fbpx

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Clpolering » Vaskeanlæg

Vaskeanlæg

Miljøbevidst vinduespolering

Vaskeanlæg giver altid perfekt vinduespudsning, netop fordi det vand der bruges, er behandlet vand. Det behandlede vand, der bruges, er helt rent, hvilket betyder, at det er renset for kalk samt andre stoffer, der ellers ville bevirke, at dine vinduer får striber og efterladenskaber. Et vaskeanlæg kaldes ofte også for et rentvandsanlæg.

Rent vand kan benyttes til vinduespudsning helt uden sæbe og andre rengøringsmidler, netop fordi det er så effektivt til at fjerne snavs.

Udover den fantastiske funktion, som gør, at der ikke kommer striber eller rester af sæbe og snavs på dine vinduer, så giver et vaskeanlæg også mulighed for at vaske svært tilgængelige steder. For med et mobilt rentvandsanlæg og lange teleskopstænger, kan vi vaske dine vinduer, udhæng, facader, solpaneler og lignende. Dette kan vi gøre helt op til 18 meters højde.

Få pudset dine vinduer med et rentvandsanlæg

Et rentvandsanlæg kan give dig helt rene vinduer også selvom dine vinduer er på svært tilgængelige steder – for med teleskopstænger, kan vi nå dine vinduer. Dette er rigtig smart, især når vinduerne på store facader skal rengøres og pudses – for der er ikke brug for nogen stige eller lift, da vi med et rentvandsanlæg kan pudse dine vinduer hurtigere og mere effektivt, uden.

Kontakt os

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

Få et gratis tilbud

Få et gratis tilbud på vinduespudsning med rentvandsanlæg allerede idag.

Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

CL Polering Lyngby

Huldbergs Allé 38
2800 Lyngby

Telefon: +45 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Køge

Omøvej 66
4600 Køge

Telefon: +45 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Haslev

Nygade 5
4690 Haslev

Telefon: +45 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Præstø

Hejrevej 18
4720 Præstø

Telefon: +45 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk