[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vinduespudsning i Køge

Vi tilbyder vinduespolering og vinduespudsning i Køge, der er en af de største byer i området, som vi kører indenfor.

Vi tilbyder selvfølgelig også her alle vores services, der rækker så vidt som mindre viceværtslige pligter.

Vi vil derfor meget gerne høre fra dig, om der skulle være noget, som vi potentielt kan hjælpe dig med, og du er meget velkommen til at kontakte os.

Du kan udfylde formularen på hjemmesiden, hvor du kan beskrive huset eller bygningen, og hvad du vil have udført, og så kontakter vi dig med et konkret tilbud, der er vurderet af en af vores professionelle medarbejdere.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe inden for vores åbningstider, hvor efter vi vil kunne besvare alle spørgsmål, du måtte have om vinduespudsning eller vinduespolering i Køge.

Se vores priser her.

Læs mere om CL Polerings vinduespudser service her.

Se de praktiske spørgsmål omkring vinduespolering her.

Vi klarer også andre opgaver så som fliserens, algebehandlingskiltevask, solcellerengøring, erhvervsrengøring mm. Benyt menuen i toppen til at læse om vores mange service tilbud.

Lidt om Køge

Køge dækker over er relativt stort område bestående af en masse mindre byer, der er vokset sammen med Købe.

Det har gjort byen til den 18. største i Danmark, og med en strategisk god placering ved mundingen af Køge bugt, kan man nemt se hvorfor.

Her i bugten har der nemlig været plads til både fiskeri og en masse andet industri, der har været med til at skabe arbejdspladser i Køge gennem tiden.

Snart bliver Køge også et af hovedsæderne for den nye jernbaneforbindelse, der forventes færdig i 2018, og som skal give en lynhurtig linje til København og Ringsted.

På den måde er Køge tæt forbundet med de mange byer, der ligger rundt omkring. Køge er fyldt med mange potentielle kunder for os, både i byen, men bestemt også i de mange små lokale samfund der ligger omkring.

Her er det selvfølgelig forskellige kunder, men det vi tilbyder er noget for enhver smag. På den måde kan både private og forretninger nyde godt af vinduespolering og vinduespudsning i Køge.

Mere om vinduespudsning

Mange tænker ikke at vinduespudsning er noget svært erhverv, men så snart man bevæger sig væk fra stueetagen, bliver det en udfordring for de fleste.

Mange har ikke erfaring med at arbejde i højden, og der kan let ske skader, hvis ikke man tager sig visse forbehold, eller hvis man ikke har udstyret til det.

Det har vi selvfølgelig, og vi kan klare næsten alle opgaver. Vi kan derudover også vaske solcellepaneler og skilte, hvis det skulle være nødvendigt, og det bliver det tit i løbet af vinteren, hvor sneen smelter og fører en masse skidt med sig.

Vi kan desuden også lave vinduespolering indenfor, hvis det skulle være nødvendigt. Det kræver blot, at du sikrer os adgang til huset, og at karmene er frie, så vi ikke skal bruge tiden på at flytte en masse ting rundt.

På den måde kommer alt til at fungere gnidningsfrit, og det bliver væsentligt billigere for dig.

Køge er en havneby, og det gør noget specielt i forhold til vinduer. Mange oplever anderledes forhold for vinduer der kan blive mere fedtede, eller hurtigere beskidte på grund af de anderledes forhold, der er tæt på vandet.

Det betyder også at man skal tage højde for dette når man laver vinduesvask eller polering. Vi har selvfølgelig også remedierne til at fjerne fedt og andet snavs fra ruderne, og med en fast aftale, kan du være sikker på, at du ikke skal tænke mere på det.

Normalt laver vi aftaler på mellem 4 og 8 uger, hvorefter vi kommer tilbage og sørger for at holde vinduerne rene og pæne, lige meget om det er butiksruder eller vinduerne i dit hus.

Vi håber at høre fra dig, og vi kan altid give et godt og konkurrencedygtigt tilbud på vinduespudsning og vinduespolering i Køge.

 

 

Ledte du efter:

Vinduespudser i Haslev
Vinduespudser i Næstved
Vinduespudser i Glumsø
Vinduespudser i Rønnede
Vinduespudser i Tureby

 

Vi kan træffes på følgende tidspunkter:

Mandag – fredag 8.00 – 16.00
Lørdag – 12.00 – 14.00
Søndag – Lukket

 

Telefon:

(+45) 26 28 93 11
Hvis du indtaler en besked på telefonsvareren vender jeg tilbage INDEN kl. 18.00 samme dag.
Lørdag, og søndag kan dette dog ikke forventes overholdt.

 

E-mail:

mail@clpolering.dk
Send gerne en e-mail, og der svares ALTID tilbage inden for 24 timer.

 

Adresse:

Nygade 5
4690 Haslev
Danmark
CVR nr. 33 22 85 62

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website