fbpx

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Clpolering » Vinduespudser i Herlev

VINDUESPUDSER I HERLEV

Vi kører til store dele af Sjælland, og derfor har vi netop også udvidet til Herlev. Her tilbyder vi en lang række services, som vi selvfølgelig også tilbyder i alle de andre byer.

Herlev er sidste skud på stammen af byer i Københavnsområdet. Her ser vi mange muligheder, da de mindre byer, der ligger rundt om København, ofte passer på de kunder, hvor vores specialeområder ligger.

Vi er gode til vinduesvask og vinduespudsning og vi kan naturligvis servicere både privatpersoner, samt virksomheder og offentlige institutioner, hvis det skulle være aktuelt.

Vi har selvfølgelig mange kompetencer udover vinduespudsning. Blandt andet kan vores vinduespudsere lidt af alt, og det er selvfølgelig meget praktisk, hvis du har et mindre problem i forbindelse med en pudsning.

Det kan også være rengøring af skilte, solcelleanlæg eller andre ting, der kan kræve lidt rengøring og vedligeholdelse.

Du får i hvert fald masser af værdi ved at vælge os, og vi vil stort set altid kunne finde en løsning, som forhåbentlig skaber tilfredshed, så vi kan lave længere aftaler.

Når vi udvider til nye områder som Herlev sørger vi for den bedste kvalitet så du anbefaler os videre til dine naboer, kolleger og hvem der nu ellers kunne få brug for os.

På den måde skaber vi et netværk, så vi fast kan komme i byen, hvilket betyder kortere ventetid for nye kunder og mindre transportomkostninger for os. Du kan også få rabat, hvis du bestiller os sammen med din nabo, og det er uanset om det er en virksomhed eller privatpersoner.

Kontakt os

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

Vinduespolering i Herlev

Herlev er officielt en bydel til Storkøbenhavn og den ligger da også kun 11 km. Fra centrum mellem Rødovre og Ballerup, som vi også er begyndt at køre til.

Byen har omkring 28.000 indbyggere og danner også en kommune med ca. samme indbyggertal. Kommunen består dermed næsten kun af byen, og det er derfor nogle ret specifikke arbejdsopgaver vi står med, dog er den lille by Hjortespring også med i kommunen.

Herlev er generelt en fin bydel og fungerer som et godt eksempel på, hvad en forstad skal være. Herlev var oprindeligt en af de store producenter af afgrøder til København, men som byen voksede, blev byen mere en handelskanal videre igennem landet.

I dag har Herlev vokset sig så stor at der ikke længere er marker, selvom man stadig kan se dele fra den tid.

Centralt har byen masser af liv, og selvom det er en forstad, findes der masser af forretninger lokalt, der har større vinduespartier, som skal varetages.

Det er her vi kommer ind i billedet, da lige netop denne type butikker kræver vinduespudsning, så indbyggerne kan se varerne, der er udstillet i vinduerne. Det gælder blandt andet bagere i Herlev samt tøjbutikker, Fætter BR og mange andre butikker i Herlev Bymidte.

Vores service

Vi kan som sagt tilbyde vinduespudsning og vinduespolering i Herlev, og vi har altid folk klar til at varetage de opgaver, du nu måtte have.

Vi tager også små viceværtslige pligter, hvis det bliver nødvendigt, og vi kan desuden også klare vinduespudsning inden døre.

Det eneste det kræver er at du fjerner de ting, der måtte stå i karmene. På den måde kan vi hurtigere komme i gang med det som vi er gode til. Så sparer du på ikke at betale os for at flytte alle tingene, og huske på, hvor de stor, når de skal tilbage.

Vi kan selvfølgelig også varetage opgaven, hvis der ikke er andre muligheder, og vi vil altid forsøge at være så fleksible som muligt.

Derfor behøver du heller ikke være hjemme, men du kan i stedet blot give nøglen til en nabo, og lave en aftale med os. Så længe vi har mulighed for at komme ind og klare det vi er bestilt til, går det fint.

I tilfælde af at vi skal op og kravle på tage efter skilte eller solcelleanlæg, så kan vi have brug for hjælp til at finde det rigtige sted at sætte op, men som udgangspunkt har vi remedierne til at kunne klare opgaven selv.

Vinduespudsning i højderne kan være en farlig affære, men vi har heldigvis sat meget fokus på sikkerheden, og når man har udstyret, kan man også sagtens klare at pudse vinduerne deroppe.

Der kan selvfølgelig være opgaver, hvor en normal stige ikke dur. Derfor er det vigtigt at du kontakter os og beskriver opgaven inden at vi kommer derud. På den måde ved vi, hvad der skal bruges for at kunne udføre opgaven, og om den er mulig for os.

For det mest vil man kunne finde en løsning på den ene eller den anden måde, og nogle gange må man klare vinduespudsningen indefra, hvis vinduet er for svært at komme til på anden vis. Det kan være tilfældet i en by som Herlev, hvor der alligevel findes enkelte større bygninger.

Blandt andet kan det nævnes at Herlev hospital er 25 etager højt eller 120 m, hvilket faktisk er Danmarks højeste bygning. Selvfølgelig er der også mange mindre huse eller lejlighedskomplekser, hvor man noget lettere kan komme til, men i visse tilfælde bliver det nødvendigt at hive specialudstyret frem.

Alt i alt skal man selv passe på når man begynder at pudse vinduer, men de fleste vil selvfølgelig kunne klare jobbet selv, men oftest vil det også tage væsentlig længere tid og kræve en masse penge til at starte med, indtil man har udstyret.

Kontakt os

Når du skriver til os, eller snakker med os over telefonen har vi brug for oplysninger om specielle udfordringer, og vi vil derefter tage en samtale med en af vores professionelle vinduespudsere, for at kunne give et prisoverslag og et godt tilbud.

Vi bestræber os på at give meget konkurrencedygtige priser, men selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du er altid velkommen til at skrive en mail, kontakte os gennem hjemmesiden eller ringe til os for at høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Din vinduespudser i Herlev

Bestiller du en vinduespudser i Herlev, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

Åbningstider

Mandag – fredag: 8:00 – 16:00
Lørdag: 12:00 – 14:00
Søndag: Lukket

RING: 2628 9311

Hvis du indtaler en besked på telefonsvareren vender vi tilbage inden kl. 18:00 samme dag.

Lørdage og søndage kan dette dog ikke forventes overholdt.

Mail: mail@clpolering.dk

Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

CL Polering Lyngby

Huldbergs Allé 38
2800 Lyngby

Telefon: +45 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Køge

Omøvej 66
4600 Køge

Telefon: +45 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Haslev

Nygade 5
4690 Haslev

Telefon: +45 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Præstø

Hejrevej 18
4720 Præstø

Telefon: +45 26 28 93 11
E-mail: mail@clpolering.dk

3/5 (2 Reviews)