Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser Ringsted

VINDUESPUDSER RINGSTED

Vi kører rundt i lokalområdet og en af de byer, hvor vi har en masse kunder er Ringsted.

Byen er på grund af sin størrelse også hjemsted for mange lokale forretninger, og vi tilbyder en hurtig og kvalitetsservice, når vi sender en vinduespudser til Ringsted.

Vi operere i lokalområdet, så vi kan spare dig for dyre transportomkostninger, og vi håber selvfølgelig den gode pris, kan gøre at vi får en aftale på plads.

De fleste vælger 4-8 uger, hvor de får besøg af en vinduespudser, så skal de ikke tænke mere over beskidte vinduer.

Vi har selvfølgelig også en masse andre services, som vi kører ud og laver. Både rengøring af skilte og solcelle anlæg i Ringsted klare vi hurtigt og nemt, så du slipper for at skulle op i højderne.

Som vinduespudser kommer man tit i situationer, hvor man skal tænke ud af boksen, og vores erfarne medarbejdere, kan klare næsten alle opgaver i Ringsted, også selvom det ikke nødvendigvis er vinduespudsning.

Skulle du have brug for en vinduespudser et andet sted, kører vi naturligvis også fra Herlufmagle og Herfølge helt op til Nærum.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

   Har du brug for hjælp?

   Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

   Din vinduespudser i Ringsted

   Uanset om man bor i Ringsted, eller et helt andet sted i Danmark, så er vinduespudser branchens arbejdsprocesser og resultater, nogenlunde det samme.

   Der er altså ikke nogen geografisk forskel på hvordan man egentlig pudser vinduer – der er dog andre ting, der er forskellige – det er blandt andet hos den enkelte vinduespudser.

   Udbyderen af vinduespudsning og vinduespolering kan være forskellige med hensyn til professionaliteten, kvaliteten og ikke mindst priserne.

   Se vores tjekliste herunder, og tjek om CL Polering overholder nogle af de vigtigste ting, indenfor vinduespudser branchen.

   Lidt om Ringsted

   Ringsted er en hyggelig mellemstor by, der ligesom så mange andre midtsjællandske byer har en stor rolle i historien. Nu til dags er det en moderne by med masser af industri og kultur i kongrescenteret. I byen bor der omkring 27.000 indbygger, og endnu flere hvis man tæller de mange små ”forstæder” med. Vi kører naturligvis ud på alle opgaver i Ringsted, og skulle du være i tvivl, kan du altid ringe. Vi har base i Haslev, og når vi kører derfra, er der ikke langt til de fleste af de sjællandske byer.

   Ringsted har, pga. sin store industri og antallet af forretninger et godt udgangspunkt, og vi laver gerne aftale med flere på samme tid. Det betyder i kan få mængderabat, og det kan man både, hvis det er forretninger eller om det er naboer. Vi kan spare den ekstra transport, som giver jer et bedre tilbud. Det er der ikke mange der kan matche, når det kommer til vinduespudsere. Markedet er generelt meget konkurrencepræget, og vi forsøger altid at give den bedste pris vi kan, men vi går ikke på kompromis med servicen af den grund.

   Det kan du selv gøre

   Når man pudser vinduer handler det i høj grad om erfaring og udstyr. Vi har selvfølgelig begge dele, men begiver du dig selv ud i at være vinduespudser i Ringsted, skal du være forberedt. Der er forskel på om du pudser vinduer inde i byen eller ude i forstæderne. Inde i byen kommer man nemt i vejen for folk, og man skal derfor vælge tidspunktet med omhu.

   Derudover kan det kræve en høj stige, da mange bygninger har i hvert fald 2. sal, og her kan man ikke altid klare sig med en normal stige. Det er selvfølgelig vinduerne længere nede, der hurtigst bliver beskidte, men engang i mellem kan det være nødvendigt at vaske de andre.

   Uden for byen kan man tit selv klare opgaven, men her er der normalt mange vinduer rundt om huset, og det bliver hurtigt noget mere tidskrævende. Hvis du skal bruge en vinduespudser i Ringsted er det blot at ringe til os. Vi vil altid kunne finde en aftale og vi prøver at give dig et rigtig godt tilbud, som selvfølgelig er uforpligtigende. Så kan du selv vurdere, om din tid er det værd.

   Vi har ekspertisen og det rigtige udstyr, så vi kan ofte klare opgaven lynhurtigt, så du kan fokusere på de ting du er god til.

   Din vinduespudser Ringsted

   Bestiller du en vinduespudser i Ringsted, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

   Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   RING: 26 85 26 85

    

   Mail: info@clpolering.dk

   Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

   Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

   Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   CL Polering Haslev

   Nygade 5
   4690 Haslev

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Køge

   Omøvej 66
   4690 Køge

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Lyngby

   Huldbergs Allé 38
   2800 Lyngby

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Præstø

   4720 Præstø

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   5/5 (1 Review)