[contact-form-7 404 "Not Found"]

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring på syd- og vestsjælland

Rengøring er med til at skabe et bedre arbejdsklima og indeklima i din virksomhed, uanset om du arbejder på kontor eller i en produktionsvirksomhed. Hos CL Polering varetager vi en række forskellige arbejdsopgaver indenfor erhvervsrengøring, så netop din virksomhed kan få professionel rengøring til en fair pris.

Vores arbejdsområder strækker sig over en lang række elementer, men på den anden side er vi stadig indenfor nichen rengøring og vinduespolering, det hjælper os med at blive bedre til det vi er, så vi gang på gang kan yde en mere fantastisk service, rengøring og vinduespolering til din virksomhed.

Ejendomsservice tager vi os også af. Vi har mange kunder der er yderst tilfredse med vores ejendomsservice.

Eksempler på erhvervsrengøring

Vi har været inde på nogle af de emner vi berører, når vi yder erhvervsrengøring, men dertil vil vi gerne komme med nogle eksempler på hvad vi tilbyder:

  • Kontorrengøring – rengøring af kontoret, så det fremstår rent og arbejdsvenligt. Dette hjælper på indeklimaet og arbejdsklimaet på kontoret.
  • Håndværkerrengøring – efter et håndværkerarbejde, kan det pågældende sted trænge til en kærlig hånd, det giver vi hos CL Polering.
  • Daginstitutioner – daginstitutioner er steder hvor der altid er bevægelse og aktivitet, derfor er der større behov for rengøring disse steder.
  • Produktionsvirksomheder – mange fabrikker skal overholde rengøringsstandarder, og det ved vi en del om hos CL Polering.

Solcellerengøring og skiltevask tager vi os også af.

Disse er selvfølgelig blot et udpluk af de services vi tilbyder til din virksomhed, vil du høre mere om de eksempler vi har nævnt, eller gerne vil høre om nogle af de andre typer af rengøring vi tilbyder, så kan du allerede nu ringe på telefonnummeret 2628 9311.

Du kan også sende os en e-mail, vi svarer tilbage hurtigst muligt klik her!

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website