Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Clpolering » Vinduespudser i Værløse

VINDUESPUDSER I VÆRLØSE

Står du og mangler en vinduespudser i Værløse, så er du kommet til det rette sted.

Her tilbyder vi naturligvis alle vores ydelser, hvilket betyder både rensning og vask af solcelle anlæg, samt vask af skilte, både store som små og selvfølgelig også vores spidskompetence; vinduespudsning.

Vi kan klare en lang række viceværtslige pligter, hvis det skulle blive nødvendigt og vores professionelle medarbejder, er altid klar på de udfordringer, du nu måtte have.

Derfor er du meget velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde lige netop dig.

På den måde kan du også få en pris på fx vinduespudsning, og hvis vi laver en aftale, giver vi selvfølgelig et godt tilbud. Det er lige meget, om du kommer fra Værløse, Rønnede eller Næstved.

Vi vil altid forsøge at komme så hurtigt som muligt, eller når det passer dig. Det er derfor vi fokuserer på lokalområdet, og aftaler vi en fast månedlig vinduespudsning, giver vi selvfølgelig også mængderabatter.

Du kan også tage din nabo med, og sparer en masse på transporten, da vi i så fald, kun skal køre turen en gang, og det betyder en billigere vask for dig.

Kontakt os

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

Mere om Værløse

Værløse er en del af Furesø kommune, som ligger lidt uden for København i den østlige del af Sjælland.

Byen har omkring 13.000 indbyggere, og er en af de mange omkringliggende halvstore byer, der blandt andet lever godt på København og den nærtliggende motorvej, der giver god grund til en masse industri, hvilket skaber arbejdspladser i området, og derfor også en masse beboelse.

Den moderne by består af en sammenslutning mellem Værløse station og Kirke Værløse, der omkring 1950erne voksede sammen, og blev til det man i dag kender som Værløse.

Byens historie trækker ikke ligeså dybe spor i historien som visse af de andre handelsbyer, blandt andet da den ikke ligger direkte ud til vandet. Dog har byen gennem tiden opnået en status, på grund af dens hurtigt voksende befolkningstal.

Som by lever Værløse højt på industrien og her kan vi tilbyde en lang række services, der kan gøre livet lettere for disse.

Vi tilbyder naturligvis også disse opgaver til privatpersoner, men specielt opgaver som vask af skilte, og solcelleanlæg, kan være en større opgave, når der er tale om mange opgaver. Derfor kan vi sagtens overtage denne del, så i kan fokusere på at gøre det, som i er gode til. Så lader vi vores professionelle vinduespudsere stå for resten.

Vinduespudsning er som nævnt blot en af de mange ting vi kan klare i Værløse, og da vi er placeret ret tæt på, er det blot at ringe efter os.

Vi har generelt mange kunder i området, og selvom Værløse er en af de mere nordlige byer i forhold til resten, så er det bestemt ikke et sted vi nedprioriterer.

Det er i stedet et sted, hvor vi faktisk er i gang med at opruste, da vi har udvidet området, fra de allernærmeste byer, til at kunne klare flere opgaver rundt omkring på Sjælland.

Sådan bliver du bedre til at pudse vinduer

Vinduespudsning handler om erfaring, viden og redskaber. Vores medarbejdere har naturligvis alle tre elementer, da vi sørger for at oplære alle nye vinduespudsere, så du er sikret en høj kvalitet.

Man skal sørge for at være meget omhyggelig, men skal der pudses 30 store vinduer, kan det tage lang tid, hvis man ikke finder den rette balance mellem omhyggelig og effektiv.

Det betyder at man skal sørge for at vinduet bliver rent, men ikke spilde tiden på at gå efter alt det, man har lavet. I stedet skal man fokusere på at gøre det godt første gang, og det er der en relativ nem formel for. Man vasker grundigt, og når det er gjort skraber man vinduet af. På den måde sikrer man at der ikke sidder nogen sæberester tilbage.

Faktisk kan vandresterne også efterlade spor, hvis man har skyllet vinduet, og det afhænger lidt af vandet.

Nogle foretrækker faktisk at bruge demineraliseret vand fra en tørretumbler. På den måde er man helt sikker på at vandet man bruger til vinduesvask ikke indehold en masse kalk, der kan sætte sig på vinduet, og dermed gøre jobbet mere besværligt, ved at kræve at man er mere omhyggelig med skraber og klud. Det er nemlig det sidste trin.

Man bør have en god klud ved siden af, der kan tørre efter, hvis det er nødvendigt og ellers fjerne vand fra skraberen, så den ikke efterlader spor, når man bruger den.

I en by som Værløse kan der være mange forskellige typer af ruder, og det betyder en del om man arbejder på store butiksruder eller mindre ruder i et hus.

Når ruden bliver større og skal bruges til fremstilling er der høje krav til at hele overfladen bliver ensartet og rengjort. I et hus kan du være lidt mindre omhyggelig, da det i højere grad er helhedsindtrykket der er i fokus.

Dermed er det ligeså meget rammerne for vinduerne, som man ser udefra. Derfor kan du med fordel også have en spand med rundt, til rengøring af rammerne. Det er tit her edderkoppespind sidder, og der er derfor en masse skidt og snavs at finde.

Derfor har du den ekstra spand med sæbevand, så du slipper for at køre snavset rundt på ruderne, og på den måde lave dobbelt arbejde.

Sidst, men ikke mindst, skal du have fokus på at vælge den rigtige skraber. Man kan købe en relativt billig skraber, men for at du kan få det optimale ud af den, skal du helst have forskellige størrelser af klinger.

På den måde kan du skifte rundt, så du finder en der passer til ruden. Så slipper du for at lave dobbelt arbejde eller streger i midten.

Har du spørgsmål til vinduespudsning eller andre små-opgaver i Værløse, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores tilbud.

Vi er også klar på at lave aftaler med både private og virksomheder, og specielt grupper kan give en større rabat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Din vinduespudser i Værløse

Bestiller du en vinduespudser i Værløse, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

Åbningstider

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00
Kontoret holder lukket i weekenden.

RING: 26 85 26 85

Hvis du indtaler en besked på telefonsvareren vender vi tilbage inden kl. 18:00 samme dag.

Lørdage og søndage kan dette dog ikke forventes overholdt.

Mail: mail@clpolering.dk

Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

Åbningstider

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00
Kontoret holder lukket i weekenden.

CL Polering Haslev

Nygade 5
4690 Haslev

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Køge

Omøvej 66
4690 Køge

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Lyngby

Huldbergs Allé 38
2800 Lyngby

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Præstø

Hejrevej 18
4720 Præstø

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

0/5 (0 Reviews)