Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser Lyngby

VINDUESPUDSER LYNGBY

Vinduespudser Lyngby

Leder du efter en vinduespudser i Lyngby, så er du kommet til det rette sted.

Vi tilbyder en lang række services og vi er specialister i vinduesvask og vinduespudsning. Derfor er vi nu også begyndt at tilbyde vores service i Lyngby, og det betyder at du hurtigt kan få en professionel vinduespudser ud, der kan klare de opgaver, du nu måtte have til ham.

Vi sætter stor pris på kvalificerede ansatte, der hurtigt kan sætte sig ind i udfordringer og finde en løsning. Du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive til os og spørge, om vi kan klare opgaven inden, men er der mindre ting, så kan de fleste af vores medarbejdere klare jobbet.

På siden her vil du kunne læse meget mere om byen Lyngby og hvordan vi klare vores arbejde i byer som denne. Vi laver også vinduespudser arbejde i byer som f.eks. Ballerup, Virum og Holte.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

  Bestil når det passer dig

  Enkelt bestilling

  Fra dkk

  295

  Pr. Polering

  Pr. Polering

  Miljøbevidst pudsning
  Effektivt vaskeanlæg
  Vi kommer, når det passe dig
  Tilfredshedsgaranti**

  * Vi vasker op til 18 meter i højden

  * Mulighed for både ud- og indvendig polering

  ** Er du ikke tilfreds kommer vi igen ub

  Mest for pengene

  Abonnement

  Fra dkk

  95

  Pr. Polering

  Spar op til 50% pr. polering
  Altid rene vinduer
  Slip for at ringe til en vinduespudser
  Vælg mellem hver 4., 8., eller 12. uge
  Mulighed for naborabat

  * Polering både inde og ude

  * Kræver fri adgang til dine vinduer

  * Betal med MobilePay eller faktura

  Lidt om byen

  Lyngby, eller Kongens Lyngby, som byen hedder er en af de nordligste dele, som vi til dagligt kører ud til for at pudse vinduer.

  Byen som er en del af Storkøbenhavn har omkring 54.343 indbyggere, hvilket gør den til en af de mere befolkede bydele i de ydre dele af Storkøbenhavn.

  Det er derfor kun naturligvis at vi ser masser af nye muligheder i området, der byder på mange forskellige kunder, og vi kan selvfølgelig både klare privat personer og virksomheder.

  Faktisk ser vi gerne en blanding, da vores medarbejdere har kompetencer inden for begge typer af vinduespudsning.

  Byen ligger i kommunen Lyngby-Taarbæk, og udgør klart hoveddelen af kommunen, med kun omkring 400 indbyggere i kommunen, der ikke bor i Lyngby.

  Byen er dog stadig meget grøn, og har ud over sin rolle som forstad, også sit helt eget liv. Byen har en lang historie, som navnet også kunne antyde, og faktisk kan man spore bebyggelser tilbage til stenalderen.

  Byen har haft stor betydning op gennem vikingetiden, og siden har byen udviklet sig med kultur, handel og Danmarks Tekniske Universitet også kendt som DTU, der har en prominent plads i Lyngby.

  Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

  Vinduespudsning Lyngby

  Sådan klarer du vinduespudsningen indenfor.

  Hvis du selv ønsker at klare den indendørs vinduespudsning, er der en relativ nem fremgangsmåde, der ikke sviner særlig meget, og som vi selvfølgelig også går frem efter. Først og fremmest bør du starte med at fjerne alle ting fra vindueskarmen. På den måde kan du gå metodisk til værks og du behøver ikke at flytte rundt på tingene, når du har kluden i hånden.

  Det er selvfølgelig et spørgsmål om hvor meget bordplads du har, selvfølgelig i en logisk rækkefølge, så du nemt kan sætte det tilbage som før. Mange gange er det selvfølgelig også en god ide at tørre efter på de ting der står i karmen, da det er horisontale flader, hvor støvet samler sig.

  Dernæst tager du rammen rundt om vinduet, og er ruden meget beskidt, kan du også køre den over med kluden. Det er selvfølgelig vigtigt at du bruger to klude, hvoraf den ene bruges med et normalt rengøringsmiddel, og den anden er tør til selve ruden.

  Derefter bruger du et pudsemiddel som du kan købe næsten over alt. Der er selvfølgelig nogle der er bedre end andre, men der må man prøve sig frem, i hvert fald hvis man vil eksperimentere med de billigste mærker. Der kan være små klatter som man ikke får med, når man blot kører kluden over ruden, så man bør holde ekstra øje, når man er i gang, men selve projektet er ikke så svært.

  Sådan klarer du Vinduespolering Udenfor.

  Udfordringerne ligger som oftest udendørs, hvor man ikke lige har en stol at stå på, der kan nå op på 1. sal og tage vinduerne. Man kan selvfølgelig tage den indefra, ved at åbne dem,

  Skal vi tage vinduerne indendørs, er det bedst og billigst, hvis du fjerner det der står i karmene, inden vi kommer. På den måde sparer du penge og vi kan fokusere på det, som vi er gode til.

  Når du ringer eller skriver, giver du blot en kort beskrivelse af det der skal rengøres og evt. suppleret med nogle billeder, kan vores professionelle vinduespudsere give en overslag på tiden, og så får du et godt tilbud på vinduespudsning i Lyngby.

  Det afhænger selvfølgelig meget af størrelsen på ordren, men vi vil som regel altid kunne finde en løsning. Vi tilbyder også abonnementspakker, hvor vi kommer en gang hver 8. uge fx. På den måde skal du ikke tænke mere over vinduespudsning.

  Vinduespolering Lyngby

  Få svar på de mest stillede spørgsmål om vinduespudsning i Lyngby

  Hvad koster det at få pudset vinduer i Lyngby?

  En vinduespudsning koster fra 95 kr. pr. polering.

  Hvor ofte skal mine vinduer pudses?

  Vi anbefaler at du får pudset dine vinduer hver 4., 8., eller 12. Uge.

  Hvordan får jeg den bedste pris på vinduespudsning?

  Du får den absolut bedste pris på vinduespudsning ved at indgå i en naboaftale. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

  Kan jeg bestille en vinduespudser selvom jeg ikke bor i Lyngby?

  Det kan du tro! Vi har flere lokale afdelinger og kører derfor til det meste af Sjælland.

  Din vinduespudser i Lyngby

  Bestiller du en vinduespudser i Lyngby, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

  Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

  Vinduespudsning når det er bedst.

  Vi tilbyder nemlig både vinduespudsning, polering, men også mange andre ting som mindre viceværtslige pligter og mange andre ting. Eftersom vi har udstyret, kan vi som eksempel klare skiltevask af både små og store skilte.

  Det kræver oftest ikke noget specielt grej ud over det, vi alligevel bruger til vinduesvask. Dernæst kan vi også tilbyde vask af solceller, der oftest er svære at komme til, hvis ikke man har udstyret.

  Vi er kvalificeret til at tage opgaven på vores skuldre, og har dermed meget at tilbyde, hvis i vælger os til at varetage jeres næste vinduespudser opgave i Lyngby.

  Dernæst vil du kunne læse lidt om vinduesvask generelt, og om hvordan man selv kan klare dele af den, for at gøre resultatet endnu bedre, og måske også spare nogle penge på vinduesvask og vinduespudsning.

  Vinduespudser Lyngby

  Vinduespudser Lyngby

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  RING: 26 85 26 85

   

  Mail: info@clpolering.dk

  Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

  Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

  Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  CL Polering Haslev

  Floraparken 24
  4690 Haslev

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Køge

  Omøvej 66
  4690 Køge

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Lyngby

  Huldbergs Allé 38
  2800 Lyngby

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Præstø

  4720 Præstø

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  5/5 (2 Reviews)