Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 1. Hjem
 2.  » Vinduespudser Bagsværd

VINDUESPUDSER BAGSVÆRD

Vinduespudser Bagsværd

Vinduespudser i Bagsværd, så behøver i ikke lede længere.

Vi kører ud og tilbyder billig vinduespudsning til en lang række byer på Sjælland, og Bagsværd er en af de nyeste byer, som vi har valgt at køre til.

Byen ligger perfekt i forhold til mange af de andre byer og kommuner omkring, som vi også besøger ofte, for at pudse vinduer eller klare en af vores mange andre vinduespudser opgaver.

Alt dette vil vi forklare meget mere om i vores lille beskrivelse af Bagsværd, og dernæst vil vi også forklare om vores services, og hvad man skal tænke over, når man vasker vinduer.

Vi forsøger altid at hjælpe så hurtigt som muligt, og derfor har vi et nøje antal udvalgte byer, som vi primært kører til. Her tilbyder både vinduespudsning, vinduespolering, men også mange andre services, som der nu kan være brug for. Du finder os bl.a. i Gentofte, Charlottenlund og enda også helt i Hvidovre.

Vores medarbejdere er professionelle og har alle samme erfaring indenfor faget. Derudover har mange af dem også erfaring inden for andre områder, hvilket betydet at vi kan tage hånd om mange af de småting, der nu kunne være, når vi alligevel kører ud til Bagsværd som eksempel.

Derfor fokuserer vi også på at kunne give de bedste priser på kvalitet i vinduespudsning i Bagsværd.

Bagsværd er dog en af de Nordligste punkter vi kommer på Sjælland, men blandt andet på grund af størrelsen, er det stadig en by, der får meget opmærksomhed, og vi vil altid forsøge at kunne tilbyde vinduesvask hurtigt, hvis det er nødvendigt.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

  vinduespolering Bagsværd

  Vidste du, at vi også tilbyder fliserens?

  Lidt om Bagsværd

  Bagsværd er en af de ydre bydele i Storkøbenhavn, og den ligger ca. 12 km fra centrum.

  Derudover ligger Bagsværd i Gladsaxe kommune og har op gennem tiden haft en stor og vigtig betydning for udviklingen af området.

  Tidligere lå Bagsværd nemlig mellem København og Hillerød, og selvom der siden hen er ledt en motorvej uden om byen, så ser man stadig Bagsværd som en vigtig industriel bydel for resten af København.

  Specielt præger Novo Nordisk området, da hovedkvarteret er placeret i byen. Faktisk er der op mod 4000 arbejdspladser i Bagsværd hos Novo Nordisk, og det har også betydet at mange har valgt at bosætte sig i området, da de samtidig har haft arbejde der.

  Der er dog meget mere end blot Novo Nordisk i Bagsværd og blandt andet ligger der en kirke i byen, der er designet af den berømte arkitekt Jørn Utzon, der er verdensberømt for Sydneys operahus.

  Derudover er der en masse mindre forretninger inde i byen, hvilket skaber en masse liv i den dejlige forstad Bagsværd.

  Det har generelt været et mål for mange af forstæderne, at de ikke kun skulle være sovebyer, der ligger tæt på København, men i stedet aktive foreninger, der sørger for at skabe et sted hvor folk ønsker at bo.

  Det betyder at de mange butiksruder kræver rengøring og de mange rækkehuse, villaer og lejligheder har brug for det samme. Og det er nemlig lige her din lokale vinduespudser har sine spidskompetencer.

  Bagsværd er bestemt en by, som vi ønsker at arbejde meget med, og da vi agere i andre dele af Gladsaxe kommune, kan vi give en god pris, når vi sparer benzinen ved at skulle køre dobbelt.

  Vinduespolering Bagsværd

  Lidt om vores service, og hvad vi kan gøre for dig

  Selvom vi selvfølgelig altid bestræber os på at betjene alle så hurtigt som muligt, så er det ofte tilfældet at vi laver en aftale i god tid. På den måde kan vi og du planlægge efter det, og vi kan også lave aftaler, der betyder at vi komme til dig hjem i Bagsværd en gang i måneden eller lignende. På den måde skal du ikke bruge mere tid på at ringe og bestille os.

  Vi dukker blot op og gør vores arbejde. Har du noget ekstra er du selvfølgelig velkommen til at tage fat i os i situationen, men jo mere information vi kan få inden, jo nemmere bliver det for os at give dig et godt tilbud, og en endnu bedre service. Derfor har vi også en formular på hjemmesiden, der lader dig beskrive situationen. Hvilke vinduer der skal vaskes, og så videre. Der er selvfølgelig også plads til at beskrive andre småopgaver, som du har brug for hjælp med.

  Ofte ser man pensionister eller andre, der kan have en lille del, som de ønsker fikset, og det kan vi for det meste hjælpe med, når vi alligevel er på stedet for at lave vinduesvask. Der er mange måder, hvorpå du kan spare penge når du laver en aftale med din vinduespudser. Vi giver som eksempel rabatter, hvis man tager sin nabo i hånden og på den måde sparer os for at skulle køre to gange og giver os en ekstra kunde.

  Derudover kan man som nævnt også bestille tilbagevendende service, som en form for abonnement, og det giver selvfølgelig også visse fordele for dig. Vores team består af professionelle vinduespudsere, der for det meste er lokalt kendte i de fleste områder, og alle har oplæring og træning i vinduespudsning.

  Det er nemlig ikke altid så lige til. For at være effektiv, kræver det specielt udstyr og ikke mindst knowhow, som man får gennem erfaring. Det gør processen hurtigere, og det betyder billigere lønninger og bedre tilbud til dig. Dette specielle udstyr er tit grunden til at det bedre kan betale sig, at ringe til os, i stedet for selv at skulle bevæge sig ud i vinduesvask eller pudsning. Man skal nemlig både have fat i den rigtige type kost, klud og skraber for at kunne udføre jobbet.

  Dernæst får man også tit brug for en stige, da de fleste vinduer går op over 2 meter, hvilket betyder at flere har svært ved at nå helt op. Det giver striber, for hvis ikke vandet kommer væk fra toppen, løber det ned over resten af ruden, så når man vasker, skal man altid være sikker på, at man kan starte fra toppen.

  Skulle du have flere spørgsmål til vinduespudsning, hvordan vi udfører arbejdet, eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at ringe eller skrive gennem vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Din vinduespudser i Bagsværd

  Bestiller du en vinduespudser i Bagsværd, vil vi kunne give dig et godt tilbud, alt efter hvilken opgave du har til os.

  Vi glæder os naturligvis til, at høre fra dig.

  Få svar på de mest stillede spørgsmål om vinduespudsning Bagsværd

  Hvad koster det at få pudset vinduer i Bagsværd?

  En vinduespudsning koster fra 95 kr. pr. polering.

  Hvor ofte skal mine vinduer pudses?

  Vi anbefaler at du får pudset dine vinduer hver 4., 8., eller 12. Uge.

  Hvordan får jeg den bedste pris på vinduespudsning?

  Du får den absolut bedste pris på vinduespudsning ved at indgå i en naboaftale. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

  Kan jeg bestille en vinduespudser selvom jeg ikke bor i Bagsværd?

  Det kan du tro! Vi har flere lokale afdelinger og kører derfor til det meste af Sjælland.

  Vinduespudser Bagsværd

  Vinduespudser Bagsværd

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  RING: 26 85 26 85

   

  Mail: info@clpolering.dk

  Send gerne en e-mail, der svares altid tilbage indenfor 24 timer.

  Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

  Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  CL Polering Haslev

  Floraparken 24
  4690 Haslev

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Køge

  Omøvej 66
  4690 Køge

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Lyngby

  Huldbergs Allé 38
  2800 Lyngby

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Præstø

  4720 Præstø

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  5/5 (1 Review)