[contact-form-7 404 "Not Found"]

Priser på vinduespudsning

Vinduespudsning priser

Små rækkehuseFra 95,00 kr.
Et-plans husFra 129,00 kr.
Høj stuelejlighedFra 149,00 kr.
1.sals lejlighed (stor stige)Fra 195,00 kr.
To/tre-plans huseFra 259,00 kr.

Priser på vinduespudsning afhænger helt af omfanget. Hvor mange vinduer har du og hvilken type vinduer er der i huset, Er det noget vi skal pudse fast. Hver 4, 8, 12 Uge. Engangspudsning eller en haste opgave vil der komme et tillæg på 50 %.

For at give dig den bedst mulige pris anbefales at udfylde formularen herunder – så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud til dig.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på telefon: 26289311

For at give dig et hurtigt overblik over vores fornuftige priser på vinduespudsning, kan du se nogle priseksempler her på siden.

Priser på vinduespudsning

Priser på vinduespudsning bør sættes i forhold til den glæde det er at se ud gennem rene vinduer.
Med vel udført vinduespudsning ser alting lysere ud. Livsmodet stråler så at sige ind gennem renvaskede og vel polerede vinduer.

CL Polering har Danmarks billigste priser på vinduespudsning. Vi er hurtige og effektive – og efterlader ruder og vinduer skinnende rene.

Med CL Polerings super billige tilbuds priser på vinduespudsning, er der råd til at få vinduerne pudset regelmæssigt. Glæden ved altid rene og nypudsede vinduer bør være alle mennesker vel undt.
CL Polerings billige priser på vinduespudsning gør det muligt for alle mennesker – i hvertfald de mennesker der bor i området omkring Haslev, Ringsted og Næstved – at dagligt glæde sig over rene og nypudsede vinduer.

Husk: lad ikke snavsede ruder gøre livet gråt!

Priseksempler

Hvad koster det at få en vinduespudser til at pudse og polere vinduerne? Det afhænger af hvilket hus man har, for alle huse er ikke ens, men vi vil da gerne give et rigtig godt bud på hvad vinduespolering af dit hus kan koste.

Derfor har vi som noget nyt valgt at vise nogle huse, og hvad det koster at pudse disse. Herfra kan du få en god ide til hvad det vil koste, at benytte CL Polering til vinduespolering af dit hus.

1-plans parcelhus

Almindeligt 1-plans parcelhus

Dette helt almindelige 1-plans parcelhus er af en type, som mange danskere kender til. Har du sådan et hus med ca. 16 vinduer, hvor der ikke skal benyttes stige, så er dette eksempel meget godt til netop dit hus.

  • Fakta om huset
  • Antal vinduer: 16 almindelige ruder.
  • Skal der benyttes stige: Nej.
  • Udvendig polering, hver 4. uge, 119 kr. inkl. moms.
2-plans villa

Almindeligt 2-plans villa

Denne helt almindelige 2-plans villa kan bruges som priseksempel, hvis du har et hus der ligner dette i grove træk. Det vil sige et hus med ca. 49 vinduer, hvor der skal benyttes stige til at pudse og polere vinduerne på 1. sal.

  • Fakta om huset
  • Antal vinduer: 49 Dannebrogsruder.
  • Skal der benyttes stige: Ja, 1 stor stige til 1. sal.
  • Udvendig polering, hver 4. uge, kr. 340 inkl. moms.

Har du solenergi, kan vi også tage os af rengøringen af solcellerne, ligesom vi også tager os af erhvervsrengøring og ejendomsservice.

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website