[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vinduespudser i Rønnede

Cl Polering tilbyder en bred vifte af muligheder i mange forskellige byer, og på siden her kan du læse meget mere omkring vinduespudser i Rønnede samt alle de andre typer af rengøring, som vi også tilbyder i samme område.

Du vil derfor kunne blive klogere på ting omkring Vinduespolering, byen samt en masse andet, der kan sikre, at du har pæne og rene vinduer året rundt.

Alle vores vinduespudsere er professionelle og har erfaring i at hjælpe med mange forskellige opgaver, så du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere, eller få et godt tilbud.

Se vores priser her.

Læs mere om CL Polerings vinduespudser service her.

Se de praktiske spørgsmål omkring vinduespolering her.

Vi klarer også andre opgaver så som fliserens, algebehandlingskiltevask, solcellerengøring, erhvervsrengøring mm. Benyt menuen i toppen til at læse om vores mange service tilbud.

Meget mere om Rønnede

Rønnede som er placeret i Faxe kommune er en af de mange mellemstore byer der ligger i det sjællandske område, hvor vi hovedsageligt tilbyder vinduespolering.

Rønnede er en hyggelig by med flere kunder, og vi sørger selvfølgelig altid for, at vi kan tilbyde Vinduerengøring eller polering så hurtigt som muligt, og det er derfor, at vi også fokuserer på lokalområderne, som Rønnede er en vigtig del af.

Vi håber selvfølgelig på at kunne udvide i den lille by, da den passer meget godt til vores kundesegment, samt til det vi er gode til.

Derfor sørger vi alle kunder er tilfredse med det arbejde der bliver lavet, og det er naturligvis rigtig vigtigt for os, at vi kan opsamle faste kunder, hvilket selvfølgelig også giver en lang række fordele.

Rønnede er derudover en af de mange byer i området, der er i vækst. Det skyldes blandt andet det politiske udslag, hvori Rønnede og Faxe kommune har fået penge til en ny motorvej mellem Rønnede og Boserup.

Det kan betyde mange flere erhvervskunder, som vi naturligvis også tilbyder vores service til.

Meget mere om vores services

Vi tilbyder en lang række forskellige services og for Rønnede er vi naturligvis mere end blot Vinduespolering.

Det betyder at vi også kan klare opgaver som rengøring af solceller, rengøring af skilte eller helt andre småopgaver, som vi næsten altid kan finde en løsning på. Vi har med andre ord stor ekspertise og erfaring på en masse områder, og vi har også været ude til viceværtslige pligter, som vi også kan klare efter aftale.

Det kræver selvfølgelig en anden type aftale, i forhold til de ting vi ellers laver som vinduesvask og vinduespolering, men det er også områder, hvor vi har den fornødne erfaring.

Mange af de opgaver som vi klarer, er ofte vanskelige at komme til på grund af placeringen af de elementer som skal rengøres.

Derfor kræver det en hvis mængde ”know-how” og ikke mindst udstyret, og det har vi. Solceller kan være svære at overskue, og da solcellerne ofte er på taget vil det kræve en stige eller lignende, og det kan nemt vise sig at være et større problem, hvis man selv skal stå med det.

Derfor tilbyder vi også hjælp til denne type opgaver, da vores udstyr er bygget til de mange forskellige situationer, man kan stå i, uanset om det er i mindre byer som Rønnede eller større byer, hvor der som regel er bygget mere i højden.

Specielt fra 2. sal og opefter er et problem, når vinduerne skal poleres. Her kommer normale stiger på prøve, og du udsætter dig selv for farlige situationer.

Derudover tager det længere tid, når man ikke har al værktøjet ved hånden, og vi vil lynhurtigt kunne skabe et godt resultat.

Vi har et godt tilbud til dig

Har du spørgsmål til vores service eller priser, kan du naturligvis kontakte os og få et uforpligtigende tilbud, som du så kan sammenligne med andre, hvis du da tror du kan få det billigere.

Når det kommer til Vinduespolering i Rønnede og mange af de andre byer, så vil vi altid sørge for at vi giver en fair og konkurrencedygtig pris, og vi kan også snakke om større aftaler på området eller tilbagevendende kunderabat, så du får den bedste oplevelse hos os.

Derfor er det blot at kontakte os, så får du fat i en af vores professionelle vinduespudsere, der kan give dig et fornuftigt overslag og tilbud på det, som du gerne vil have lavet.

 

 

Ledte du efter:

Vinduespudser i Haslev
Vinduespudser i Næstved
Vinduespudser i Køge
Vinduespudser i Glumsø
Vinduespudser i Tureby

 

Vi kan træffes på følgende tidspunkter:

Mandag – fredag 8.00 – 16.00
Lørdag – 12.00 – 14.00
Søndag – Lukket

 

Telefon:

(+45) 26 28 93 11
Hvis du indtaler en besked på telefonsvareren vender jeg tilbage INDEN kl. 18.00 samme dag.
Lørdag, og søndag kan dette dog ikke forventes overholdt.

 

E-mail:

mail@clpolering.dk
Send gerne en e-mail, og der svares ALTID tilbage inden for 24 timer.

 

Adresse:

Nygade 5
4690 Haslev
Danmark
CVR nr. 33 22 85 62

Tilmeld betalingsservice
Vi bruger betalingsservice - nemt og let! CO2 neutralt website