fbpx

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Clpolering » Her kører vi

HER KØRER VI

CL Polering er din lokale vinduespudser, hvilket giver dig en hurtig, nem og billig rengøring. Vi er lokaliseret, så vi kan nå ud til mange lokalområder, uden at du skal betale store omkostninger for transport. Dermed får du mere for pengene og renere vinduer.

Vi er lokaliseret i Haslev, hvorfra vi kører rundt til de omkringliggende byer. Primært er vores fokus indenfor Faxe, Vordingborg og Næstved Kommune, da der her ligger mange små og mellemstore byer, hvor vi tilbyder vinduespudsning samt andre services som fx rengøring af solceller eller skilte.

Vinduespudser i Haslev

Haslev er som nævnt, hvor vi kører fra, og det er også byen, hvor vi har vores kontor. En mindre by med lidt over 10.000 indbyggere, men over 6 skoler og 2 private skoler har gjort, at den har fået tilnavnet: ”Skolebyen i det grønne”.

”Det grønne” stammer naturligvis fra den store mængde natur der omgiver og er en del af byen. En smuk by med masser af kultur i bylivet, og derudover bor befolkningen spredt ud på det relativt store areal, som byen dækker over, hvilket giver masser af plads til beboerne.

Her tilbyder vi selvfølgelig vinduespudsning og da vi i forvejen er i byen, vil der sjældent gå lang tid, fra du ringer, til jobbet er udført.

Vinduespudser i Faxe

Faxe er en af de byer som de fleste kender. Det skyldes selvfølgelig også de mange forskellige drikke, som oprindelig kommer fra området, og som har været med at gøre både Faxe og Danmark kendte.

Selve byen er dog ikke så stor. Med lidt under 4000 indbyggere er Faxe blandt de mindre byer i området, men det gør selvfølgelig ikke arbejdet mindre vigtigt, og turen er kort fra Haslev, når vi kommer for at pudse vinduer.

Faxe ligger også navn til kommunen som Haslev ligger i, og er alt i alt en historisk by der har haft stor betydning op gennem tiden.

Vinduespudser Faxe Ladeplads

5 km sydøst fra Faxe ligger byen Faxe Ladeplads, som er en havneby, der naturligvis har haft stor betydning for Faxe og resten af kommunen.

Byen er placeret centralt i Faxe bugt og har i mange år haft en forbindelse via en jernbane, der har gjort det muligt at holde Faxe-byernes industri kørende. Dermed er der i Faxe Ladeplads både en industrihavn, men naturligvis også mulighed for fiskeri samt en større lystbådehavn.

Den salte luft kombineret med vinden kan skabe udfordringer, men det er selvfølgelig ikke noget, som vores medarbejdere ikke kan klare.

Vinduespolering i Rønnede

Rønnede er også en af de små byger i vores nærområde, der ligger under Faxe kommune, med omkring 2300 indbyggere, ser man et anderledes lokalsamfund, der ligger stik vest for Faxe.

Rønnede var tidligere en kommune ligesom Haslev, men blev i 2007 indsat under Faxe Kommune.

Vi har en stor del af vores opgaver med vinduespudsning i disse lokalsamfund, hvor vi har faste kunder til vinduespudsning eller rengøring af solcelleanlæg eller skilte, som vi også tilbyder.

Vinduespolering i Glumsø

Glumsø er en af de mindre byer i Næstved kommune, hvor vi også udfører de opgaver i nu måtte have.

Byen har, trods sin beskedne størrelse, flere små butikker og specialbutikker, der gør den attraktiv for familier, der vil søge væk fra storbyen.

Her kan vi så hjælpe jer yderligere med vores mange tilbud, som du kan læse meget mere om på hjemmesiden. Faktisk kan vores medarbejdere klare det meste, og det er ikke blot vinduespudsning, men faktisk kan vi hjælpe særlige erhverv på mange forskellige måder.

Du kan altid tage fat i os for at få et uforpligtende tilbud, som vi selvfølgelig også tilbyder i Glumsø.

Vinduespudser i Næstved

Næstved er en af de større byer i Danmark efter Danske standarter, og det er samtidig en utrolig historisk by.

Med handel helt tilbage fra 1100-tallet, har byen altid haft en hvis mænge indflydelse på Sjælland og Danmark, blandt andet på grund af dens placering. Byen er hjemsted for den utroligt populære Kähler-vase og huser derudover BonBon-land der ligger små 7 kilometer uden for bygrænsen.

Byen har tiltrukket masser af industri, hvor vi har flere kunder. Her giver vores mange kompetencer en stor fordel, der skaber værdi for vores kunder, hvad end det er finere kontorer eller anderledes opgaver på produktionen, hvor vi kan tilbyde viceværtshjælp.

Vinduespudser i Herlufmagle

Herlufmagle er den mindste by, hvor vi ofte har opgaver i.

Med lige knap 1400 indbyggere, er det lille samfund meget tæt knyttet, men byen ligger kun 10 kilometer fra Næstved, og tæt på flere andre byer i området.

Byen har i de senere år lidt under krisens eftermæle, der er gået ud over udkants-byen, der har en hal, svømmehal med cafeteria, som er blevet et eksempel på problemstillingerne for de mindre byer rundt omkring i Danmark.

I byer som disse er det stadig vigtigt at holde gang i virksomhederne, og derfor agerer vi naturligvis stadig i byen, med vores services.

Vinduespudser i Præstø

Gøgernes by, som den blandt andet kaldes, er en gammel hyggelig handelsstad, der har været en vigtig del af forbindelsen fra Sydsjælland og videre ned igennem landet.

Historisk set har byen derudover haft stort salg gennem havnen, hvor flere af de gamle bygninger stadig fungere som en del af Danmarkshistorien.

Her er vi med til at vedligeholde disse bygninger, samt hjælpe indbyggerne med de opgaver de nu måtte have, om det er vinduespudsning eller andet, der ligger i for vores repertoire.

Vinduespudser i Ringsted

Ringsted er endnu en by i rækken af ældre handelsbyer i området, der trods sin store kulturarv, er blevet moderniseret, med alle de nye elementer der nu hører til. Det har betydet at byen har fået et kongrescenter, musikhus, og mange andre nybyggerier der har udvidet kulturen.

Byen har Danmarks ældste murstenskirke, og har sandsynligvis haft en stor betydning siden vikingetiden, hvorfra man stadig kan se rester og levn.

Industrielt har byen det store Danish Crown Slagteri, og meget andet i byen, hvilket giver os masser at tilbyde, som du kan læse meget mere om ovenfor.

Vinduespudser i Sorø

Med omkring 7700 indbyggere er Sorø en middelstor by midt på Sjælland, hvor den også fungere som regionshovedby for region Sjælland.

På grund af blandt andet denne titel, har Sorø udviklet sig meget de sidste par år, og er en af de ledende byer indenfor ny bæredygtig teknologi.

Det betyder blandt andet lade-stationer for elbiler, samt flere solcelle anlæg. For at disse kan fungere optimalt kræver det naturligvis vedligeholdelse og rengøring. Dette klarer vi nemt for dig, så du slippe for en tur op på taget og skulle pille ved anlægget.

Vinduespudser i Tureby

Tureby Sogn er et lille område presset ind mellem Køge og Haslev, hvor vi naturligvis også tilbyder vores services.

Det lille lokalsamfund ligger tæt på vores hovedsæde og det er derfor et område som vi ofte kommer igennem.

Her er flere samlinger af huse, der selvfølgelig også kræver den vedligeholdelse som vi kan klare for jer. Vi dækker selvfølgelig også hele området, og du vil altid kunne tage en snak med os.

Vinduespudsning i Køge

Køge er i sig selv ikke ret stor, men gennem årene har den vokset sig sammen med flere mindre omkringliggende byer, hvilket har gjort Køge til det 18. største byområde i Danmark med over 36.000 mennesker bosat i byen.

Køge er, som mange andre af de omkringliggende byer, en gammel købstad, der har haft en god placering i vigens midte, hvorfra det har været muligt at transportere varer videre både til lands og til vands.

Her tilbyder vi naturligvis vores service: vinduespudsning og rengøring både til Køge, men også til de mange mindre forstæder.

Vinduespudser i Bagsværd

Bagsværd er en del af Storkøbenhavn, og dermed en af mange forstæder, som vi nu kører til. Her i byen tilbyder vi alle de tjenester, som man kunne tænke kunne være relevante for sådan et sted.

Byen har i de senere år renoveret mange af dens gamle bygninger og skabt både parceller og flotte villaer der ligger i nærheden af den lokale sø og skov. På den måde blive naturen taget med i byen, og det har skabt et attraktivt område for mange, der ikke ønsker centrums larm og hastværk.

Bagsværd er derudover vel nok mest kendt i den brede befolkning som byen med Novo Nordisk hovedkvarter.

Vinduespudser i Herlev

Herlev er også en del af Storkøbenhavn, men med 28.000 indbyggere er byen en af de mindre på lister, hvor den er klemt ind mellem Gladsaxe, Rødovre og Ballerup.

Byen har dog stadig sit eget liv, uden om de omkringliggende byer. Det betyder blandt andet en Lokalavis, Herlev Bladet og mange tilbud til specielt børnefamilier, for at komme ud og opleve lidt kultur eller sport.

Byen bærer dog også præg af trafikken der går til og fra København, og Herlev Hovedgade, der går direkte gennem byen, er ofte meget befærdet.

Byen kendes på Herlev Hospital, der tårner sig op i 25 etagers højde, langt over de andre bygninger i byen.

Vinduespudser i Lyngby

Lyngby, eller Kongens Lyngby, som byen hedder, ligger i den Nordlige del af Storkøbenhavn og er næsten det Nordligste vi kommer med vinduespudsning.

Byen har et indbyggertal på over 54.000 og har en lang historie, der ikke nødvendigvis har haft Lyngby som en forstad, men i stedet har Lyngby i mange år op gennem tiden været en vigtig bebyggelse, og der er også stadig flere historiske bygninger i Lyngby, der dateres tilbage fra 11-1200-tallet.

Byen har stadig en masse handel, og specielt Detailhandel er stort i byen og det trække da også ofte folk til fra indre København samt flere af de andre forstæder.

Sidst med ikke mindst, har byen også DTU, Danmarks Tekniske Universitet, der skaber liv i området.

Vinduespudser i Skovlunde

Skovlunde er endnu en af byerne, der udgør Storkøbenhavn, og byen har for sig selv udviklet sig gennem mange år, til at være blandt de større forstæder med lige omkring 50.000 indbyggere.

Byen fik i 1949 en endestation fra S-toget, hvilket betød at trafikken ind til centrum blev hurtig og nem. På den måde kunne byen lynhurtigt se sit befolkningstal vokse, og folk der arbejdede inde i byen, men ønskede fred til sin familie, valgte at bosætte sig i områderne.

Alt i alt betød det at Skovlunde, blev til den by som vi kender i dag, og hvor vi gerne kører til med vinduespudsning.

Vinduespudser i Vordingborg

Fra Storkøbenhavn bevæger vi os sydpå, hvor vi finder Købstaden Vordingborg. Her i byen kan man komme videre til Masnedø, der skaber videre forbindelse til Falster.

På den måde er Vordingborg en meget central by for at få Danmark til at hænge sammen, og byen har da også skabt meget på, at være en færge-by tidligere, og nu til dags transport-by. Det har blandt andet betydet at byen har lukreret på handel, hvilket den stadig gør til den dag i dag.

Byen har derfor også flere historiske bygninger, som blandt andet en version af Vor Frue Kirke, som man finder flere andre steder.

Vinduespudser i Værløse

Værløse er, efter danske standarter, en by af mellem størrelse beliggende på Nordsjælland. Byen har i alt omkring 13.000 indbyggere og hører stadig til Region Hovedstaden, selvom den ikke er en del af Storkøbenhavn.

Byen er i stedet en del af Furesø Kommune. Byen hed tidligere ”Lille Værløse”, men denne del blev fjernet fra byskiltet i 90’erne, og i stedet blev bynavnet som vi kender det i dag.

Byen har alle de elementer man kender fra byer af denne størrelse. Det betyder sport, kultur og ikke mindst kunst i Skovhuset, så Værløse kan byde på lidt af alt.

Vinduespudser i Ballerup

Ballerup er en af de vestligste dele af Storkøbenhavn, men er stadig en del af byen. Ballerup har ca. 39000 indbyggere, og er omkring 16 kilometer fra Københavns centrum.

På den måde er byen ret langt fra storbyen, men har i stedet skabt sit eget gennem blandt andet en god portion infrastruktur. Det har betydet at Ballerup har en masse industri, og selvfølgelig også en masse andre ting der normalt kendetegner en forstad.

De fleste der ikke bor i området kender Ballerup Super Arena, hvor der foregår masser af events og ikke mindst Sport som cykling i den store hal.

Vinduespudser i Strøby Egede

Strøby Egede er en lille by, der ligger ud til Køge bugt, ca. 8 kilometer fra Køge. Byen er under Stevns Kommune i et område, med en masse små byer.

Ser man bort fra Køge, er der et lille område med megen natur og ikke helt så meget bebyggelse, en ting som man normalt ellers ikke forbinder med Østsjælland.

Byen har eksisteret siden stenalderen, med grave fra jægerstenalderen, hvilket betyder at byen gennem alle år, har nydt godt af den ideelle placering til både jagt og fiskeri, der tidligere har været en grundpille for en by.

Vinduespudser i Mern

Mern er en lille by på den sydlige del af Sjælland, og trods befolkningstallet kun ligger omkring de 1000, ligger byen i et område, hvor vi ofte kører rundt og vasker vinduer.

Byen deles af Mern Å, der tidligere skabte to bydele: Nørre-Mern og Sønder-Mern. Byen lever stadig i dag på mange omkringliggende gårde og er sidenhen blevet en traditionel by, der har mange håndværkere.

Herfra kan man nemt komme til de mange byer i området på Sydsjælland, da byen ligger relativt centralt i landet. Man kan stadig se flere historiske bygninger i lokalområdet som blandt andet den gamle stationsbygning, der vidner om Mernbanen, der desværre blev nedlagt i 1961.

Vinduespudser i Lundby

Lundby er endnu en af disse mindre Landsbyer, hvor vi glædeligt kører til. Disse mindre lokalsamfund lever på nogle stille vilkår, og Lundby er med 825 indbyggere, blandt de mindre byer. Dog har byen stadig formået at samle hele 500 elever i Svend Gønge-skolen, der er samlet fra den nordlige del af Vordingborg Kommune.

Udover skolen findes der generelt mange aktiviteter for børn og unge i form af børnehave, SFO og Lundby Efterskole.

Byen har naturligvis også en hal og en lokal idrætsforening, der holder gang i byen, og samler indbyggerne.

Lundby har selvfølgelig også en masse kultur at byde på, som man finder på Biblioteket, eller hvis man er interesseret i lokalhistorien, kan man se på Lundby Sognearkiv.

Vinduespudser i Tappernøje

Tappernøje er en mindre by på Sydsjælland, der indtil 2010 blot var en selvstændig by, men grundt vækst er Tappernøje vokset sammen med nabobyen Brøderup. Dermed blev 672 indbyggere til 1587.

Byen ligger tæt på Sydmotorvejen, hvilket også kan have bidraget til den øgede befolkningsvækst.

Derudover er byen tæt på Rønnede og Præstø, som vi også kører til og tilbyder vinduespudsning eller polering.

Tappernøje har blandt andet et meget stort forsamlingshus i tre etager. Derudover har byen naturligvis også mange af de ting, som man ofte ser i disse små lokalsamfund, i form af kultur og sportsklubber, der skaber aktivitet og liv i byen.

Vinduespudser i Herfølge

Herfølge er en by af mellem størrelse, i hvert fald, hvis man ser på danske standarter, og med 7000 indbyggere, og en central placering på Østsjælland, er byen i vækst.

Herfølge ligger kun 5 kilometer fra Køge centrum og er naturligvis også en del af Køge kommune. Herfølge er nok mest kendt for sine præstationer i fodbold, hvor den lille by har formået at vinde Danmarksmesterskabet, som den mindste by i historie. Sidenhen er klubben dog fusioneret med HB Køge, der stadig er med i eliten af dansk fodbold.

Byen har generelt skabt flere sportsikoner. Blandt andet er Caroline Wozniacki vokset op i byen, der også er hjemsted for håndboldspilleren Lars Jørgensen.

Vinduespudser i Greve

Vi kører også i byen Greve.

Vinduespudser i Solrød Strand

Vi kører også i Solrød Strand.

Vinduespudser i Nærum

Vi kører også i Nærum.

Vinduespudser i Holte

Vi kører også i Holte.

Vinduespudser i Virum

Vi kører også i Virum.

Vinduespudser i Gentofte

Vi kører også i Gentofte.

Vinduespudser i Charlottenlund

Vi kører også i Charlottenlund.

Vinduespudser i Klampenborg

Vi kører også i Klampenborg.

Vinduespudser i Farum

Vi kører også i Farum.

Vinduespudser i Birkerød

Vi kører også i Birkerød.

Vinduespudser i Vedbæk

Vi kører også i Vedbæk.

Vinduespudser i Skodsborg

Vi kører også i Skodsborg.

Vinduespudser i Hundige

Vi kører også i Hundige.

Vinduespudser Kalvehave

Vi kører også i Kalvehave.

Vinduespudser i Valby

Vi kører også i Valby.

Vinduespudser i Ishøj

Vi kører også i Ishøj.

Vinduespudser i Lille Skensved

Vi kører også i Lille Skensved.

Vinduespudser i Borup

Vi kører også i Borup.

Vinduespudser i Glostrup

Vi kører også i Glostrup.

Vinduespudser i Bjæverskov

Vi kører også i Bjæverskov.

Vinduespudser i Karise

Vi kører også i Karise.

Vinduespudser i Holmegaard

Vi kører også i Holmegaard.

Vinduespudser i Stensved

Vi kører også i Stensved.

Vinduespudser i Langebæk

Vi kører også i Langebæk.

Vinduespudser i Stege

Vi kører også i Stege.

Vinduespudser i Borre

Vi kører også i Borre.

Vinduespudser i Stubbekøbing

Vi kører også i Stubbekøbing.

Vinduespudser i Hellerup

Vi kører også i Hellerup.

Vinduespudser i Nykøbing Falster

Vi kører også i Nykøbing Falster.

Vinduespudser i Nysted

Vi kører også i Nysted.

Vinduespudser i Hvidovre

Vi kører også i Hvidovre.

Vinduespudser i Karlslunde

Vi kører også i Karlslunde.

Vinduespudser i Vallensbæk Strand

Vi kører også i Vallensbæk Strand.

Vinduespudser i Taastrup

Vi kører også i Taastrup.

Vinduespudser i Albertslund

Vi kører også i Albertslund.

Vinduespudser i Brøndby

Vi kører også i Brøndby.

Vinduespudser i Rødovre

Vi kører også i Rødovre.

Ring til os!

Har du spørgsmål? Ring 2628 9311.

Navigation

Huldbergs Allé 38, 2800 Lyngby | Omøvej 66, 4600 Køge | Nygade 5, 4690 Haslev | Hejrevej 18, 4720 Præstø