[contact-form-7 404 "Not Found"]

Algebehandling pris

Algebehandling pris

Hos CL Polering udregner vi prisen for en algebehandling ud fra hvor mange kvadratmeter tag, fliser eller terrasse, du skal have algebehandlet. Vi kommer gerne hjem til dig og måler op, så kontakt os her for at få en pris på algebehandling. Så tager vi en snak om hvad, du gerne vil have algebehandlet, og hvordan forløbet vil være.

Hvad koster algebehandling af tag?

Når vi skal give en pris på at algebehandle dit tag, så spiller det ind hvilken type tag, du har, og om det er et hus i ét eller flere plan. Algebehandlingsprisen på et 1-plans hus med 200 m2 tag ligger på ca. 995 kr.

Du kan læse mere om Algebehandling af tag her – og du er altid velkommen til at kontakte os for at få en nøjagtig pris på algebehandling af lige netop dit tag.

Rensning af fliser – pris?

Prisen for en rensning af dine fliser ligger på 35 kr. pr. m2. Når du har fået lavet en fliserens, vil vi anbefale dig at få fliserne algebehandlet og imprægneret, for så holder resultatet meget længere, og du undgår en del vedligehold, når dine fliser ikke er så hårdt angrebet af alger.
Læs mere om rensning af fliser her , og kontakt os for at få en nøjagtig pris på rensning af fliser.

Rensning af træterrasse – pris?

Ligesom ved rensning af fliser har vi en fast pris på at rense træterrasser fri for alger. Også her anbefaler vi, at du vælger at få imprægneret terrassen efterfølgende for på den måde at forlænge træets og terrassens levetid. Prisen for rensning og algebehandling af træterrasser ligger på 35 kr. pr. m2.

Kontakt os for at få en nøjagtig pris for rensning og algebehandling af din træterrasse.

 

Uforpligtende tilbud på algebehandling

Kontakt os allerede i dag på tlf. 2628 9311 for at få et uforpligtende tilbud på algehandling. Alle vores algebehandlinger er miljøvenlige – og alle vores priser er inkl. moms.

 


Få mere at vide om algebehandling, algerens, flisepest og rensning af fliser:

Algebehandling af fliser
Algebehandling af tag
Algebehandling af træterrasse
Algebehandling pris
Algerens af fliser
Algerens af tag
Fjern flisepest
Fliserensning pris
Pris på algebehandling
Pris på fliserens
Rensning af fliser
Rensning af træterrasse[/four_fifth]

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website