fbpx

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Clpolering » Algerens af tag og fliser

ALGERENS AF TAG OG FLISER

Algerens af tag og fliser

Alger og mos ligger som en tung dyne over dit tag, hvor det holder på fugten – og derfor kan alger og mos være med til at forkorte tagets levetid.

Med en algerens af dit tag og fliser kan du forlænge tagets levetid samtidig med, at taget får sin flotte farve igen, og hele dit hus kommer til at se velplejet ud.

Vi laver algerens af tag og fliser både på Sjælland, Fyn og i Jylland. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på algerens.

Du kan også se mere om algebehandling af tag, fliser og træterrasser her.

Se pris på algebehandling af tag her.

Kontakt os

Algerens af fliser

Også dine fliser på terrassen eller rundt om huset kan være angrebet af alger og mos. En effektiv algerens af dine fliser frisker fliserne op og giver dem deres naturlige farve tilbage. Hvis du tilmed vælger at få imprægneret fliserne efter en algerens, kan du udsætte det næste angreb af alger og bevare fliserne pæne i længere tid.

Se pris på algerens af fliser.

Algerens af træterrasse

Hvis du har en træterrasse, så ved du sikkert også, at den kan blive grøn og fedtet i løbet af vinteren. En grøn og fedtet terrasse er tegn på, at den er angrebet af alger, og at terrassen trænger til en algerens, så den kan få sin pæne farve igen, og så du kan forlænge terrassens og træets levetid.

Klik her, hvis du vil vide mere om algerens af træterrasse.

Naboaftale om algebehandling

Hvis både du og din nabo gerne vil have lavet en algerens af jeres tag eller have lavet algerens af fliser eller træterrasse, så kan CL Polering lave et godt tilbud, så I begge sparer penge.

Med en naboaftale sparer CL Polering både benzin og transporttid – og den besparelse kommer både dig og din nabo til gode, hvis I vælger at få lavet en algerens på samme tid. Kontakt os her for at høre mere om naboaftalen.

Uforpligtende tilbud på algerens af tag og fliser

Kontakt CL Polering og få et uforpligtende tilbud på vores landsdækkende algerens af tag, fliser og træterrasser.

Vores adresser

Huldbergs Allé 38, 2800 Lyngby
Omøvej 66, 4600 Køge
Nygade 5, 4690 Haslev
Hejrevej 18, 4720 Præstø

Telefon: 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk

Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.