Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser i Faxe

VINDUESPUDSER I FAXE

Bor du i Faxe kan du hurtigt og nemt få en vinduespudser ud, der står klar med den fornødne ekspertise til at hjælpe dig med vinduer i alle former størrelser og placeringer.

Faxe er en meget vigtig by for os, og med den tætte placering til vores hovedkvarter, vil vi sjældent lade dig vente, hvis du har en hasteordre.

Du kan selvfølgelig også blot få en vinduespudser til at komme månedligt, eller hvornår det eller lige skulle passe ind.

Vi sørger for altid at have mange folk klar på opgaverne, så vi kan komme med fleksible løsninger.

Vi har i forvejen kunder i byen, men vi leder altid efter flere, så derfor er kundeservice på toppen af vores liste, og vi vil altid kunne give et godt tilbud på vinduespudsning i Faxe.

Bor du ikke i Faxe, er der stadig håb. Vi kører nemlig til en stor del af byerne på Sjælland, bl.a. – men ikke begrænset til – Faxe Ladeplads, Rødovre, Sorø og Karise.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

   Har du brug for hjælp?

   Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

   Lidt om byen

   Faxe er en dejlig by, hvor vi som sagt, allerede har flere tilfredse kunder, og det er et af vores prioritetsområder for vinduespudsning, men naturligvis også får alle de mange andre services, som vi kan tilbyde.

   Byen er relativt kendt på sin store industri, som vi naturligvis også tilbyder vores services til, og det er helt bestemt en stor del af byens image.

   De fleste tænker naturligvis på drikkevarerne når man siger Faxe, og det er da helt bestemt også en central del af byen med omkring 4000 indbyggere. Byen er desuden hovedsæde for kommunen og er, fra vores synspunkt, en by i vækst.

   Rent geografisk så adskiller vores services i Faxe sig ikke så meget fra alle de andre steder, og det samme er gældende, når man snakker om vores indstilling til tingene.

   Vi vil altid udstråle professionalisme og sikre dig de bedste resultater hver gang. På den måde skaber vi en optimal situation for os begge, og forhåbentlig en langt samarbejde.

   Undgå striber – med os

   Alle kender de problemer der kan være når man selv pudser vinduerne. Rigtig mange oplever de klassiske striber, der kan sætte sig på ruden.

   Derfor vil vi give et par tips til, hvordan det kan undgås. Vi har selvfølgelig både værktøjet og erfaringen til at undgå at det sker, men skulle du selv finde på at holde det, kan du her læse om, hvordan du klarer at pudse vinduer uden striber.

   Først og fremmest handler vinduespudsning om udstyr. Når man vil undgå striber, skal man undgå, at der sidder beskidte vandrester tilbage, der kan indeholde fx kalk eller andre mineraler, der sætter spor på ruden.

   Derfor er et råd faktisk at anvende demineraliseret vand. Det er selvfølgelig ikke alle der lige har en tørretumbler til at stå, der kan producere den slags. Derfor plejer man blot at fjerne det resterende vand med en rigtig god skraber.

   Det er vigtigt at skraberen passer til ruden, så man kan være sikker på at man kan få det hele med.

   Derfor kan man med fordel købe en skraber der kan skifte skinne. På den måde kan man skifte alt efter vinduets størrelse, og på den måde sikre sig et godt resultat.

   Lyder det som for meget arbejde, eller vil du ikke ud og investere i en masse udstyr? Så klarer vi det naturligvis for dig.

   Vi har selvfølgelig værktøjet til at klare næsten alle typer af ruder, og vi skal nok kunne finde en løsning til dig.

   Vi tilbyder selvfølgelig også andre ting end blot vinduespudsning i Faxe. Blandt andet kan vi tilbyde vask af skilte og solcelleanlæg.

   Skilte er tit meget afgørende for at give information, og efter en hård vinter kan skilte hurtigt blive mudrede eller beskidte. Det klarer vi nemt og billigt, så du kan være sikker på at dine skilte bliver set og ikke gemt væk bag et lag snavs.

   Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvorefter vi kan aftale en passende pris på projektet, og vi vil altid kunne give dig et rigtig godt tilbud.

   Du kan naturligvis læse meget mere og få en fornemmelse for vores priser på vores hjemmeside. Vi håber at høre fra dig.

   Din vinduespudser i Faxe

   Bestiller du en vinduespudser i Faxe, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

   Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   RING: 26 85 26 85

    

   Mail: info@clpolering.dk

   Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

   Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

   Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   CL Polering Haslev

   Nygade 5
   4690 Haslev

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Køge

   Omøvej 66
   4690 Køge

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Lyngby

   Huldbergs Allé 38
   2800 Lyngby

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Præstø

   4720 Præstø

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   5/5 (1 Review)