Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser i Strøby Egede

VINDUESPUDSER I STRØBY EGEDE

Vinduespudser Strøby Egede

Vinduespudser Strøby Egede, det professionelle arbejde.

Her kan vi arbejde i lokalområder, hvor vi har mange kompetencer for at hjælpe med vinduespudsning og Vinduespolering. Ud over disse to ting, kan vi selvfølgelig også klare en masse andet. Blandt andet kan vi klare andre vaskeopgaver, der kræver udstyr, det kan gå op i højderne. Det kan være nødvendigt, hvis man har skilte eller solcelleanlæg.

For skilteKan det med tiden blive svært at se, hvad der står på dem, og så forsvinder ideen lidt. Solcelleanlæg er mest effektive, hvis ikke der er snavs og andet, der skygger fra solens stråler. Derfor kan det hjælpe på effektiviteten at få dem rengjort, og det er ikke, grundet deres placering, nemt at klare selv.

Vi kører til mange andre byer rundt omkring Strøby Egede, så vi vil hurtigt kunne komme frem, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi kører f.eks. ofte til Køge, Tureby, Haslev og Rønnede. Derudover sparer vi en masse penge på transport, og disse penge bruger vi til at give dig et rigtig godt tilbud, der betyder yderst konkurrence venlige priser.

Dertil kan vi give ekstra rabat ved naboaftaler, hvor man tager sin nabo med, og bestiller vinduesvask sammen, eller ved andre mængdeløsninger, hvor vi skal køre fast. Det gør vinduespudsning lidt billigere for dig, da det du betaler for er lige netop det du mangler.

På siden her vil du kunne læse lidt omkring vinduespudsning generelt, og derudover vil du kunne læse hvad der gør sig gældende med vinduespudsning eller Vinduespolering i Strøby Egede. Vi vil også snakke lidt om vinduespudsning generelt, og specielt hvordan man kan undgå striber, hvis man selv skulle give sig i kast med vinduespudsning.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

  Bestil når det passer dig

  Enkelt bestilling

  Fra dkk

  295

  Pr. Polering

  Pr. Polering

  Miljøbevidst pudsning
  Effektivt vaskeanlæg
  Vi kommer, når det passe dig
  Tilfredshedsgaranti**

  * Vi vasker op til 18 meter i højden

  * Mulighed for både ud- og indvendig polering

  ** Er du ikke tilfreds kommer vi igen ub

  Mest for pengene

  Abonnement

  Fra dkk

  95

  Pr. Polering

  Spar op til 50% pr. polering
  Altid rene vinduer
  Slip for at ringe til en vinduespudser
  Vælg mellem hver 4., 8., eller 12. uge
  Mulighed for naborabat

  * Polering både inde og ude

  * Kræver fri adgang til dine vinduer

  * Betal med MobilePay eller faktura

  Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

  Lidt om Strøby Egede

  Strøby Egede er en by af mellem størrelse med ca. 4000 indbyggere. Den Sydsjællandske by ligger ud til kysten, og det har selvfølgelig stor betydning for vinduespudsning, som vi vil komme mere ind på senere. Byen har en lang historie, og faktisk kan man spore bostedet helt tilbage til stenalderen, hvor der er fundet gravsteder fra. 

  Byen har bestemt draget fordel af sin placering ud til Køge bugt, hvilket har gjort, at den har været brugt til handel og selvfølgelig også en hvis mængde fiskeri, og hvad der ellers følger med en havn. Strøby Egede hører ind under Stevns Kommune, og faktisk er byen den største i kommunen, trods sin beskedne størrelse.

  Det siger også en del om området, der ikke ligefrem er præget af høje bygninger eller store fabrikker, men derimod hyggelige naturområder med større huse. Det betyder også flere vinduer pr. opgave og det kræver en god effektivitet, og det kan vi selvfølgelig også levere kombineret med kvalitet.

  Det helt specielle ved Strøby Egede og andre kystbyer er at vinduer bliver generelt mere beskidte, når de ligger tæt på vandet. Den øgede luftfugtighed betyder at ruderne hurtigere bliver fedtede, og ligger huset endnu tættere på, kan ting som kan betyder en ekstra arbejdsbyrde, hvis man vil have rene vinduer.

  Det betyder selvfølgelig en masse, hvor i byen man bor, og de fleste vil nok ikke have noget stort ekstra behov for vinduesvask, men vi tilbyder selvfølgelig forskellige aftaler, hvor vi kommer med et fast interval.

  På den måde slipper du for at skulle tænke over, hvornår du skal bestille os, og det kan spare dig for en masse tid på vinduesvask eller vinduespudsning.

  Vinduespudsning Strøby Egede
  Vinduespudsning Strøby Egede

  Hvornår skal du vælge en professionel vinduespudser?

  Det kan være svært at vælge, hvad der er den nemmeste løsning i forhold til selv at vaske vinduer, eller om man skal bestille en professionel vinduespudser. I en by som Strøby Egede er der en god blanding af forretninger og privatpersoner, der kan drage nytte af os.

  Oftest er det et spørgsmål om, hvor ofte man har brug for vinduesvask, og om man har tiden. Hvis man har masser af tid selv, eller man har brug for vask ofte, så kan det betale sig, at investere i tingene selv, men forretninger specielt, har tit ansat folk til andre ting, og derfor så er det en god ide at finde specialister i vinduespudsning.

  Derudover har man ofte vinduer, hvor det er vigtigt at holde dem rene. Mange vælger en vinduespudser, hvis de har vinduer i højden, da det kan være svært eller dyrt, hvis man skal have fat i udstyr, der kan klare at komme op i højden. Man kan købe koste eller stiger, der kan klare 2 sal uden problemer, men det kan være svært og direkte farligt, hvis ikke man har udstyret til at klare vinduespudsningen.

  Hvad kan vi tilbyde?

  Vi tilbyder høj kvalitet og god service og samtidig går vi efter at være blandt de billigste vinduespudsere, som du kan finde i områderne, hvor vi kører. Når du kontakter os, kan du få en god løsning og et godt tilbud.

  Det eneste du skal gøre er at skrive til os gennem en formular på vores hjemmeside, eller ringe til os. Derefter snakker vi med en af vores professionelle vinduespudsere, der giver dig dit uforpligtende tilbud.

  Derfra er det blot at finde et tidspunkt der passer alle parter. Vi kører dog næsten altid rundt på vejene, så vi vil hurtigt kunne finde et tidspunkt til dig. Har du specielle ønsker, kan det tage lidt længere tid, men for det meste vender vi tilbage næsten med det samme.

  Har du andre små opgaver, der ikke nødvendigvis er vinduespudsning, er du også meget velkommen til at spørge, da vores medarbejdere har masser af erfaring inden for mange områder, og vi kan sikkert finde en løsning. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Få svar på de mest stillede spørgsmål om vinduespudsning i Strøby Egede

  Hvad koster det at få pudset vinduer i Strøby Egede?

  En vinduespudsning koster fra 95 kr. pr. polering.

  Hvor ofte skal mine vinduer pudses?

  Vi anbefaler at du får pudset dine vinduer hver 4., 8., eller 12. Uge.

  Hvordan får jeg den bedste pris på vinduespudsning?

  Du får den absolut bedste pris på vinduespudsning ved at indgå i en naboaftale. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

  Kan jeg bestille en vinduespudser selvom jeg ikke bor i Strøby Egede?

  Det kan du tro! Vi har flere lokale afdelinger og kører derfor til det meste af Sjælland.

  Din vinduespudser i Strøby Egede

  Bestiller du en vinduespudser i Strøby Egede, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

  Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

  Vinduespudser Strøby Egede

  Vinduespudser Strøby Egede

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  RING: 26 85 26 85

   

  Mail: info@clpolering.dk

  Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

  Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

  Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  CL Polering Haslev

  Floraparken 24
  4690 Haslev

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Køge

  Omøvej 66
  4690 Køge

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Lyngby

  Huldbergs Allé 38
  2800 Lyngby

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Præstø

  4720 Præstø

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  5/5 (1 Review)