[contact-form-7 404 "Not Found"]

Fjern flisepest

Fjern flisepest

Flisepest er efterhånden blevet en stor plage for haveejere i hele landet. Den viser sig som gråhvide pletter, der hurtigt breder sig fra år til år, og de fleste haveejere kæmper med at fjerne flisepesten, så fliserne kan blive pæne igen.

Hvad er flisepest?

Flisepest er et lav, der oftest vokser på fliser, hvor der er skygge og fugtigt. Det fugtige miljø kombineret med regelmæssig sollys får flisepesten til at trives.

CL Polering fjerner flisepest på dine fliser, så pletterne forsvinder og fliserne bliver pæne igen.
Flisepest er ikke det samme som alger. Her kan du få mere at vide om rensning af fliser med alger eller om algebehandling af tag. Du kan også altid kontakte CL Polering for en uforpligtende snak om fjerning af alger og flisepest.

Hvordan fjerner man flisepest på fliser?

Hvis du selv går i gang med at fjerne flisepest på dine fliser, vil du hurtigt opdage, at det er et stort arbejde, der kræver kræfter, tålmodighed og udholdenhed. Vælger du at bruge en højtryksrenser til arbejdet, vil du skade dine fliser, så de bliver endnu mere modtagelige for flisepest.

Den nemmeste måde at fjerne flisepest på er ved at kontakte CL Polering. Vi fjerner flisepest i hele landet på en måde, der skåner dine fliser, og vi tilbyder at imprægnere fliserne efterfølgende, så de ikke er så modtagelige for flisepest fremover.

 


Vi fjerner også alger fra dine fliser og din træterrasse m.m.:

Algebehandling af fliser
Algebehandling af tag
Algebehandling af træterrasse
Algebehandling pris
Algerens af fliser
Algerens af tag
Fjern flisepest
Fliserensning pris
Pris på algebehandling
Pris på fliserens
Rensning af fliser
Rensning af træterrasse

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website