Graffitirens

At se graffiti på sit hus, plankeværk, murværk eller andet, det er bare så ærgerligt – og virkelig irriterende. Selv om du nok bliver både ked af det og vred over synet, så får det jo desværre ikke graffitien til at forsvinde.

Der er kun en ting at gøre, at det er at få det fjernet så hurtigt som muligt – få bestilt dig en grafifitirens! Så er du fri for at se på det, og det inviterer ikke andre til at supplere med deres streger.

Det er muligt selv at fjerne nogle former for graffiti, men skal det gøres rigtig effektivt og beskytte mod eventuelle angreb i fremtiden, så bør du overlade den opgave til en professionel der, som os, har erfaring med graffitirens.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

  1. Hjem
  2.  » Graffitirens

  Afrensning af graffitien og af underlaget

  Det første, der skal gøres, er at få renset de uønskede streger af. Hvordan det gøres, afhænger meget af, hvilket underlag det er malet på.

  Her er det vigtigt, at det bliver gjort på den helt rigtige måde.

  Ellers kan du risikere, at der opstår en stor farvet plamage, der ikke længere har den samme farve som resten af muren eller plankeværket har. Det ser bestemt ikke godt ud.

  Denne plamage kan det være svært at få bugt med, og den kommer nok aldrig til at matche resten igen.

  Den professionelle graffitirenser har den fornødne erfaring til at vide, hvordan enhver plet skal fjernes. Der kan nemlig både være forskel på afrensningen i forhold til malingen og i forhold til underlaget.

  Derfor burde du seriøst overveje en veludført graffitirens. Bliver det gjort korrekt, så vil resultatet blive helt usynligt.

  Beskyttelse af underlaget

  Hvis du gentagne gange er udsat for angreb af graffiti, eller du gerne vil beskytte et udsat sted på din bygning, så kan du få lavet en overfladebeskyttelse, som effektivt forhindrer graffiti i at trænge dybt ind i underlaget.

  Den beskyttelse er godt givet ud, fordi en senere afrensning vil være meget mindre omfattende.

  Beskyttelsen er et tyndt og usynligt lag, som stadig er åndbart. Det vil sige, at underlaget ligner sig selv, men at graffitiangreb meget nemmere kan renses af igen.

  Beskyttelsen er miljøgodkendt, og det skader på ingen måde underlaget og er en del af en vellykket graffitirens.

  Miljørigtig behandling af graffitiangreb

  Når CL Polering tager sig af et graffitiangreb, kan du være sikker på, at graffitirensen foregår efter alle forskrifter.

  Alle midler er miljøgodkendt. Det gælder både for de midler, der anvendes, når der skal renses af, og de midler der bruges til at lægge en beskyttende usynlig hinde på det udsatte underlag.

  Det går ikke ud over kvaliteten af arbejdet med graffitirens, at midlerne er skånsomme. De er meget effektive – uden at de beskadiger underlaget.

  Når fagmanden rykker ud

  Når du hyrer en dygtig fagmand til at klare ærterne, så vil han komme anstigende med alt det nødvendige specialudstyr. Det drejer sig om stiger, sprøjter, børster, koste midler og så videre.

  Sidder graffitien på steder, hvor det er ekstra vanskeligt at komme tid – og det gør det ofte – så kan en kran også komme i spil.

  Det kan således være lidt af et udstyrsstykke at få besøg af en graffitirenser. Ikke desto mindre er det somme tider nødvendigt at rykke ud med hele styrken for at få bugt med det uønskede maleri.

  Til gengæld får du en første klasses service og et overraskende smukt resultat efter alle anstrengelserne.

  Både for private og for erhvervskunder

  CL Polering tilbyder graffitirens både for private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for lille eller for stor.

  Især erhvervsbygninger er i risiko for at blive angrebet af graffiti.

  Dels har sådan en bygning ofte nogle store ensfarvede overflader, som kan friste en graffitimaler, og dels ligger nogle erhvervsbygninger i ret øde kvarterer efter mørkets frembrud.

  Så kan graffitimaleren arbejde uforstyrret i længere tid, og dermed kan han efterlade bygningen med temmelig store bemalede områder, der dagen efter skriger efter en graffitirens.

  Til stor ærgrelse – men det er jo netop en af motivationsfaktorerne for en graffitiudøver. Også her handler det om at få ”værket” fjernet så hurtigt som muligt.

  Kontakt CL Polering med det samme

  Da det gælder om at reagere hurtigt, når det kommer til graffiti, så kan du med fordel kontakte os lige så snart, du opdager graffitien.

  Vi rykker ud lige så hurtigt, vi overhovedet kan.

  I forhold til graffitirens kan det være svært at lave en fast aftale, til gengæld kan vi love, at vi rykker hurtigt ud, når du har brug for det.

  Det gælder selvfølgelig både for private kunder og for erhvervskunder.

  Og det gælder selvfølgelig også både de små og de store opgaver. Det skal bare væk med det samme.

  Den forebyggende beskyttelse

  Husk også, at det er muligt at foretage en forebyggende behandling af en overflade, der kunne virke fristende for en graffitimaler at ”dekorere”.

  Selv om du endnu ikke er blevet udsat for et angreb,så kan du med fordel kontakte os for at få foretaget en forebyggende behandling.

  Sådan en behandling kan du nemt få stor glæde af på et senere tidspunkt, hvor et angreb er en realitet. Og skulle det gå sådan, at bygningen eller plankeværket aldrig bliver angrebet, så har det jo været en god forsikring.

  Husk at vi kører ud til rigtigt mange byer på Sjælland.

  Kontakt os for et besøg

  Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud på et besøg, hvor vi besigtiger din ejendom.

  Det kan være et konkret angreb, som du gerne vil have et godt tilbud på, eller det kan være en forebyggende behandling, som du har i tankerne.

  Det er selvfølgelig muligt at få lavet et skræddersyet tilbud på graffitirens til netop din ejendom eller din erhvervsbygning så du ved, hvad du kan forvente af os.

  Vi tilbyder mange andre serviceopgaver som f.eks. algebehandling af tag, rensning af fliser til en god pris og fordelagtige priser på vinduespudsning.

  De opgaver kan naturligvis kombineres med graffitirensen. Vi har en alsidig vifte af servicetilbud – det er bare at plukke de opgaver ud, som du gerne vil have os til at udføre for dig.

  Det er også muligt at få lavet en god naboaftale. Det går ud på, at der falder noget rabat af, hvis I er flere i nabolaget, der slår jer sammen om at få foretaget den samme serviceopgave på den samme dag.

  Det er så dejligt nemt at have det hele samlet i det samme firma. Kontakt os gerne med det samme.

  Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

  Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  CL Polering Haslev

  Floraparken 24
  4690 Haslev

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Køge

  Omøvej 66
  4690 Køge

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Lyngby

  Huldbergs Allé 38
  2800 Lyngby

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Præstø

  4720 Præstø

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  0/5 (0 Reviews)