Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser Sorø

VINDUESPUDSER SORØ

Vinduespudser Sorø

Ønsker du vinduespolering eller vinduespudsning i Sorø, så er du kommer til det rette sted.

Vi tilbyder nemlig disse to ting og en lang række andre services til dig eller din virksomhed. Vi agerer på alle niveauer og vores professionelle ansatte kan klare næsten alle opgaver.

Derudover arbejder vi fra dit lokalområde. Det betyder, at du kan spare en masse penge på transport, så det du betaler for hovedsageligt er det du har brug for.

Du er meget velkommen til at ringe til os for at høre mere om vores vinduespudser service, og evt. få et godt tilbud på vinduespolering i Sorø. Skulle du bo et andet sted, kører vi faktisk også i Herlufmagle og Ringsted helt til Taastrup og Holte.

Alt sammen er selvfølgelig uforpligtigende til du har en vinduespudser aftale, som du er tilfreds med. Vi kan også klare mange andre opgaver ud over vinduespolering og vinduespudsning i Sorø.

Blandt andet har vi kunder i Sorø, hvor vi laver mindre viceværtsopgaver eller lignende. Derudover kan vi klare afvaskning af skilte og solcelleanlæg.

Bliver solcelleanlægget beskidt, kan det skade effektiviteten og så skal man ud og kravle. På grund af placeringen, er det ikke en opgave for hvem som helst.

Derfor tilbyder vi, at vi stiller op med stiger og en professionel vinduespudser, der er vant til at kravle rundt på tage. På den måde slipper du for, at begive dig ud i farlige opgaver.

Det samme gælder høje vinduer, der kan være svære at komme til, eller også kan vi bare spare dig for besværet, og lade dig gøre det, du er bedst til i stedet.

Vi har udstyret parat, og vi kan hurtigt klare vinduespudsning og vinduespolering i Sorø.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

  Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

  Lidt om Sorø

  Sorø har ca. 7700 indbyggere og er bestemt en by i vækst. Byen ligger midt på Sjælland og er regionshovedby, hvilket betyder at de har været genstand for en masse opmærksomhed siden regionerne blev oprettet.

  Det har sat gang i forretningerne, og der sker en masse i bybilledet. Vi tilbyder her alle vores vinduespudser services, og det skal nævnes at specielt rengøring af solcelleanlæg er vigtigt, da Sorø har sat nogle miljømål, der har betydet at mange har tyet til denne løsning, for at spare penge, og gøre noget godt for miljøet.

  Solceller kræver dog, ligesom vinduer, rengøring og vedligeholdelse, og den del kan vi hjælpe dig med. Solceller er grundet deres placering svære at komme til, men vi har udstyret til at kunne klare opgaven.

  Vinduespudsning Sorø

  Sådan pudser man sine vinduer

  Det kan ses som en sand videnskab at pudse sine vinduer på den rigtige måde. Der er nemlig en masse ting, der har indflydelse på det, som man ikke lige tænker over. Din lokale vinduespudser har selvfølgelig ekspertisen til at vurdere situationen og træffe valg ud fra dette. Når man pudser vinduer eller laver vinduespolering, så er det nødvendigt, først at kigge på vejret.

  Det er selvfølgelig ikke behageligt at stå ude i regnvejr, men man kan overveje at gå i gang lige når regnen er stoppet. Her er vinduerne måske stadig lidt våde, og det kan betyde, at man kan spare lidt på vandet. Derudover vil vinduerne ikke tørre ligeså hurtigt. Det er nemlig en af de største fejl folk laver som vinduespudsere.

  Hvis der er sol på en rude så tørre den utrolig hurtigt, hvilket betyder, at du skal tørre den inden, da den ellers vil efterlade spor. Så er arbejdet nemlig spildt, og man må starte forfra. Måden man sikrer sig fra dette er en klud og en skraber, der kan fjerne vandet effektivt.

  Her skal man som vinduespudser sørge for, at man overlapper lidt, så man får det hele med, og skraberen skal også passe til ruden, så man kan nå rundt over det hele. Det skaber alt i alt det bedste resultat, og man kan til sidst bruge klude til rammen, hvis man vil være hel sikker på et fejlfrit rent vindue. Vi klarer naturligvis alt dette for dig, og når du ringer, vil du få et godt tilbud på vinduespolering, uanset om du er i Sorø eller andre dele af vores lokalområde.

  Få svar på de mest stillede spørgsmål om vinduespudsning i Sorø

  Hvad koster det at få pudset vinduer i Sorø?

  En vinduespudsning koster fra 95 kr. pr. polering.

  Hvor ofte skal mine vinduer pudses?

  Vi anbefaler at du får pudset dine vinduer hver 4., 8., eller 12. Uge.

  Hvordan får jeg den bedste pris på vinduespudsning?

  Du får den absolut bedste pris på vinduespudsning ved at indgå i en naboaftale. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

  Kan jeg bestille en vinduespudser selvom jeg ikke bor i Sorø?

  Det kan du tro! Vi har flere lokale afdelinger og kører derfor til det meste af Sjælland.

  Din vinduespudser i Sorø

  Bestiller du en vinduespudser i Sorø, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

  Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

  Vinduespudser Sorø

  Vinduespudser Sorø

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  RING: 26 85 26 85

   

  Mail: info@clpolering.dk

  Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

  Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

  Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  CL Polering Haslev

  Floraparken 24
  4690 Haslev

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Køge

  Omøvej 66
  4690 Køge

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Lyngby

  Huldbergs Allé 38
  2800 Lyngby

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Præstø

  4720 Præstø

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  5/5 (1 Review)