Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Clpolering » Vinduespudsning i Tappernøje

VINDUESPUDSNING I TAPPERNØJE

Vi er netop begyndt at tilbyde vinduespudsning i Tappernøje og i området omkring.

Det betyder, at hvis du mangler en vinduespudsning eller vinduesvask, er det blot at ringe til os. Vi tilbyder nemlig disse services, og meget andet til en god pris.

Vores professionelle medarbejdere er næsten altid på farten, og vi kører gerne ture rundt i det meste af Sjælland, men når vi alligevel er i nærheden, kan det sparer os og dermed dig, for en masse transportudgifter.

På den måde bliver vinduesvasken billigere, og du har råd til oftere at holde vinduerne rene. Det er specielt forretninger med store vinduespartier, hvor det er nødvendigt at sælge baseret på, hvad kunden kan se i vinduet.

Der er selvfølgelig også mange private kunder, kontorer og mange andre typer, der kan drage nytte af vores evner, og vi har selvfølgelig også mange andre kompetencer udover bare vinduesvask.

I Tappernøje kan vi også tilbyde ting som vask af skilte og solcelleanlæg. På den måde slipper du selv for at skulle op og kravle, og vi har udstyret og knowhow til at klare det for dig, nemt og hurtigt!

Her på siden vil du kunne læse meget mere omkring vinduespudsning, og hvad vi kan tilbyde.

Derudover er der også en lille beskrivelse af byen Tappernøje, så du ved, hvad vi kan gøre for dig i byen. Til sidst er der også en del af en guide til at købe det rigtige udstyr, alt efter pris og kvalitet.

Kontakt os

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

Lidt om Tappernøje

Tappernøje er et af de små lokalsamfund, som vi glædeligt besøger. I den lille by på Sydsjælland finder man omkring 1.600 indbyggere, men i områderne lige omkring, findes der selvfølgelig mange flere.

Vi tilbyder selvfølgelig som nævnt både vask af vinduer til almindelige borgere i deres private hjem, men skulle der være små butikker, kan vi også nemt klare butiksruderne.

Kommer vi ud til dig i Tappernøje, kan du med fordel tage din nabo under armen, og så tilbyder vi nabo rabat.

Det betyder nemlig at vi kun skal køre ud til dig en gang, og på den måde kan vi alle sammen spare en masse penge.

Det samme gælder selvfølgelig for virksomheder. Tappernøje ligger mellem Rønnede, Præstø og Næstved, som alle er byer, hvor vi har en masse kunder. Derfor vil vi også hurtigt kunne komme ud til dig og klare vinduesvasken.

Køb det rigtige udstyr

Når du skal købe udstyr til vinduespudsning kan du vælge mange forskellige løsninger, og det bliver nemt en uoverskuelig opgave, da man sjældent har behovet, men man skal stadig bruge alle tingene, for at kunne producere gode resultater.

Vinduespudsning kan selvfølgelig også bare overlades til os, så vi kan varetage dine opgaver. Vores professionelle klare opgaverne på rekordtid uden at gå på kompromis med kvalitet, så du med god samvittighed kan overlade opgaverne til os. Når man har udstyret, er det nemlig blot at have lidt erfaring, og så kan man hurtigt vaske vinduer, selvom de ikke er på stueetagen.

Hvis du vælger den funktionelle løsning, der ofte er noget dyrere end budgetløsningen, vil du opleve en stor stigning i kvalitet og et fald i den tid det tager at vaske vinduer.

Vinduesvask og pudsning er ikke raketvidenskab, men kræver som så mange andre ting en god portion knowhow for at gøre det mest effektivt. Dog kan de rigtige remedier hjælpe dig godt på vej. Bor du på 1. eller 2. sal, behøver du ikke nogen stige for at klare vinduerne.

Du kan i stedet få en kost der kan forlænges så meget, at den faktisk kan nå helt op til dine vinduer. Det er ofte denne type værktøjer vi bruger, når vi arbejder i byerne. Når man lærer at håndtere de lange koste, bliver det væsentlig nemmere og noget mere sikkert end at kravle rundt på stiger og så videre.

Disse koste komme ofte med en indbygget slange, der gør at man kan pumpe vand og sæbevand op til vinduet, og på den måde sikre at resultatet bliver det samme, som når man vasker vinduer normalt.

Oftest kører vinduespudsere rundt med vand i vognen, samt en pumpe, der kan klare at få vandt op i anden sals højde. Det gør hele processen meget nemmere, og man slipper for at genbruge vand, der kan gøre det mere beskidt. Dermed slipper man også for at bruge tid på at skrabe oppe i toppen, selvom man også kan købe skrabere, der kan nå højere op end bare stueetagen.

Det er en selvfølge at dette koster lidt mere, hvis man selv skal ud og have fat i alt dette, men man kan selvfølgelig også tage vinduet indefra, det er dog ofte ret besværligt og man risikerer at svine gulvet til indenfor med vandet, og resultatet bliver også nogle gange derefter.

Vi tilbyder fleksibilitet

I stedet for selv at stå med bøvlet kan du ringe til os. Vi har mange forskellige fleksible tilbud, der alle er designet til at gøre det meget nemmere for dig.

Du behøver ikke engang at være hjemme, når vi kommer. Dog skal vi have adgang til huset, hvis vi skal pudse vinduer indenfor, eller andet er aftalt. Her kan vi selvfølgelig også hente en nøgle ved en nabo eller lignende. På den måde bliver det meget mere frit for dig, hvordan vinduespudsning eller vinduesvasken foregår.

Du kan derudover også tilmelde dig en abonnementsløsning, så vi kommer ved dig hver 6 uge eksempelvis.

På den måde skal du ikke tænke mere over at bestille en vinduespudser, da det kommer til at ske helt automatisk, og du kan selvfølgelig godt ændre i disse aftaler, hvis der er andet der passer dig bedre.

Har du små lavpraktiske gøremål, som du mangler hjælp til, skal du heller ikke holde dig tilbage, da vi også kan hjælpe med næste alt. Det eneste du skal gøre er blot at ringe til os, eller kontakte os gennem hjemmesiden.

Her finder du en kontaktformel, der lader dig udfylde de oplysninger, der er vigtige for os, samt en beskrivelse af opgaven. Derefter kontakter vi dig med et uforpligtigende tilbud, som du kan benytte dig af, hvis du ønsker det. Vi glæder os til at høre mere fra dig og har du spørgsmål om vores services eller vinduespudsning i Tappernøje, skal du endelig ikke holde dig tilbage.

Din vinduespudser i Tappernøje

Bestiller du en vinduespudser i Tappernøje, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

Åbningstider

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00
Kontoret holder lukket i weekenden.

RING: 26 85 26 85

Hvis du indtaler en besked på telefonsvareren vender vi tilbage inden kl. 18:00 samme dag.

Lørdage og søndage kan dette dog ikke forventes overholdt.

Mail: mail@clpolering.dk

Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

Åbningstider

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00
Kontoret holder lukket i weekenden.

CL Polering Haslev

Nygade 5
4690 Haslev

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Køge

Omøvej 66
4690 Køge

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Lyngby

Huldbergs Allé 38
2800 Lyngby

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Præstø

Hejrevej 18
4720 Præstø

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

0/5 (0 Reviews)