Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser Skovlunde

VINDUESPUDSER SKOVLUNDE

Står du og mangler en vinduespudser i Skovlunde.

Så skal du læse med her. Vi tilbyder nemlig vores service i en lang række af områder og specielt mange forstæder til København. Vi har for nylig udvidet til netop Ballerup kommune som Skovlunde ligger under, og vi tilbyder derfor vinduespudsning, Vinduespolering og en masse andre praktiske services.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os med de opgaver, du nu måtte have med os i tankerne, så skal vi nok, i samarbejde med en medarbejder, give dig et godt tilbud på blandt andet vinduespudsning i Skovlunde.

Vi har efterhånden en del kunder på Syd og Østsjælland, hvorfra vi også kører, og selvom din by ikke er på listen, kan vi ofte godt finde en løsning. Vi kører bl.a. i Ballerup, Værløse, Bagsværd og Hvidovre.

Med hensyn til Skovlunde, så sørger vi for at der aldrig vil gå lang tid, fra vi får kontakten, til vi har en mand ude for at varetage dine vinduespudser opgaver.

Det skyldes blandt andet at vi har andre opgaver i nærheden, og vi vil derfor hurtigt og nemt kunne køre forbi Skovlunde og klare det for jer. Det betyder også at med lidt koordinering kan vi spare en masse penge på benzin, når vi kører i lokalområder.

Dernæst kender vores professionelle vinduespudser områderne bedre, og ved hvilke ting man skal tage højde for når man fx pudser vinduer. Alt dette beskriver vi nedenfor, men først vil vi snakke lidt om Skovlunde som by.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

  Bestil når det passer dig

  Enkelt bestilling

  Fra dkk

  295

  Pr. Polering

  Pr. Polering

  Miljøbevidst pudsning
  Effektivt vaskeanlæg
  Vi kommer, når det passe dig
  Tilfredshedsgaranti**

  * Vi vasker op til 18 meter i højden

  * Mulighed for både ud- og indvendig polering

  ** Er du ikke tilfreds kommer vi igen ub

  Mest for pengene

  Abonnement

  Fra dkk

  95

  Pr. Polering

  Spar op til 50% pr. polering
  Altid rene vinduer
  Slip for at ringe til en vinduespudser
  Vælg mellem hver 4., 8., eller 12. uge
  Mulighed for naborabat

  * Polering både inde og ude

  * Kræver fri adgang til dine vinduer

  * Betal med MobilePay eller faktura

  Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

  Lidt om Skovlunde

  Skovlunde er som nævnt en stor del af Ballerup kommune og ligger placeret mellem Ballerup og Herlev i et ret tæt befolket forstadsområde.

  Skovlunde er blandt andet en af de byer der har gode transport muligheder ind til København gennem S-toget, der har betydet at mange har kunne komme til og fra job, uden at skulle igennem det store kaos, der er med bil ind i København.

  Derudover har mange børnefamilier valgt at bosætte sig her, da Skovlunde, som så mange andre forstæder udemærker sig ved at have lidt natur og mange kulturindslag målrettet den yngste befolkningsgruppe.

  Der er desuden bedre forhold med henblik på sport og mange skoler at vælge i mellem. Skovlunde har omkring 12.000 indbyggere, men tallet er ikke så præcist da grænsen til resten af kommunen ikke er helt defineret.

  Byen er præget af et aktivt lokalråd, der sørger for at Skovlunde bliver en by hvor man lever, i stedet for blot en søvnig forstad.

  Der er en hvis mængde industri i området og selvfølgelig også en masse butikker, som så mange andre små og mellemstore byer.

  Det betyder også at der er et stort behov for nogle rene og pæne facader, og det er det, vi kan hjælpe med. Faktisk er det vores speciale at få vinduer til at skinne, og dermed bringe kunder ind i butikken eller lade huset fremstå pænt og rent.

  Vinduespudsning Skovlunde

  Det skal man tage højde for når man pudser vinduer

  Er man vinduespudser i områder som Skovlunde, er der flere væsentlige ting, som man skal tænke over. For det første, så får man nogle helt andre kunder og kundesegmenter, i forhold til når man pudser vinduer i en af de mindre byer ude på landet.

  Mange lejlighedskomplekser har måske aftaler med faste vinduespudsere, og her kan vi også tilbyde en god pris på en samlet pakke. Vi giver nemlig nabotilbud, hvilket betyder at når man tager en anden lokal forretning, hus eller noget helt tredje, så sparer vi transporten, og det betyder billigere vinduesvask for jer.

  Kunderne i forstæderne kan selvfølgelig være mange ting, og vi er meget alsidige, da vi kan klare næsten alle de opgaver i kunne finde. Vi har nemlig udstyre til både at kunne pudse vinduer i højden, men også til at klare vinduespolering indenfor og udenfor på effektiv vis. Hvis du selv skal i gang med at pudse vinduer kræver det meget udstyr, og naturligvis også det rigtige udstyr. Nogle mennesker køber bare det billigste de kan finde, men det kan betyde at du skader dine vindueskarme, hvis børsten ikke passer til det.

  Dernæst er der problemet med sæben. Det er nemlig meget forskelligt alt efter materialet, hvad for noget sæbe man kan bruge, uden at skade karmen. En for kraftig sæbe kan betyde, at den fjerner for meget, mens en for mild sæbe, ikke tager nok skidt.

  Vi bruger selvfølgelig specielle produkter, men man kan vælge at bruge en autosæbe, hvis man er i tvivl, da den kan bruges til de fleste vinduer. Ellers bør man overveje at spørge, når man køber. De fleste byggemarkeder, ved hvilken sæbe der er god til hvilke vinduer, og ellers kan det nogle gang læses på produktet.

  Derefter skal man have en god skraber til at kunne klare at fjerne al den overskydende vand. Fjerner man ikke det, kan der både være sæberester, snavs og selvfølgelig også ting i vandet og det betyder striber.

  Når man køber en skraber er det vigtigt at den passer til vinduet, og her kan man vælge flere forskellige klinger, der kan gå på det samme håndtag. Disse kan købes mange steder, men en god skraber holder længe og kan tilpasses i størrelsen. Sidst, men ikke mindst, bør man køre efter med en fnugfri klud. På den måde bliver vinduespudsningen helt perfekt, og du er sikret, at der ikke kommer striber, hvis du da ellers har været hurtig nok til at vandet ikke har nået at tørre undervejs.

  Specielt når der er megen sol eller vind, skal man være opmærksom. Derudover kan nye blade på en våd rude betyde nyt skidt, og det skal man selvfølgelig sørge for at få fjernet. Derfor er det ideelle vejr til at vaske vinduer i: Skyet og en god middeltemperatur, som det heldigvis er ofte i Danmark. Man kan også vente til efter et regnvejr, da man i så fald kan spare lidt på vandet.

  Vi arbejder selvfølgelig hurtigt, så solskin er ikke noget problem, næsten tværtimod. Vi håber at hører fra dig og du kan kontakte os både her og på telefon, som du kan finde her på siden.

  Få svar på de mest stillede spørgsmål om vinduespudsning i Skovlunde

  Hvad koster det at få pudset vinduer i Skovlunde?

  En vinduespudsning koster fra 95 kr. pr. polering.

  Hvor ofte skal mine vinduer pudses?

  Vi anbefaler at du får pudset dine vinduer hver 4., 8., eller 12. Uge.

  Hvordan får jeg den bedste pris på vinduespudsning?

  Du får den absolut bedste pris på vinduespudsning ved at indgå i en naboaftale. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

  Kan jeg bestille en vinduespudser selvom jeg ikke bor i Skovlunde?

  Det kan du tro! Vi har flere lokale afdelinger og kører derfor til det meste af Sjælland.

  Din vinduespudser i Skovlunde

  Bestiller du en vinduespudser i Skovlunde, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

  Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

  Vinduespudser Skovlunde

  Vinduespudser Skovlunde

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  RING: 26 85 26 85

   

  Mail: info@clpolering.dk

  Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

  Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

  Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  CL Polering Haslev

  Floraparken 24
  4690 Haslev

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Køge

  Omøvej 66
  4690 Køge

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Lyngby

  Huldbergs Allé 38
  2800 Lyngby

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Præstø

  4720 Præstø

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  5/5 (1 Review)