Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  1. Hjem
  2.  » Oversigt over CL Polerings vigtigste sider

OVERSIGT OVER CL POLERINGS VIGTIGSTE SIDER

CL Polering er et professionelt vinduespudser- og rengøringsfirma, der især specialiserer sig i rengøring og polering af blanke flader, men udover vinduesvask, beskæftiger vi os også med rengøring generelt.

Her finder du de vigtigste sider på CL Polering:

Vinduespudsning – vi pudser bogstaveligt talt vinduer til den store guldmedalje. Faktisk vandt vi Sjællandsmesterskabet i vinduespolering i 2012. Vi har faglig stolthed over at udføre jobbet godt og billigt, samt overholde vores aftaler.

Her kører vi – Få et hurtigt overblik over i hvilke områder vi allerede har vinduespudsere på arbejde. Vores arbejdsområde bliver hele tiden udvidet, og det betyder at vi sandsynligvis kan have en pudser hos dig, i løbet af kort tid.

Vinduespudser i Haslev – Vores hjemby, det er her vi kører ud fra om morgenen, når dagens opgaver starter. Det er også her at vi har flest kunder.

Vinduespudser i Faxe – Vores naboby. Faxe er en by de fleste enten kender eller har hørt om, bl.a på grund af bryggeriet Faxe og Slik producenten Haribo. Her har vi også mange kunder.

Vinduespudser i Faxe Ladeplads – Faxe’s naboby og dermed også meget tæt på vores hjemby. Ikke helt lige så kendt som Faxe, men det er en by der har det hele. Den ligger ud til vandet og har dermed også strand. Det er en by hvor vi får flere og flere kunder.

Vinduespudser i Rønnede – Igen en by der ligger lige ved siden af de førnævnte. Rønnede er ikke kendt, som f.eks Faxe er det, men vi har efterhånden en del kunder i byen og vi er dermed i Rønnede stort set hver dag.

Vinduespudser i Glumsø – I Næstved kommune ligger der en mindre by der hedder Glumsø. Det er en livlig by, trods den lille størrelse, og der er mange specialbutikker, som er med til at give byen liv. De mange butikker er også med til at øge vores kundegrundlag i byen.

Vinduespudser i Næstved – BonBon-land ligger i Næstved, og der gør den til en af de mest kendte byer i Danmark blandt børnefamilier. Næstved er ikke en lille by og vi har en del arbejde i byen.

Vinduespudser i Ringsted – Ringsted er en af Midtsjællands største byer og det er også en af de byer hvor vi har flest kunder. Det betyder at næsten altid er i nærheden, hvis du vil have pudset dine vinduer.

Vinduespudser i Køge – Køge er en utrolig hyggelig by, med masser af liv. Det er samtidig også en gammel by, med en del historie bag sig. Byen indeholder bl.a et stort torv, hvor der tit er forskellige arrangementer.

Rengøring af solceller – det er nærliggende at vi også pudser og rengør solcelleanlæg, når vi er i gang med de blanke flader, der nogle gange ligger højt og utilgængeligt uden stige og et langt professionelt poleringsskaft. På trods af at dit solcelleanlæg er på taget og med en vis hældning, så er det ikke nok med regnvejr for at sikre maksimal ydelse af solcellerne.

Erhvervsrengøring – hvad enten der er tale om kontorer eller produktionsanlæg kan vi varetage rengøringen hos jeres firma.

Ring til os!

Har du spørgsmål? Ring 26 85 26 85.

Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

Åbningstider

Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
Kontoret holder lukket i weekenden.

CL Polering Haslev

Floraparken 24
4690 Haslev

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: info@clpolering.dk

CL Polering Køge

Omøvej 66
4690 Køge

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: info@clpolering.dk

CL Polering Lyngby

Huldbergs Allé 38
2800 Lyngby

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: info@clpolering.dk

CL Polering Præstø

4720 Præstø

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: info@clpolering.dk

0/5 (0 Reviews)