Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser Præstø

VINDUESPUDSER PRÆSTØ

Mangler du en vinduespudser i Præstø, så skal du ikke lede længere – vi klarer alle opgaver, små som store i dit nærområde

Du har nemlig fundet en virksomhed, det kan hjælpe dig til en af branchens bedste priser, og det er uden at gå ned på kvalitet.

Vi kører til Præstø og pudser vinduer, og vi kan også klare en lang række andre ting udover vinduedpudser opgaver. Fx kan vi gøre solceller rene, polere vinduerne både ude og inde, samt en masse andre småtjanser.

Du er altid velkommen til at kontakte os med din forespørgsel, og så vil vi kunne tage stilling derfra og give dig et godt tilbud.

Kontakten kan ske gennem telefon eller på hjemmesiden, hvor vi har en formular, som du nemt kan fylde ud. På den måde har vi al den information vi har brug for, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi kører primært til lokalområdet, og det betyder at du ikke skal betale en masse penge for vores transport, og det betyder derudover at vi kan nå rundt til alle vores kunder. Det er hurtigt og effektivt.

MEN! Skulle det ske at du bor udenfor lokalområdet i Præstø, kan du glæde dig over at vi også kører på vinduespudser opgaver i bl.a. Faxe Ladeplads, Faxe, Haslev, og Sorø.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

   Har du brug for hjælp?

   Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

   Lidt om byen Præstø

   Præstø er en hyggelig gammel købmandsby med en lang række forskellige udfordringer, som vi gerne tager imod. Vi hjælper blandt andet med at holde de historiske bygninger, og vi tager selvfølgelig højde for de mere skrøbelige ruder, der kan være her.

   Alt dette kan vi klare, og vi er selvfølgelig også klar på mere moderene byggeri der enten kan være i højden, hvor vi har udstyret til at komme op.

   Det kan også være solcelleanlæg eller skilte, som vi også kan rengøre. Når du bestiller en vinduespudser i Præstø, bliver du i hver fald tilbudt at han kan klare de fleste småopgaver. Det eneste krav vi stiller er, at vi kan komme ind og at karmene er ryddede, så vi nemt kan komme til.

   Derudover er vi meget fleksible omkring vinduespudser aftaler med naboerne. Det betyder, at du kan få en anden i Præstø til at lukke os ind, hvis vinduerne skal pudses indvendigt.

   I tilfælde af at vi ikke kan komme ind, pålægges der et gebyr for transporten, men vi er selvfølgelig meget fleksible omkring afbud og lignende.

   Lidt om vores vinduespudser service

   Vi tilbyder mange forskellige løsninger, som du frit selv kan vælge i mellem. De fleste bestiller gentagen service, eller sammen med deres nabo. På den måde kan man spare en masse penge, da vi kun skal køre turen en gang.

   Vi kommer ofte med mellemrum på 4, 6 eller 8 uger, alt efter hvor hurtigt ens ruder bliver beskidte. Når det kommer til vinduespudsning er det nemlig forskelligt, hvor hurtigt det går. Nogle steder er der meget snavs i luften med træer og meget andet.

   Andre steder i byerne, og i højderne er det ikke nødvendigt at få vasket vinduerne så ofte. Vi tilbyder selvfølgelig også en vinduespudser til alle butikker i Præstø. Her kan vi hjælpe med at få din facade til at se skinnende ud. Det hjælper både på dit image såvel som på vores. I disse aftaler finder vi næsten altid en fast løsning, således at du ikke skal tænke mere på dine vinduer. Det klarer vi nemlig for dig helt automatisk.

   Har du nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe. Vi glæder os til at høre fra dig!

   Din vinduespudser i Præstø

   Bestiller du en vinduespudser i Præstø, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

   Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   RING: 26 85 26 85

    

   Mail: info@clpolering.dk

   Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

   Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

   Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   CL Polering Haslev

   Nygade 5
   4690 Haslev

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Køge

   Omøvej 66
   4690 Køge

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Lyngby

   Huldbergs Allé 38
   2800 Lyngby

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Præstø

   4720 Præstø

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   5/5 (1 Review)