[contact-form-7 404 "Not Found"]

Priser på vinduespudsning

Priser på vinduespudsning afhænger helt af omfanget. Hvor mange vinduer har du og hvilken type vinduer er der i huset og er det noget vi skal pudse regelmæssigt, hver 4., 8. eller 12. uge. Ved engangs-pudsning eller en hasteopgave vil der komme et tillæg på 50%.
For at give dig den bedst mulige pris, anbefales at udfylde formularen herunder – så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud til dig.
For at give dig et hurtigt overblik over vores fornuftige priser på vinduespudsning, kan du se nogle priseksempler her på siden. 

 

Telefon 2628 9311

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os!

Lad ikke snavsede ruder gør livet gråt!

Priser på vinduespudsning bør sættes i forhold til den glæde det er at se ud gennem rene vinduer.
Med vel udført vinduespudsning ser alting lysere ud. Livsmodet stråler så at sige ind gennem renvaskede og vel polerede vinduer. 

 

CL Polering har Danmarks billigste priser på vinduespudsning

Vi er hurtige og effektive – og efterlader ruder og vinduer skinnende rene.

Med CL Polerings super billige tilbudspriser på vinduespudsning, er der råd til, at få vinduerne pudset regelmæssigt. Glæden ved altid rene og nypudsede vinduer bør være alle mennesker vel undt.


CL Polerings billige priser på vinduespudsning gør det muligt for alle mennesker – ihvertfald de mennesker der bor i området omkring Haslev, Ringsted og Næstved – at dagligt glæde sig over rene og nypudsede vinduer. 

Små rækkehuse

 

fra   95,00 kr.

 

Et-plans hus

 

fra 149,00 kr.

 

Høj stuelejlighed

 

fra 169,00 kr.

 

1. sals lejlighed (stor stige)

 

fra 219,00 kr.

 

To/tre-plans huse

 

fra 349,00 kr.

 

Priseksempler

Hvad koster det at få en vinduespudser til at pudse og polere vinduerne?
Det afhænger af hvilket hus man har, for alle huse er ikke ens – men vi vil da gerne give et rigtig godt bud på hvad vinduespolering af dit hus kan koste.
Derfor har vi – som noget nyt – valgt at vise nogle huse og hvad det koster at pudse vinduerne på disse. Herfra kan du få en god idé til hvad det vil koste, at benytte CL Polering til vinduespolering af dit hus. 

 

1-plans parcelhus

Almindeligt 1-plans parcelhus

Dette helt almindelige 1-plans parcelhus er af den type, som mange danskere kender til. Har du sådan et hus med ca. 16 vinduer, hvor der ikke skal benyttes stige, så er dette eksempel meget godt til netop dit hus. 

 

Fakta om huset:

  • Antal vinduer: 16 almindelige ruder
  • Skal der benyttes stige: Nej
  • Udvendig polering, hver 4. uge: 149,00 kr. inkl moms

 

 

 

 

2-plans villa

Almindeligt 2-plans villa

Denne helt almindelige 2-plans villa kan bruges som priseksempel, hvis du har et hus, der ligner dette i grove træk. Det vil sige, et hus med ca. 49 vinduer, hvor der skal benyttes stige til at pudse og polere vinduerne på 1. sal. 

 

Fakta om huset:

  • Antal vinduer: 49 Dannebrogs-ruder
  • Skal der benyttes stige: Ja, 1 stor stige til 1. sal
  • Udvendig polering, hver 4. uge: 399,00 kr. inkl moms

 

 

 

Solceller eller enhverv?

Har du solenergi, kan vi også tage os af rengøringen af solcellerne, ligesom vi også tager os af erhvervsrengøring og ejendomsservice.

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website