[contact-form-7 404 "Not Found"]

vinduespolering i Glumsø

Når du søger efter vinduespudser eller vinduespudsning i Glumsø, så bør du bestemt overveje vores service.

 

Vi er blandt de billigste i branchen og vores medarbejdere er professionelle med masser af erfaring, der gør os til et sikkert valg. Vi har fokus på områderne omkring midt- og Sydsjælland, hvor vi holder til.

På den måde er der ikke store udgifter til det logistiske, og den besparelse gør, at vi kan give dig gode tilbud på de ting, du ønsker at få lavet.

Når vi kører ud til byer som Glumsø for at lave vinduespolering eller vinduesvask, så er det fordi, at vi kan tilbyde en løsning til stort set alle problemer, der kunne være. Nogle bygninger er sværere end andre, men vi har udstyret til at løse det for jer.

Som en ekstra service tilbyder vi pakkeløsninger med mængderabat. Det betyder, at hvis du ønsker en abonnementsaftale, kan vi give dig et godt tilbud, og det samme er gældende, hvis du tager din nabo med i aftalen, så vi kun kører turen en gang. Det er fordel for os alle.

Se vores priser her.

Læs mere om CL Polerings vinduespudser service her.

Se de praktiske spørgsmål omkring vinduespolering her.

Vi klarer også andre opgaver så som fliserens, algebehandlingskiltevask, solcellerengøring, erhvervsrengøring mm. Benyt menuen i toppen til at læse om vores mange service tilbud.

Lidt om Glumsø

Glumsø er endnu et af de mange lokalsamfund som vi kan tilbyde vinduespolering eller vinduespudsning i.
I byer som denne, ser man en helt unik sammensætning af folk, der har søgt væk fra storbyen, hvilket tit betyder, at der er opstået en del selvstændige forretninger, der kører uafhængigt af omverdenen.

Glumsø er en af de byer, hvor man kender sin nabo, og den er særlig tiltrækkende for nye familier.

Her vil vi meget gerne hjælpe med at gøre dagligdagen lidt lettere. Det er ikke altid at rengøring står højest på rangordenen, og derfor kan vi tilbyde vinduespudsning og vinduespolering i Glumsø til en af de bedste priser på markedet.

Hvis du ønsker et prisoverslag kan du ringe til os, eller udfylde formularen på vores hjemmeside, så ringer vi dig op med et godt tilbud, som du selvfølgelig kan takke nej til, hvis du hellere vil gøre det selv, eller få andre til det.

Det kan du selv

Normale vinduer på stueetagen er som udgangspunkt ikke svære at vaske selv. Det kan tage tid og kræve kræfter, men som udgangspunkt, kan man selv klare det, hvis du har udstyret.

Det kræver, at du har en spand eller balje med koldt vand og sæbe. Her kan man bruge opvaskemiddel der faktisk kan fungere ganske glimrende til formålet.

Dernæst skal du bruge en svamp til vinduerne, en skraber og en klud. Skraberen er næsten det vigtigste, og man kan overveje at købe en skraber, der kan skifte klinge.

Det er nødvendigt med forskellige størrelse vinduer, og hvis man vil undgå striber, så er der ingen vej uden om.

Kluden kan man efterfølgende bruge til at fjerne vand fra skraberen, samt tage karmen. På den måde drypper det resterende vand ikke ned og efterlader striber.

Det er selvfølgelig ikke nemt at skulle ud og købe alt dette, og vi har selvfølgelig udstyret parat til dine vinduer.

Når du bestiller en vinduespudser i Glumsø, kan vi selvfølgelig også klare flere etager, så du på den måde slipper for at skulle kravle rundt på stiger, hvor du risikerer at falde ned, eller anden måde gøre skade.

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi er altid klar med et tilbud på lige netop din opgave, som vi håber vi kan hjælpe dig med, lige meget om det er vinduespolering eller noget helt andet.

 

Ledte du efter:

Vinduespudser i Haslev
Vinduespudser i Næstved
Vinduespudser i Køge
Vinduespudser i Rønnede
Vinduespudser i Tureby

 

Vi kan træffes på følgende tidspunkter:

Mandag – fredag 8.00 – 16.00
Lørdag – 12.00 – 14.00
Søndag – Lukket

 

Telefon:

(+45) 26 28 93 11
Hvis du indtaler en besked på telefonsvareren vender jeg tilbage INDEN kl. 18.00 samme dag.
Lørdag, og søndag kan dette dog ikke forventes overholdt.

 

E-mail:

mail@clpolering.dk
Send gerne en e-mail, og der svares ALTID tilbage inden for 24 timer.

 

Adresse:

Nygade 5
4690 Haslev
Danmark
CVR nr. 33 22 85 62

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website