Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser i Vordingborg

VINDUESPUDSER I VORDINGBORG

Står du og leder efter en vinduespudser i Vordingborg, så er du kommet til det rette sted.

Vi tilbyder en lang række services i netop Vordingborg, og vi har specialiseret os i vinduesvask og vinduespudsning.

Derfor er det blot at ringe og beskrive situationen, så vil vi helt sikkert kunne give en rigtigt godt tilbud.

Vi har som nævnt flere forskellige services, som du kan benytte dig af, og vi kan blandt andet tilbyde vask af skilte eller solceller, der kan være svære at komme til, hvis ikke man har udstyret og ekspertisen. Den har vi naturligvis.

Vores team består af professionelle vinduespudsere, med flere års erfaring i branchen, og vi sørger for, at du får den bedste service.

De fleste af vores medarbejdere kan også løse andre praktiske opgaver efter aftale, og har du noget du mangler hjælp til, skal du ikke være bange for at spørge.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

   Har du brug for hjælp?

   Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

   Om Vordingborg

   Vi kører primært i vores lokalområde, men vi er netop i gang med at udvide til flere byer på Sjælland, hvor vores transporttid er kort, og det giver dig en masse besparelser.

   Vordingborg er også nu medtaget i det område vi agerer i, og vi tager også gerne opgaver rundt omkring i Vordingborg kommune.

   Byen er en vigtig del af den videre færgetrafik videre fra Sjælland, og er generelt på grund af dens placering, en by med en masse industri, som er i konstant udvikling.

   Byen har næsten 12.000 indbyggere i de indre områder, og tæller man forstæder som Ørslev, Nyråd og Stensved med, giver det næsten 18.000 indbyggere. Dog er byerne ikke vokset helt samlet på grund af de store godser, der ligger i omegnen.

   Det betyder også, at der naturligvis kommer store grønne områder ind i bybilledet, hvilket kan give flere udfordringer i forhold til vinduespudsning.

   Derudover har byen som nævnt sin egen kommune som blev reformeret i 2007 med kommunereformen, hvilket betød at Langebæk, Møn og Præstø kommune blev lagt sammen.

   Vordingborg er en hyggelig by, med mange seværdigheder, og et fint liv i bybilledet. Det giver os også en masse opgaver med forretningsvinduer og lignende, men vi servicerer naturligvis både private og offentlige ansatte.

   Der er ingen grund til at fortvivle selvom du bor udenfor byen. Vi kører f.eks. også til Langebæk, Stensved og Kalvehave.

   Vores service

   Du kan altid kontakte os, og på den måde få et overslag på vinduespudsning. Det kan enten ske gennem telefon, på mail eller gennem en formular, som du kan finde på hjemmesiden.

   Lige meget hvad håber vi at høre fra dig, og tager du din nabo i hånden, kan vi helt sikkert også give et bedre tilbud, da vi i så fald kun skal køre turen en gang, og den besparelse bliver jeres besparelse.

   Du kan også oprette en fast aftale, så du ikke skal tænke på vinduesvask mere, men i stedet blot betale en pris, for at vi kommer med et fast tidsinterval.

   Om det betyder 6 uger eller 8 uger imellem, hvornår vi dukker op, er op til dig, men vi vil helt sikkert kunne tilpasse løsningen så den passer til dig.

   Det betyder også at hvis du ikke er hjemme, kan du give nøglen videre til andre, så vi stadig kan gøre ruderne rene.

   Du skal blot give os besked om, hvordan det skal foregå, og så skal vi nok klare resten af vinduespudsningen.

   I tilfælde af at du inviterer os indenfor, og vi overtager den opgave med ruderne indenfor, så kan det være en ide at fjerne ting fra karmene, før vi kommer. På den måde slipper vi for at rode rundt på dine ting, og du slipper for at skulle betale den timeløn, som det koster at flytte rundt på, og vi kan koncentrere os om det, vi er gode til, nemlig vinduespudsning.

   Hvornår skal du vælge os?

   Hvis du selv skal stå for vinduespudsning er der et par ting du skal tænke over.

   Der er nemlig mange fordele ved at vælge en professionel, frem for selv at skulle stå med hele opgaven. For det første så er det både private og virksomheder, der kan få hjælp til opgaverne, næsten uanset størrelse.

   Derfor behøver du ikke selv bruge penge og tid på at gøre det. For at få alt udstyret kommer du nemt til at betale flere hundrede kroner, som du i stedet kan bruge på at spare dig for bøvlet med selv at skulle vaske vinduerne.

   De fleste der vælger at gøre det selv, har i forvejen mange af de ting, man skal bruge til det, og selvfølgelig også god tid.

   Vinduesvask foregår i 3 stadier. Man vasker, skraber og tørrer efter. Alt dette kan være bøvlet, for det vil kræve både en børste, en skraber og en god klud, og det er de færreste, der lige ligger inde med det.

   Vi har også kendskab til de forskellige typer af sæbe og meget andet, der er bedre for dine vinduer, så vi skaber det bedste resultat for dig, og vi sørger selvfølgelig for at du er tilfreds med resultatet.

   Hvis du selv begiver dig ud i at skulle vaske vinduer, skal du huske at tjekke materialet på dine vinduer.

   Nogle materialer kan nemlig ikke tåle al slags sæbe og specielt de kraftigere vaskemidler, kan give striber og skade rammen rundt om ruden, og det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt, da sådanne vinduer hurtigt bliver dyre, og hele formålet med det er at få et pænere og renere hjem.

   Du skal også tænke over sikkerheden, da stiger ikke er noget som alle ligger inde med, og det kan være svært at klare 1. sals vinduer uden.

   Det kan faktisk også være svært bare at nå dem i stuen, og det er derfor altid en god ide at søge hjælp med hævede vinduer, så du ikke skal kravle rundt.

   Det er vigtigt for os at du får den bedste vinduesvask, for vi lever på at du anbefaler os videre til dine naboer og venner, og vi giver som nævnt også rabatter, hvis det er tilfældet.

   Du kan læse meget mere om vores prisniveau her på siden, eller kontakte os, hvorefter vi vil lade en af vores professionelle vinduespudsere, tage bestik af situationen og give et overslag på en pris. Det er naturligvis ikke bindende, og finder du en anden løsning, respekterer vi selvfølgelig det.

   Vi giver en god pris til både personer og virksomheder, og da vi leder efter faste samarbejde giver vi selvfølgelig også rabatter på denne type opgaver.

   Det samme er gældende, hvis man tager naboen under armen, så man som nævnt kan spare på vores kørsel. Det er gavnligt for alle parter, og vi håber det kan være med at til at du og i vælger os.

   Du skal derfor kontakte os, hvis du mangler en vinduespudser i Vordingborg eller omegn, det er der ikke nogen tvivl om.

   Vi bringer en god service til en fantastisk pris, som du kan få meget ud af. Både vinduespudsning og alle vores andre services, bliver udført af professionelle.

   Vi glæder os til at høre fra dig.

   Din vinduespudser i Vordingborg

   Bestiller du en vinduespudser i Vordingborg, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

   Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   RING: 26 85 26 85

    

   Mail: info@clpolering.dk

   Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

   Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

   Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   CL Polering Haslev

   Nygade 5
   4690 Haslev

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Køge

   Omøvej 66
   4690 Køge

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Lyngby

   Huldbergs Allé 38
   2800 Lyngby

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Præstø

   4720 Præstø

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   5/5 (1 Review)