Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser i Strøby Egede

VINDUESPUDSER I STRØBY EGEDE

Vi er i gang med at udvide til en lang række byer i Syd- og Østsjælland, hvor vi kører fra.

Her kan vi arbejde i lokalområder, hvor vi har mange kompetencer for at hjælpe med vinduespudsning og vinduespolering.

Ud over disse to ting, kan vi selvfølgelig også klare en masse andet. Blandt andet kan vi klare andre vaskeopgaver, der kræver udstyr, det kan gå op i højderne. Det kan være nødvendigt, hvis man har skilte eller solcelleanlæg.

For skilte, kan det med tiden blive svært at se, hvad der står på dem, og så forsvinder ideen lidt. Solcelleanlæg er mest effektive, hvis ikke der er snavs og andet, der skygger fra solens stråler.

Derfor kan det hjælpe på effektiviteten at få dem rengjort, og det er ikke, grundet deres placering, nemt at klare selv.

Vi kører til mange andre byer rundt omkring Strøby Egede, så vi vil hurtigt kunne komme frem, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi kører f.eks. ofte til Køge, Tureby, Haslev og Rønnede.

Derudover sparer vi en masse penge på transport, og disse penge bruger vi til at give dig et rigtig godt tilbud, der betyder yderst konkurrencevenlige priser.

Dertil kan vi give ekstra rabat ved naboaftaler, hvor man tager sin nabo med, og bestiller vinduesvask sammen, eller ved andre mængdeløsninger, hvor vi skal køre fast.

Det gør vinduespudsning lidt billigere for dig, da det du betaler for er lige netop det du mangler.

På siden her vil du kunne læse lidt omkring vinduespudsning generelt, og derudover vil du kunne læse hvad der gør sig gældende med vinduespudsning eller vinduespolering i Strøby Egede.

Vi vil også snakke lidt om vinduespudsning generelt, og specielt hvordan man kan undgå striber, hvis man selv skulle give sig i kast med vinduespudsning.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

   Har du brug for hjælp?

   Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

   Lidt om Strøby Egede

   Strøby Egede er en by af mellem størrelse med ca. 4000 indbyggere. Den Sydsjællandske by ligger ud til kysten, og det har selvfølgelig stor betydning for vinduespudsning, som vi vil komme mere ind på senere.

   Byen har en lang historie, og faktisk kan man spore bostedet helt tilbage til stenalderen, hvor der er fundet gravsteder fra.

   Byen har bestemt draget fordel af sin placering ud til Køge bugt, hvilket har gjort, at den har været brugt til handel og selvfølgelig også en hvis mængde fiskeri, og hvad der ellers følger med en havn.

   Strøby Egede hører ind under Stevns Kommune, og faktisk er byen den største i kommunen, trods sin beskedne størrelse.

   Det siger også en del om området, der ikke ligefrem er præget af høje bygninger eller store fabrikker, men derimod hyggelige naturområder med større huse.

   Det betyder også flere vinduer pr. opgave og det kræver en god effektivitet, og det kan vi selvfølgelig også levere kombineret med kvalitet.

   Det helt specielle ved Strøby Egede og andre kystbyer er at vinduer bliver generelt mere beskidte, når de ligger tæt på vandet.

   Den øgede luftfugtighed betyder at ruderne hurtigere bliver fedtede, og ligger huset endnu tættere på, kan ting som kan betyder en ekstra arbejdsbyrde, hvis man vil have rene vinduer.

   Det betyder selvfølgelig en masse, hvor i byen man bor, og de fleste vil nok ikke have noget stort ekstra behov for vinduesvask, men vi tilbyder selvfølgelig forskellige aftaler, hvor vi kommer med et fast interval.

   På den måde slipper du for at skulle tænke over, hvornår du skal bestille os, og det kan spare dig for en masse tid på vinduesvask eller vinduespudsning.

   Hvornår skal du vælge en professionel vinduespudser?

   Det kan være svært at vælge, hvad der er den nemmeste løsning i forhold til selv at vaske vinduer, eller om man skal bestille en professionel vinduespudser. I en by som Strøby Egede er der en god blanding af forretninger og privatpersoner, der kan drage nytte af os.

   Oftest er det et spørgsmål om, hvor ofte man har brug for vinduesvask, og om man har tiden. Hvis man har masser af tid selv, eller man har brug for vask ofte, så kan det betale sig, at investere i tingene selv, men forretninger specielt, har tit ansat folk til andre ting, og derfor så er det en god ide at finde specialister i vinduespudsning.

   Derudover har man ofte vinduer, hvor det er vigtigt at holde dem rene. Mange vælger en vinduespudser, hvis de har vinduer i højden, da det kan være svært eller dyrt, hvis man skal have fat i udstyr, der kan klare at komme op i højden. Man kan købe koste eller stiger, der kan klare 2 sal uden problemer, men det kan være svært og direkte farligt, hvis ikke man har udstyret til at klare vinduespudsningen.

   Hvad kan vi tilbyde?

   Vi tilbyder høj kvalitet og god service og samtidig går vi efter at være blandt de billigste vinduespudsere, som du kan finde i områderne, hvor vi kører. Når du kontakter os, kan du få en god løsning og et godt tilbud.

   Det eneste du skal gøre er at skrive til os gennem en formular på vores hjemmeside, eller ringe til os. Derefter snakker vi med en af vores professionelle vinduespudsere, der giver dig dit uforpligtende tilbud.

   Derfra er det blot at finde et tidspunkt der passer alle parter. Vi kører dog næsten altid rundt på vejene, så vi vil hurtigt kunne finde et tidspunkt til dig. Har du specielle ønsker, kan det tage lidt længere tid, men for det meste vender vi tilbage næsten med det samme.

   Har du andre små opgaver, der ikke nødvendigvis er vinduespudsning, er du også meget velkommen til at spørge, da vores medarbejdere har masser af erfaring inden for mange områder, og vi kan sikkert finde en løsning. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Din vinduespudser i Strøby Egede

   Bestiller du en vinduespudser i Strøby Egede, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

   Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   RING: 26 85 26 85

    

   Mail: info@clpolering.dk

   Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

   Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

   Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

   Åbningstider

   Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
   Kontoret holder lukket i weekenden.

   CL Polering Haslev

   Nygade 5
   4690 Haslev

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Køge

   Omøvej 66
   4690 Køge

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Lyngby

   Huldbergs Allé 38
   2800 Lyngby

   Telefon: + 45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   CL Polering Præstø

   4720 Præstø

   Telefon: +45 26 85 26 85
   E-mail: info@clpolering.dk

   5/5 (1 Review)