[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vinduespudser i Sorø

Ønsker du vinduespolering eller vinduespudsning i Sorø, så er du kommer til det rette sted.

Vi tilbyder nemlig disse to ting og en lang række andre services til dig eller din virksomhed. Vi agerer på alle niveauer og vores professionelle ansatte kan klare næsten alle opgaver.

Derudover arbejder vi fra dit lokalområde. Det betyder, at du kan spare en masse penge på transport, så det du betaler for hovedsageligt er det du har brug for.

Du er meget velkommen til at ringe til os for at høre mere om vores service, og evt. få et godt tilbud på vinduespolering i Sorø.

Alt sammen er selvfølgelig uforpligtigende til du har en aftale, som du er tilfreds med. Vi kan også klare mange andre opgaver ud over vinduespolering og vinduespudsning i Sorø.

Blandt andet har vi kunder, hvor vi laver mindre viceværtsopgaver eller lignende. Derudover kan vi klare afvaskning af skilte og solcelleanlæg.

Bliver solcelleanlægget beskidt, kan det skade effektiviteten og så skal man ud og kravle. På grund af placeringen, er det ikke en opgave for hvem som helst.

Derfor tilbyder vi, at vi stiller op med stiger og en professionel, der er vant til at kravle rundt på tage. På den måde slipper du for, at begive dig ud i farlige opgaver.

Det samme gælder høje vinduer, der kan være svære at komme til, eller også kan vi bare spare dig for besværet, og lade dig gøre det, du er bedst til i stedet.

Vi har udstyret parat, og vi kan hurtigt klare vinduespudsning og vinduespolering i Sorø.

Se vores priser her.

Læs mere om CL Polerings vinduespudser service her.

Se de praktiske spørgsmål omkring vinduespolering her.

Vi klarer også andre opgaver så som fliserens, algebehandlingskiltevask, solcellerengøring, erhvervsrengøring mm. Benyt menuen i toppen til at læse om vores mange service tilbud.

Lidt om Sorø

Sorø har ca. 7700 indbyggere og er bestemt en by i vækst. Byen ligger midt på Sjælland og er regionshovedby, hvilket betyder at de har været genstand for en masse opmærksomhed siden regionerne blev oprettet.

Det har sat gang i forretningerne, og der sker en masse i bybilledet. Vi tilbyder her alle vores services, og det skal nævnes at specielt rengøring af solcelleanlæg er vigtigt, da Sorø har sat nogle miljømål, der har betydet at mange har tyet til denne løsning, for at spare penge, og gøre noget godt for miljøet.

Solceller kræver dog, ligesom vinduer, rengøring og vedligeholdelse, og den del kan vi hjælpe dig med. Solceller er grundet deres placering svære at komme til, men vi har udstyret til at kunne klare opgaven.

Sådan pudser man sine vinduer

Det kan ses som en sand videnskab at pudse sine vinduer på den rigtige måde. Der er nemlig en masse ting, der har indflydelse på det, som man ikke lige tænker over.

Vores vinduespudsere har selvfølgelig ekspertisen til at vurdere situationen og træffe valg ud fra dette.

Når man pudser vinduer eller laver vinduespolering, så er det nødvendigt, først at kigge på vejret.

Det er selvfølgelig ikke behageligt at stå ude i regnvejr, men man kan overveje at gå i gang lige når regnen er stoppet. Her er vinduerne måske stadig lidt våde, og det kan betyde, at man kan spare lidt på vandet.

Derudover vil vinduerne ikke tørre ligeså hurtigt. Det er nemlig en af de største fejl folk laver som vinduespudsere.

Hvis der er sol på en rude så tørre den utrolig hurtigt, hvilket betyder, at du skal tørre den inden, da den ellers vil efterlade spor. Så er arbejdet nemlig spildt, og man må starte forfra.

Måden man sikrer sig fra dette er en klud og en skraber, der kan fjerne vandet effektivt. Her skal man som vinduespudser sørge for, at man overlapper lidt, så man får det hele med, og skraberen skal også passe til ruden, så man kan nå rundt over det hele.

Det skaber alt i alt det bedste resultat, og man kan til sidst bruge klude til rammen, hvis man vil være hel sikker på et fejlfrit rent vindue.

Vi klarer naturligvis alt dette for dig, og når du ringer, vil du få et godt tilbud på vinduespolering, uanset om du er i Sorø eller andre dele af vores lokalområde.

 

 

Ledte du efter:

Vinduespudser i Faxe Ladeplads
Vinduespudser i Faxe
Vinduespudser i Haslev
Vinduespudser i Herlufmagle
Vinduespudser i Præstø
Vinduespudser i Ringsted

 

Vi kan træffes på følgende tidspunkter:

Mandag – fredag 8.00 – 16.00
Lørdag – 12.00 – 14.00
Søndag – Lukket

 

Telefon:

(+45) 26 28 93 11
Hvis du indtaler en besked på telefonsvareren vender jeg tilbage INDEN kl. 18.00 samme dag.
Lørdag, og søndag kan dette dog ikke forventes overholdt.

 

E-mail:

mail@clpolering.dk
Send gerne en e-mail, og der svares ALTID tilbage inden for 24 timer.

 

Adresse:

Nygade 5
4690 Haslev
Danmark
CVR nr. 33 22 85 62

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website