Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser i Lundby

VINDUESPUDSER I LUNDBY

Vinduespudsning Lundby

Vinduespudser Lundby

Vi udvider hele tiden til nye dele af Sjælland, og denne gang er det blandt andet blevet til Lundby, som vi kører til og tilbyder vinduespudsning eller vinduesvask. Vi har en lang række services og mange kompetencer, som vi kan tilbyde, når vi kører rundt, og har du et problem, som du tror vi kan løse, er vi blot et opkald væk.

Vi kan kontaktes på mange måder, alt efter hvad du foretrækker, og der er også en formular her på siden, som du kan anvende, hvor du blot beskriver opgaven, og så kontakter vi dig efter en samtale med vores erfarne vinduespudsere, med et godt tilbud.

Vi kører til dagligt i store dele af Sjælland, og da vi kommer ud til mange af de omkringliggende byer til Lundby som Præstø og Tappernøje, er det også kun naturligt at du nu kan få vinduespudsning og god service i Lundby.

På siden her vil du kunne læse meget mere om vinduespudsning i Lundby. Du vil samtidig også blive præsenteret til en lille tekst om byen, så vi kan fortælle mere om konkrete opgaver, som vi kan klare for forskellige personer og virksomheder.

Til sidst vil vi så fortælle lidt mere om os og om vinduespudsning, så du selv kan blive lidt klogere på faget, og dermed hjælpe dig træffe den rigtige beslutning.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

  Bestil når det passer dig

  Enkelt bestilling

  Fra dkk

  295

  Pr. Polering

  Pr. Polering

  Miljøbevidst pudsning
  Effektivt vaskeanlæg
  Vi kommer, når det passe dig
  Tilfredshedsgaranti**

  * Vi vasker op til 18 meter i højden

  * Mulighed for både ud- og indvendig polering

  ** Er du ikke tilfreds kommer vi igen ub

  Mest for pengene

  Abonnement

  Fra dkk

  95

  Pr. Polering

  Spar op til 50% pr. polering
  Altid rene vinduer
  Slip for at ringe til en vinduespudser
  Vælg mellem hver 4., 8., eller 12. uge
  Mulighed for naborabat

  * Polering både inde og ude

  * Kræver fri adgang til dine vinduer

  * Betal med MobilePay eller faktura

  Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

  Lidt om byen

  Lundby er en lille landsby med lige under 1000 indbygger, der har valgt at placere sig i den meget sydlige del af Sjælland. Byen ligger mellem Næstved og Vordingborg, og er blandt andet en stationsby for transporten til Lolland-Falster.

  Lundby hører under Vordingborg kommune som er en af de mindre kommuner på Sjælland målt på indbyggertal, selvom den geografisk er middelstor.

  Byen har blandt andet på grund af dens placering, haft en historiske betydning som en by for gennemrejsende, og der har da også tidligere været tryk på byen som handelsby.

  Det er dog sidenhen flyttet til de større byer, men der er da stadig både skoler og idrætsklubber i byen, hvilket skaber noget liv for de unge.

  Vi tilbyder vores services til både privatpersoner samt institutioner og forretninger i Lundby, og vi kan sagtens klare at holde vinduerne skinnende rene for jer. Specielt offentlige institutioner kræver tit større bestillinger, men denne type kan vi selvfølgelig også klare.

  Vi har udstyret til at effektivt kunne klare vinduespudsning og vinduespolering for både skoler og selvfølgelig også alle andre der måtte få brug for det. Det er dog nogle andre opgaver man møder i disse små byer.

  Man ser sjældent bebyggelser på over 1. sal, og det betyder også at det er væsentlig nemmere og hurtigere at vaske vinduerne, hvilket selvfølgelig også gør det lidt billigere.

  Når man kommer op over 2. sal betyder det nemlig ofte helt specielt udstyr, som kan være svært at skaffe, og derfor må man nogle gange klare opgaven indefra, hvilket giver nogle helt andre problemer, som vi dog for det meste altid kan klare.

  Vinduespudser Lundby

  Det kan vi tilbyde dig

  Det kan være dyrt at skulle ud og købe udstyret til selv at vaske vinduerne, og specielt når der er mange huse, betyder det at effektivitet er nødvendigt. Derfor skal man både have det rigtige udstyr, men også en god del erfaring, og vores medarbejdere klarer selvfølgelig hurtigt dine vinduer, dog uden at gå ned på kvalitet.

  Det er nemlig tit et opgør som mange laver. Det kan nemlig tage lang tid, når man både skal skylle, vaske og skrabe vinduerne, for derefter at tørre dem af. På den måde undgår man selvfølgelig striber, men det er også en lang proces, som vi kan klare lynhurtigt, med vores professionelle værktøj.

  Udover vinduespudsning i Lundby, kan vi selvfølgelig også klare en masse andre småopgaver. Vores værktøj gør det muligt at klare opgaver som vask af skilte og solcellepaneler, der kan være svære at komme til for almindelige mennesker.

  Vi kan også påtage os mindre viceværtslige pligter efter aftale, men du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge.

  Vinduespudsning som privatperson kræver at du investerer i det rette udstyr, og skal du fx bruge en kost der kan forlænges for at nå 1. sals vinduer, så skal du også være klar på at betale ekstra. Jo længere kosten er, jo stærkere skal materialet også være og det betyder selvfølgelig en prisstigning.

  Du skal også finde ud af, hvilken sæbe du skal bruge, og her kan du evt. spørge i byggemarkederne eller bruge google, da det ikke er alle materialer, der har lige godt af al type sæbe. Derfor skal du passe på du ikke ødelægger vinduesrammerne.

  Det samme er gældende, hvis børsten er af lav kvalitet. Det slider hårdere på vinduer og kan på sigt betyde ridser i lakken. Du bør selvfølgelig også anskaffe dig en skraber, og genre en der kan skifte klingen.

  På den måde kan du sørge for at du har den optimale klinge der passer til ruderne, da man tit har forskellige størrelser af vinduer. Sidst, men ikke mindst, skal du bruge en fnugfri klud, som du kan bruge til at tørre efter, for at undgå aflejringer. I nogle områder har vandet meget kalk og andre mineraler.

  Derudover kan det være, at man ikke har skyllet sæben eller skidtet helt væk, og derfor bør man tørre der overskydende vand væk, så man helt undgår striber. Disse striber betyder nemlig at vinduesvasken kommer til at give et negativt resultat, da man lige pludselig kan se striberne meget mere tydeligt.

  Hvis du vil undgå alle disse problemer, så kan vi spare dig for at skulle købe materialer og så videre, ved at tilbyde vinduesvask af høj kvalitet i området omkring og i Lundby. Vi glæder os til at høre fra dig.

  .

  Vinduespolering Lundby

  Få svar på de mest stillede spørgsmål om vinduespudsning i Lundby

  Hvad koster det at få pudset vinduer i Lundby?

  En vinduespudsning koster fra 95 kr. pr. polering.

  Hvor ofte skal mine vinduer pudses?

  Vi anbefaler at du får pudset dine vinduer hver 4., 8., eller 12. Uge.

  Hvordan får jeg den bedste pris på vinduespudsning?

  Du får den absolut bedste pris på vinduespudsning ved at indgå i en naboaftale. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

  Kan jeg bestille en vinduespudser selvom jeg ikke bor i Lundby?

  Det kan du tro! Vi har flere lokale afdelinger og kører derfor til det meste af Sjælland.

  Din vinduespudser i Lundby

  Bestiller du en vinduespudser i Lundby, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

  Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

  Vinduespudser Lungby

  Vinduespudser Lungby

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  RING: 26 85 26 85

   

  Mail: info@clpolering.dk

  Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

  Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

  Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  CL Polering Haslev

  Floraparken 24
  4690 Haslev

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Køge

  Omøvej 66
  4690 Køge

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Lyngby

  Huldbergs Allé 38
  2800 Lyngby

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Præstø

  4720 Præstø

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  5/5 (1 Review)