Tagrenderensning

Tagrender skal renses, og det skal de regelmæssigt. Det kan du sagtens gøre selv, men du kan også med fordel bede os om at gøre det for dig.

Hvis du for eksempel af helbredsgrunde ikke er så vild med at gøre det mere, eller du simpelthen ikke har tid til at få det gjort, så er det bare at kontakte os.

Det kan også være, at dine tagrender hænger så højt oppe eller så ubekvemt, at de er håbløse for dig at nå, så er det virkelig fint at bede en professionel om at komme at gøre det.

Tagrenderne bør renses og holdes rene regelmæssigt for at forhindre fugt- og frostskader på tagrenderne og på selve huset.

Kontakt os allerede i dag, og lav gerne en aftale med os om at få det gjort.

Vi servicerer de fleste små og store byer på Sjælland.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

  1. Hjem
  2.  » Tagrenderens

  Få rene tagrender

  Grundpris 849,-

  inkl. 20 m tagrenderens

  Pris eftf. meter efter højde

  op til 3 m: 20,-
  3 til 5 m: 25,-
  5 til 7 m: 30,-
  over 7 m: forespørg på pris

  Andre ydelser

  Oprensn. af nedløbsbrønd: 100,-
  Udvendig tagrendevask (pr. m): 15,-
  Ekstraordinær begroning og fyld: Efter vurdering

  Alle priser er incl. 25 % moms

  PS! Naborabat, når to eller flere på samme vej får renset samme dag!

  Hvorfor skal tagrender renses?

  En tagrendes primære opgave er at lede regnvand og smeltevand ned fra taget, videre igennem tagrenden og ned igennem nedløbsrøret.

  Det er ganske praktisk, for det drejer sig om virkelig mange liter vand, der ellers ville være endt omkring huset. Det har fundamentet og huset ikke godt af.

  Desværre er der også tit andet end vand, der ender i en tagrende. Det kan være blade, kviste, kogler, nåle, mos og almindeligt snavs.

  Når der ligger den slags i tagrenden, kan vandet have svært ved at rende igennem den. Er det rigtig slemt, kan der opstå hele propper.

  Når vandet forhindres i at rende gennem tagrenden i et vist tempo, så vil det søge ud over kanten af tagrenden.

  Så er det, at der kan ende store mængder af vand på steder, hvor det helst ikke skal være. Det kan være i kælderskakten, på trapper eller andre steder tæt omkring huset.

  For at forhindre det, så skal tagrenderne renses.

  Hvis vandet ikke kan rende af, er der også en øget risiko for frostskader på dine tagrender. De kan risikere at blive sprængt i frost og slå revner. Det koster en ny tagrende.

  Når murværk står mere eller mindre konstant i fugt, så kan det tage alvorligt skade. Det begynder at erodere og smuldre, og kan dermed ikke længere holde vandet ude.

  Det er virkelig skidt for murværket. Fugt kan trænge ind alle vegne og gøre skade på steder, hvor det slet ikke skal være.

  Det er endnu et argument for, at det er yderst vigtigt at få renset tagrenderne en og helst to gange om året. Det er bedst at gøre det forår og efterår.

  Hvor tit skal en tagrende renses?

  Hvor hyppigt en tagrende skal renses, afhænger af flere ting. For det første af husets beliggenhed.

  Ligger huset tæt på en skov eller bare i nærheden af nogle høje træer, så skal tagrenderne renses oftere, end hvis der ingen høje træer er i nærheden.

  Som en absolut minimum skal de renses en gang om året. Det kan fint være efter løvfald, hvor der typisk ender mange blade og nåle i tagrenderne.

  Har der været storm, må du have dem renset igen.

  Husk nedløbsrøret

  Det, der ligger i tagrenden kan godt blive ført hen til nedløbsrøret og ned i nedløbsrøret. Hvis der samles en del i røret, kan det risiker at proppe til, og så fungerer nedløbsrøret ikke efter hensigten.

  Derfor er det vigtigt, at du også får tjekket, om nedløbsrøret fungerer tilfredsstillende.

  Gør det ikke det, så vil vandet finde andre veje. Og gerne hen til steder, hvor det ikke bør være. Så tænk på tagrender og nedløbsrør som en samlet helhed.

  Hyr en professionel til arbejdet

  Det er på mange måder nemmest at bede en professionel om at rense tagrenderne. Så bliver det gjort, og det bliver gjort korrekt – og til tiden.

  Når CL Polering rykker ud til en tagrenderensning, så møder vi op med alt vores udstyr og gennemfører opgaven efter alle miljømæssige forskrifter.

  Vi efterlader både alle dine tagrender og nedløbsrør fuldstændigt rene og gennemtjekkede.

  Så kan du være helt sikker på, at opgaven er løst, og at du kan imødese kommende regnvejrsperiode og den efterfølgende vinter med sindsro.

  Hvordan foregår tagrensningen?

  Det kan være lidt forskelligt, hvordan opgaven bliver grebet an. Det kommer først og fremmest an på, hvor højt oppe tagrenderne er placeret.

  Nogle kan nås fra jorden, andre kræver en stige. Nogle tagrender kan renses med en form for støvsugerrør, der kan suge snavs, blade og så videre op.

  På røret er der placeret et kamera, der gør det muligt at se, om der skulle være noget mere i tagrenden, som ikke bør være der. Vi tjekker selvfølgelig, om der er fuld passage igennem tagrenden.

  Sidder tagrenderne så højt oppe, at de ikke kan nås fra jorden, så anvendes en høj stige – eller hvis det er nødvendigt, så må vi bruge en kran for at nå derop.

  Vi tjekker naturligvis også nedløbsrørene, mens vi er der.

  Kan tagrenderne ikke ses fra jorden, kan vi give dig et billede af de nu nyrensede tagrender, når opgaven er løst.

  Hvad koster det at få renset tagrender?

  Huse er forskellige, og tagrender er forskellige. Derfor er det ikke muligt at give en universel pris på opgaven.

  Der kan være forskel på, hvor højt oppe tagrenderne sidder. Det betyder også noget for prisen, hvor lange tagrenderne er – og endelig kan det have indflydelse på prisen, hvor længe det er siden, at tagrenderne er blevet renset sidst.

  Du kan altid kontakte os for at få det bedste tilbud på opgaven. Det er også muligt at få lavet en fast aftale om at få tagrenderne renset en eller to gange om året. Vi kan altid lave en individuel aftale. Aftalen kan med fordel kombineres med nogle af vores andre servicetilbud. Dermed kan du få lige den aftale, som du ønsker.

  Hvis nogle af dine naboer også vælger at bede os om at rense deres tagrender på den samme dag, så kan I opnå en ret godt aftale, der indebærer en god rabat.

  Under alle omstændigheder er det godt for dit hus og dine tagrender, at de bliver renset regelmæssigt. Sørg for, at de bliver det.

  Hos CL Polering kan du bl.a. få hjælp til rensning af fliser og graffitirens.

  Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

  Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  CL Polering Haslev

  Floraparken 24
  4690 Haslev

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Køge

  Omøvej 66
  4690 Køge

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Lyngby

  Huldbergs Allé 38
  2800 Lyngby

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Præstø

  4720 Præstø

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  0/5 (0 Reviews)