Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser i Mern

VINDUESPUDSER I MERN

Står du og mangler en Vinduespudser i Mern eller i nærheden af Mern, så er vi klar til at hjælpe dig med vinduespudsning eller vinduespolering.

Vores professionelle medarbejdere kører gerne turen, og vi sørger for altid at have folk på vejene, så vi kan yde hurtig hjælp, hvis det bliver nødvendigt.

Som udgangspunkt, vil vi gerne aftale det hele på forhånd. Gennem vores hjemmeside kan du udfylde en lille formular, der kan beskrive, hvad der skal laves og så videre.

På den måde kan vi få et overblik over, hvad der skal laves, så vi kan give dig et billigt uforpligtende tilbud.

Når du har fået tilbuddet er det op til dig, om du vil benytte dig af det, og hvis du mener, at du kan finde andre løsninger på vinduespudsning, der bedre passer til dine krav, håber vi at høre fra dig en anden gang.

Når vi laver en aftale på vinduespudsning, vil vi ofte tilbyde dig en pakkeløsning, hvori vi kan tilbyde at komme en gang hver 6. uge som eksempel.

På den måde skal du ikke tænke mere på vinduespudsning, for vi klarer det hele. Det eneste du skal gøre er at lukke os ind, hvis det er nødvendigt, og her behøver du ikke engang selv at være hjemme, men du kan blot give en nøgle til naboen.

Vi er meget fleksible på denne slags små aftaler, som man tit laver i de mindre byer som Mern.

Du kan selvfølgelig også få et tilbud, hvis du tager din nabo med i pakken, således at vi kun skal køre turen og sætte op en gang, men vi kan lynhurtigt klare selve vinduespudsningen.

I tilfælde af at vi skal indendørs og pudse vinduer, kan det være en god ide at rydde karmen, så vi ikke skal bruge tid på at flytte med dine ting. Det sparer dig for en masse penge, og lader os fokusere på det, som vi er bedst til.

Her på siden vil du kunne læse mere omkring vores service, og derudover vil der også være en lille beskrivelse af Mern, hvilken by det er og hvilke type af opgaver vi normalt klare sådan et sted.

Sidst, men ikke mindst, kan du også læse lidt mere omkring vinduespudsning af professionel kvalitet, og hvad der adskiller sig fra budgetløsningen.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

   Har du brug for hjælp?

   Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

   Lidt om byen

   Mern er en lille by på Sydsjælland, nærmere bestemt Vordingborg kommune. Byen har lige under 1000 indbyggere, og er en af mange mindre byer på sydspidsen.

   Byen ligger tæt på Præstø, Vordingborg og Lundby, hvor vi selvfølgelig også køre på vinduespudser opgaver.

   Mern bestod oprindeligt af to dele, der sidenhen er smeltet sammen. De to gamle bydele var delt op af Mern Å, der stadig løber gennem byen.

   Der er generelt en masse natur i Mern, hvilket også har betydning for vinduespudsning.

   Når man pudser vinduer i et område, kan naturen og andre forhold nemlig betyde en del for, hvor hurtigt vinduerne bliver beskidte.

   Ved vandområder oplever mange, at vinduerne hurtigere bliver fedtede, og det betyder dermed også mere skidt, der samler sig på ruden. Områder med meget skov og anden natur har næsten samme effekt.

   Her gør de mange blade og andre ting, der bliver taget med af blæsten, at vinduerne får ekstra skidt.

   Vi tilbyder som nævnt en billig aftale, hvor vi kan komme en gang hver 6. uge eksempelvis, så vi på den måde er med til at holde skidtet væk.

   Vinduespudsning i disse små samfund som Mern, er generelt en anderledes udfordring, da husene generelt er lidt større, og det betyder større opgaver af gangen.

   Her er det vigtigt at være effektiv uden at gå ned på kvalitet, og det er vores speciale. Vi kan også tilbyde vask af skilte eller solceller, hvis du skulle have sådan nogle.

   Den professionelle løsning

   Når du selv vil pudse vinduer, skal du som bekendt vælge mellem de mange forskellige løsninger, der er. Nogle vælger at gå op i udstyret, mens andre bare skal have det så billigt som muligt. Der er selvfølgelig væsentlige fordele og ulemper ved begge.

   Den professionelle løsning er selvfølgelig væsentlig dyrere, men den kan spare dig for en masse tid, og i stedet give dig nogle rene vinduer på en god tid. Det er udstyr som specielle koste, der er bygget til at kunne udvides, og de kan samtidig have en indbygget slange, så du slipper for at skulle bruge en spand med ekstra vand, til at skylle efter osv. Derudover kan du få skrabere, der passer perfekt til dine ruder, så du ikke få nogle striber på ruden.

   Vinduespudsning er generelt en disciplin der kræver lidt erfaring, som man selvfølgelig hurtigt får, når man har testet udstyret lidt af, og set mulighederne. Det er igen meget individuelt, hvor meget man egentlig kan få ud af det gode professionelle udstyr, men man bør tage en tur forbi et byggemarked, hvis man ønsker at anskaffe sig kvalitet.

   I Mern er der selvfølgelig en masse husejere, der måske gerne vil give penge på kvalitet, men hvis man sammenligner med pris, tid og så videre, er vi faktisk den billige løsning på kort sigt i hvert fald. Det er selvfølgelig også mere fleksibelt, da den anden løsning også kan kræve ekstra installationer.

   Har du flere spørgsmål til vinduespudsning eller vores service er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på telefonen, eller gennem hjemmesiden. På den måde kan vi give et rigtig godt tilbud, og du kan få uddybet nogle af de tvivlsspørgsmål du måtte have. Vi håber på at høre fra dig.

   Din vinduespudser i Mern

   Bestiller du en vinduespudser i Mern, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

   Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   RING: 26 85 26 85

    

   Mail: info@clpolering.dk

   Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

   Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

   Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   CL Polering Haslev

   Nygade 5
   4690 Haslev

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Køge

   Omøvej 66
   4690 Køge

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Lyngby

   Huldbergs Allé 38
   2800 Lyngby

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Præstø

   4720 Præstø

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   5/5 (1 Review)