrætsliv med flere klubber, en svømmehal og så videre.

Stege er natur, havnemiljø, idræt og alt, hvad du har brug for.

Vinduespudser i Borre

Borre er en lille hyggelig landsby, der ligger på den østlige del af Møn. Byen er omgivet af vand på næsten hele omkredsen. Dette præger naturligvis livet i byen, der har et særligt lys og en særlig frisk havluft. Vest for Borre ligger Stege, og sydpå ligger den kendte Møns Klint.

Der bor omkring 300 mennesker i Borre.

Det meget vand omkring Borre betyder også en masse fisk. Der er således to røgerier i byen, og der findes da også dejlige restauranter i Borre, der blandt andet serverer dejlig frisk fisk og skaldyr.

Havnen er hyggelig, og der er masser af gode muligheder for fred, ro og naturoplevelser i Borre.

Vinduespudser i Stubbekøbing

Stubbekøbing er placeret dejligt på nordsiden af Falster. Omtrent halvdelen af byen grænser op til kysten ved Grønsund. Der bor omkring 2.500 mennesker i Stubbekøbing.

Der er masser af dejlige naturoplevelser på Nordfalster. Dels er der hele den lange strand, og dels er der både Corselitze Skoven, der indeholder Danmarks største træ, Halskov Vænge med sine 6 stendyser og 72 gravhøje og Bavnehøj, der måler 44 meter og er Falsters højeste sted.

Stubbekøbing Camping ligger skønt lige ned til den dejlige badestrand.

Ved Stubbekøbing Havn er der både en lystbådehavn, et færgeleje og en industrihavn.

Der er dejligt i Stubbekøbing, hvor du er tæt på naturen.

Vinduespudser i Hellerup

Hellerup ligger lige umiddelbart nord for København. Den østlige del af byen ligger lige ud til Øresunds kyst. Her er en mindre, men hyggelig sandstrand.

Der er omkring 76.000 indbyggere i Hellerup.

Hellerup Station er et trafikknudepunkt i byen. Her går både S-togslinjen imellem Klampenborg og København og det regionale Kystbane-tog. Desuden er der mange buslinjer. Det gør det meget nemt at komme til og fra Hellerup.

På Strandvejen er der et rigt handelsliv, inden vejen løber ud langs Øresund med den dejlige udsigt.

Der er mange muligheder for at dyre idræt. Der er sejlklubber, svømmehal og mange andre sportsklubber.

Hellerup har en perfekt beliggenhed, både tæt på hovedstaden og tæt på strand og øvrig natur.

Vinduespudser i Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er den største by på Falster. Den har et indbyggertal på omkring 17.000. Den gamle købstad ligger dejligt med vand på mange sider. Det giver et særligt dejligt lys og masser af frisk luft.

Nykøbing er kendt for blandt andet den mangeårige revytradition. Der findes også et velbesøgt Middelaldercenter, og Guldborgsund Zoo er også meget populær.

Der er et levende byliv med muligheder for shopping, restaurantbesøg og så videre.

Der er masser af spændende arkitektur, naturoplevelser og god stemning i byen.

Nykøbing Falster er med sin unikke beliggenhed og dejlige stemning en perle af en by.

Vinduespudser i Nysted

Nysted ligger skønt placeret helt sydligt på Lolland. En stor del af byen ligger direkte ud til kysten omtrent 27 km øst for Rødby. Vi har altså med en af landets mest sydligt beliggende byer at gøre. Den er da også Danmarks sydligste købstad.

Der er både Lollands eneste naturhavn og en dejlig lystbådehavn i Nysted.

Der er mange skønne pletter i og omkring Nysted. For eksempel ligger Aalholm Slot, der blev opført helt tilbage i 1300-tallet, smukt placeret i Aalholm Park, hvor også Aalholm Automobilmuseum ligger.

Nysted er præget af gamle, idylliske gader og huse og en overflod af skov og strand.

Vinduespudser i Hvidovre

Hvidovre er en forstad til København med omkring 53.000 indbyggere. Byen er placeret omtrent 8 km fra Københavns Centrum. Fra Hvidovre Station er der forbindelse til S-togslinjen.

Byen er forholdsvis tæt bebygget og har alt, hvad der behøves af institutioner, skoler, gymnasier, biblioteker, butikker og så videre. Det store Hvidovre Hospital er også en del af byen.

Desuden byder Hvidovre også på meget natur og rekreative områder. Hvidovre Lystbådehavn, med alle dens sejl-aktiviteter, og badestranden præger stemningen ved vandet.

Ellers er Vestvolden og Kystagerparken dejlige steder at opleve naturen på.

Hvidovre er en dejlig by, der har det hele, og som ligger meget tæt på hovedstaden.

Vinduespudser i Karlslunde

Karlslunde er en del af Storkøbenhavn. Byen ligger syd for hovedstaden og har en del af bygrænsen til at vende ud mod kysten til Køge Bugt.

Fra Karlslunde Station er der forbindelse til S-togslinjen, der kører imellem København og Køge.

Der er omtrent 3.000 indbyggere i Karlslunde.

Byen er dejligt placeret med gode faciliteter og meget natur. Ud over Strandparken, så er der også Karlstrup Kalkgrav, som blev dannet i kridttiden, og som er helt speciel.

Der er et godt handelsliv i byen, og i det hele taget er Karlslunde et dejligt sted med et levende byliv og masser af natur.

Vinduespudser i Vallensbæk Strand

Vallensbæk ligger omkring 16 km sydvest for København og har en del af kystlinjen ved Køge Bugt Strandpark som en del af bygrænsen.

Der bor omkring 16.000 indbyggere i Vallensbæk Strand.

På Vallensbæk Station er dr forbindelse til S-togslinjen imellem Køge og København, så der et meget nemt at komme til og fra byen.

Byen har både en landsbydel, en højhusdel og et villakvarter. Desuden er der den dejlige badestrand og andre naturområder. Der er gode indkøbsmuligheder, institutioner, skoler og øvrige faciliteter i Vallensbæk.

Vallensbæk Strand er en dejlig by, der har det hele, og som ligger ret tæt på hovedstaden.

Vinduespudser i Taastrup

Taastrup er en forstad til København med sine omkring 34.500 indbyggere.

Taastrup Station er en central plet i byen, som forbinder byen med Høje-Taastrup banen.

Handelslivet i Taastrup er centreret omkring Taastrup Hovedgade, hvor der er et væld af butikker og spisesteder.

Ellers fungerer byen fint med institutioner, skoler og så videre. Der er også et rigt sportsliv i byen med mange klubber.

I og omkring Taastrup findes der mange dejlige grønne pletter og rekreative områder. Der er ikke langt til Vestskoven eller Snubbekorsskoven.

Der mangler ikke noget i Taastrup, der ligger godt placeret i nærheden af alting.

Vinduespudser i Albertslund

Albertslund er en del af Storkøbenhavn. Byen ligger omkring 15 km vest for hovedstaden imellem Glostrup og Taastrup.

Der bor omtrent 27.500 indbyggere i Albertslund.

I og omkring Albertslund er der masser af skov, søer, kanaler og andre grønne områder. Der er blandt andet Vestskoven, Vridsløselille Mark og Vejleådalen.

Overalt i byen er der anlagt stier til gående og til cyklister, hvilket gør det trygt at færdes i områderne.

Albertslund Station er en del af S-togslinjen til Høje Taastrup. Ved stationen er der også holdeplads for mange buslinjer, hvilket gør det meget nemt at komme til og fra Albertslund.

Der er gode faciliteter i byen og mange muligheder for et aktivt fritidsliv med sport, dyr og ture ud i naturen.

Albertslund er en hyggelig by med masser af natur og gode muligheder.

Vinduespudser i Brøndby

Brøndby er en forstad til København, der ligger sydvest for hovedstaden. Byen ligger helt ud til stranden ved Køge Bugt og er da også en del af sandstrandsbæltet Køge Bugt Strandpark.

Der bor omkring 35.000 mennesker i Brøndby.

Brøndby er meget kendt for sit fodboldhold, som ligger helt i toppen af dansk fodbold. Der er da også mange forskellige muligheder for at dyrke idræt i byen. Ikke kun fodbold, men selvfølgelig spiller fodbold en stor rolle i byen, hvilket også ses på det store flotte Brøndby Stadion., som har plads til 31.500 tilskuere.

Brøndby er en velfungerende by med mange grønne områder og en S-togstation, der gør det nemt at komme til og fra byen.

Vinduespudser i Rødovre

Rødovre er en del af Storkøbenhavn, der ligger omkring 10 km fra hovedstaden. Der bor omkring 36.000 indbyggere i byen, som har S-togsforbindelse med København.

Rødovre Rådhus er tegnet af den berømte Arne Jacobsen, og det er placeret meget centralt lige ved siden af Danmarks største indkøbscenter Rødovre Centrum.

I Rødovre findes der også flere dejlige naturområder, for eksempel Vestvolden, Damhussøen og Damhusengen.

Rødovre er en velfungerende by med mange muligheder. Der er både institutioner, skoler, gymnasier, biblioteker og så videre.

Dens placering tæt på hovedstaden og flere naturområder gør Rødovre til et attraktivt sted at bo.

Ring til os!

Har du spørgsmål? Ring 26 85 26 85

Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

Åbningstider

Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
Kontoret holder lukket i weekenden.

CL Polering Haslev

Floraparken 24
4690 Haslev

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: info@clpolering.dk

CL Polering Køge

Omøvej 66
4690 Køge

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: info@clpolering.dk

CL Polering Lyngby

Huldbergs Allé 38
2800 Lyngby

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: info@clpolering.dk

CL Polering Præstø

4720 Præstø

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: info@clpolering.dk

0/5 (0 Reviews)