fbpx

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Clpolering » Vinduespudser i Lyngby

VINDUESPUDSER I LYNGBY

Leder du efter en vinduespudser i Lyngby, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder en lang række services og vi er specialister i vinduesvask og vinduespudsning.

Derfor er vi nu også begyndt at tilbyde vores service i Lyngby, og det betyder at du hurtigt kan få en professionel vinduespudser ud, der kan klare de opgaver, du nu måtte have til ham.

Vi sætter stor pris på kvalificerede ansatte, der hurtigt kan sætte sig ind i udfordringer og finde en løsning. Du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive til os og spørge, om vi kan klare opgaven inden, men er der mindre ting, så kan de fleste af vores medarbejdere klare jobbet.

Vi tilbyder nemlig både vinduespudsning, polering, men også mange andre ting som mindre viceværtslige pligter og mange andre ting. Eftersom vi har udstyret, kan vi som eksempel klare skiltevask af både små og store skilte.

Det kræver oftest ikke noget specielt grej ud over det, vi alligevel bruger til vinduesvask. Dernæst kan vi også tilbyde vask af solceller, der oftest er svære at komme til, hvis ikke man har udstyret.

Vi er kvalificeret til at tage opgaven på vores skuldre, og vi har dermed meget at tilbyde, hvis i vælger os til jeres næste vinduesvask.

På siden her vil du kunne læse meget mere om byen Lyngby og hvordan vi klare vores arbejde i byer som denne.

Dernæst vil du kunne læse lidt om vinduesvask generelt, og om hvordan man selv kan klare dele af den, for at gøre resultatet endnu bedre, og måske også spare nogle penge på vinduesvask og vinduespudsning.

Kontakt os

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

Lidt om byen

Lyngby, eller Kongens Lyngby, som byen hedder er en af de nordligste dele, som vi til dagligt kører ud til for at pudse vinduer.

Byen som er en del af Storkøbenhavn har omkring 54.343 indbyggere, hvilket gør den til en af de mere befolkede bydele i de ydre dele af Storkøbenhavn.

Det er derfor kun naturligvis at vi ser masser af nye muligheder i området, der byder på mange forskellige kunder, og vi kan selvfølgelig både klare privat personer og virksomheder.

Faktisk ser vi gerne en blanding, da vores medarbejdere har kompetencer inden for begge typer af vinduespudsning.

Byen ligger i kommunen Lyngby-Taarbæk, og udgør klart hoveddelen af kommunen, med kun omkring 400 indbyggere i kommunen, der ikke bor i Lyngby.

Byen er dog stadig meget grøn, og har ud over sin rolle som forstad, også sit helt eget liv. Byen har en lang historie, som navnet også kunne antyde, og faktisk kan man spore bebyggelser tilbage til stenalderen.

Byen har haft stor betydning op gennem vikingetiden, og siden har byen udviklet sig med kultur, handel og Danmarks Tekniske Universitet også kendt som DTU, der har en prominent plads i Lyngby.

Sådan klarer du vinduespudsningen indenfor

Hvis du selv ønsker at klare den indendørs vinduespudsning, er der en relativ nem fremgangsmåde, der ikke sviner særlig meget, og som vi selvfølgelig også går frem efter.

Først og fremmest bør du starte med at fjerne alle ting fra vindueskarmen. På den måde kan du gå metodisk til værks og du behøver ikke at flytte rundt på tingene, når du har kluden i hånden.

Det er selvfølgelig et spørgsmål om hvor meget bordplads du har, selvfølgelig i en logisk rækkefølge, så du nemt kan sætte det tilbage som før. Mange gange er det selvfølgelig også en god ide at tørre efter på de ting der står i karmen, da det er horisontale flader, hvor støvet samler sig.

Dernæst tager du rammen rundt om vinduet, og er ruden meget beskidt, kan du også køre den over med kluden. Det er selvfølgelig vigtigt at du bruger to klude, hvoraf den ene bruges med et normalt rengøringsmiddel, og den anden er tør til selve ruden.

Derefter bruger du et pudsemiddel som du kan købe næsten over alt. Der er selvfølgelig nogle der er bedre end andre, men der må man prøve sig frem, i hvert fald hvis man vil eksperimentere med de billigste mærker. Der kan være små klatter som man ikke får med, når man blot kører kluden over ruden, så man bør holde ekstra øje, når man er i gang, men selve projektet er ikke så svært.

Udfordringerne ligger som oftest udendørs, hvor man ikke lige har en stol at stå på, der kan nå op på 1. sal og tage vinduerne. Man kan selvfølgelig tage den indefra, ved at åbne dem, men det er ikke nemt.

I stedet kan man også ringe til os og høre et godt tilbud på alle opgaverne, enten i en samlet pakke, eller som enkeltstående opgaver, som vi selvfølgelig også klarer.

Skal vi tage vinduerne indendørs, er det bedst og billigst, hvis du fjerner det der står i karmene, inden vi kommer. På den måde sparer du penge og vi kan fokusere på det, som vi er gode til.

Når du ringer eller skriver, giver du blot en kort beskrivelse af det der skal rengøres og evt. suppleret med nogle billeder, kan vores professionelle vinduespudsere give en overslag på tiden, og så får du et godt tilbud på vinduespudsning i Lyngby.

Det afhænger selvfølgelig meget af størrelsen på ordren, men vi vil som regel altid kunne finde en løsning. Vi tilbyder også abonnementspakker, hvor vi kommer en gang hver 8. uge fx. På den måde skal du ikke tænke mere over vinduespudsning.

Har du nogle spørgsmål til os, eller vil du vide mere, kan du læse alt om os på hjemmesiden, eller blot ringe til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Din vinduespudser i Lyngby

Bestiller du en vinduespudser i Lyngby, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

Åbningstider

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00
Kontoret holder lukket i weekenden.

RING: 26 85 26 85

Hvis du indtaler en besked på telefonsvareren vender vi tilbage inden kl. 18:00 samme dag.

Lørdage og søndage kan dette dog ikke forventes overholdt.

Mail: mail@clpolering.dk

Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

Åbningstider

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00
Kontoret holder lukket i weekenden.

CL Polering Haslev

Nygade 5
4690 Haslev

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Køge

Omøvej 66
4690 Køge

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Lyngby

Huldbergs Allé 38
2800 Lyngby

Telefon: + 45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

CL Polering Præstø

Hejrevej 18
4720 Præstø

Telefon: +45 26 85 26 85
E-mail: mail@clpolering.dk

5/5 (1 Review)