Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser Værløse

VINDUESPUDSER VÆRLØSE

Står du og mangler en vinduespudser i Værløse, så er du kommet til det rette sted.

Her tilbyder vi naturligvis alle vores ydelser, hvilket betyder både rensning og vask af solcelle anlæg, samt vask af skilte, både store som små og selvfølgelig håndtering af vinduespudser opgaver.

Vi kan klare en lang række viceværtslige pligter, hvis det skulle blive nødvendigt og vores professionelle medarbejder, er altid klar på de udfordringer, du nu måtte have i Værløse

Derfor er du meget velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde lige netop dig.

På den måde kan du også få en pris på f.eks. vinduespudser opgaver, og hvis vi laver en aftale, giver vi selvfølgelig et godt tilbud. Og det lige meget, om du kommer fra Rønnede, Næstved, Ringsted eller Nykøbing Falster.

Vi vil altid forsøge at komme så hurtigt som muligt, eller når det passer dig. Det er derfor vi fokuserer på lokalområdet, og aftaler vi en fast månedlig vinduespudsning´, giver vi selvfølgelig også mængderabatter.

Du kan også tage din nabo i Værløse med, og sparer en masse på transporten, da vi i så fald, kun skal køre turen en gang, og det betyder en billigere vask for dig.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

   Har du brug for hjælp?

   Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

   Mere om Værløse

   Værløse er en del af Furesø kommune, som ligger lidt uden for København i den østlige del af Sjælland.

   Byen har omkring 13.000 indbyggere, og er en af de mange omkringliggende halvstore byer, der blandt andet lever godt på København og den nærtliggende motorvej, der giver god grund til en masse industri, hvilket skaber arbejdspladser i området, og derfor også en masse beboelse.

   Den moderne by består af en sammenslutning mellem Værløse station og Kirke Værløse, der omkring 1950erne voksede sammen, og blev til det man i dag kender som Værløse.

   Byens historie trækker ikke ligeså dybe spor i historien som visse af de andre handelsbyer, blandt andet da den ikke ligger direkte ud til vandet. Dog har byen gennem tiden opnået en status, på grund af dens hurtigt voksende befolkningstal.

   Som by lever Værløse højt på industrien og her kan vi tilbyde en lang række services, der kan gøre livet lettere for disse.

   Vi tilbyder naturligvis også disse opgaver til privatpersoner, men specielt opgaver som vask af skilte, og solcelleanlæg, kan være en større opgave, når der er tale om mange vinduespudser opgaver.

   Derfor kan vi sagtens overtage denne del, så i kan fokusere på at gøre det, som i er gode til. Så lader vi vores professionelle vinduespudsere stå for resten.

   Vinduespudsning er som nævnt blot en af de mange ting vi kan klare i Værløse, og da vi er placeret ret tæt på, er det blot at ringe efter os.

   Vi har generelt mange kunder i området, og selvom Værløse er en af de mere nordlige byer i forhold til resten, så er det bestemt ikke et sted vi nedprioriterer.

   Det er i stedet et sted, hvor vi faktisk er i gang med at opruste, da vi har udvidet området, fra de allernærmeste byer, til at kunne klare flere opgaver rundt omkring på Sjælland.

   Din vinduespudser i Værløse

   Bestiller du en vinduespudser i Værløse, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

   Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   RING: 26 85 26 85

    

   Mail: info@clpolering.dk

   Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

   Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

   Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   CL Polering Haslev

   Nygade 5
   4690 Haslev

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Køge

   Omøvej 66
   4690 Køge

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Lyngby

   Huldbergs Allé 38
   2800 Lyngby

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Præstø

   4720 Præstø

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   5/5 (1 Review)