Haveservice

Vi tilbyder også forskellige former for haveservice. Det kan være alt fra at luge ukrudt og til at fælde træer. Er havearbejdet efterhånden blevet for uoverskueligt, eller er den snart blevet så vildtvoksende som en tornerosehæk? Så er det på tide, at du får gjort noget seriøst ved haven, inden den helt tager magten fra dig.

Det kan jo også være, at du selv klarer den daglige havetjans, men skal have noget professionel assistance i forhold til de helt store, tunge opgaver.

Hvis du elsker at opholde dig i din have og nyder at betragte din smukke haves helhed og detaljer – uden at du selv har nogen ambitioner om selv at agere gartner, så kan du trygt kontakte os for en plan og en pris.

Uanset hvordan det nu forholder sig i din have, så rykker vi gerne ud og ser på sagen – og bringer din have i topform igen med vores kvalitetsbevidste haveservice.

Hos CL Polering tilbyder vi, udover haveservice, også vinduespudsning til en god pris. Derudover burde du kigge lidt nærmere på vores rengøring af solceller, og vores kvalitetsbevidste “fjern flisepest” service.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

  Vi tilbyder en bred vifte af haveservice:

  ○ Forefaldent havearbejde
  ○ Hækklipning
  ○ Træfældning
  ○ Stubfræsning
  ○ Beskæring

  1. Hjem
  2.  » Haveservice

  Almindeligt havearbejde

  Der er mange opgaver, der skal klares, når du har en have. Hvis du har tiden, lysten og evnerne, så er det kun hyggeligt selv at klare de opgaver.

  Men hvis du af den ene eller den anden årsag ikke selv får det klaret, så bør du kontakte et professionelt firma til at tage sig af det.

  Hos CL Polering påtager vi os gerne en hvilken som helst haveservice opgave. Kontakt os gerne, inden haven bliver mere utæmmet, end godt er.

  Vi kan hjælpe dig med nogle helt almindelige opgaver som for eksempel græsslåning, lugning, beplantning, trimning, anlæg af bede og så videre.

  Det kan være en stor lettelse i hverdagen at vide, at disse nødvendige opgaver bliver klaret på bedste vis.

  Hækklipning

  At klippe hæk er et temmelig tungt og tidskrævende arbejde. Orker du det ikke, eller har du ikke den fornødne tid, så går vi det gerne for dig.

  Så kan du være sikker på, at hækken bliver klippet til tiden, og at den holder sig frisk og tæt. Desuden efterlader vi den flot og jævn. Så præsenterer din hæk sig fint og velholdt.

  Vi klipper hækken i den højde og bredde, som du ønsker den, og vi sørger selvfølgelig for at afklippet bliver fjernet og afleveret til genbrug.

  Du behøver derfor slet ikke at gøre noget – andet end at aftale tid til hækklipningen og evt. anden haveservice.

  Træfældning

  En af de opgaver i haven, som du ikke selv bør påtage dig, med mindre det drejer sig om nogle træer af en ret beskeden størrelse, det er at fælde træer.

  Typisk skal et træ fældes, fordi det er blevet for stort. Det betyder, at det er blevet både for tykt og for højt til at have stående der, hvor det står.

  Og så er det altså en opgave for en professionel. Der er meget, der kan gå galt, når man fælder et træ. Det kan koste betydelige skader både på materiel og på personer. Den risiko bør du aldrig løbe.

  Derfor anbefales du på det kraftigste altid at overlade træfældning til en professionel, og lader det indgå i en evt. haveservice aftale. Især hvis træet er meget stort og står alt for tæt på bygninger.

  CL Polering tilbyder enhver form for træfældning. Du afgør så selv, om det også omfatter stubfræsning. Efter træfældningen aftales der, hvad der skal ske med træet.

  Stubfræsning

  Når et træ er blevet fældet, står der altid en stub tilbage. Vil du gerne være fri for at have denne stub stående i haven, så kan du hyre CL Polering til at komme at fræse den helt væk.

  Så bliver jordstykket eller plænen helt plan og klar til at blive integreret i haveområdet. Det bliver gjort så grundigt, at det ikke bliver til at se, at der engang har stået et træ der.

  Stubben kan stamme fra en tidligere træfældning – enten af dig selv eller af en anden – eller der kan være en, som vi har foretaget. Uanset hvornår stubben er fra, fjerner vi den gerne.

  Vi gør det så grundigt, at den ikke begynder at skyde igen efter noget tid.

  Beskæring

  Beskæring af buske og træer er også en opgave, som du med fordel kan overlade til en professionel. En beskæring bør foregå på den korrekte måde.

  Dermed får du det mest harmoniske resultat. Hvis du selv beskærer, og gør det for hårdt, kan du risikere at få et resultat, der er uharmonisk – eller måske endda slår busken eller træet ned.

  Denne beskæring kan både være af bærbuske, mindre buskadser, eller det kan være af frugttræer eller andre træer. Her er det især vigtigt, at beskæringen foregår på det rette tidspunkt på året og på de rette skeder på træet.

  Vil du være helt sikker på, at beskæringen foregår helt efter alle kunstens regler, så kan du trygt overlade den opgave til CL Polering som en del af en samlet haveservice.

  Vores dygtige fagfolk har den fornødne viden og erfaring til at løse diverse beskærings-opgaver nøjagtigt, som de skal.

  Bestil en pakkeløsning

  Alle haver er forskellige. Og alle haveejere er forskellige. Derfor er der ikke to opgaver, som er ens. Løsningen i forhold til netop din have findes i samarbejde imellem dig og den professionelle havemand.

  Kontakt gerne CL Polering for sådan et besøg. Vi rykker gerne ud og besigtiger din have, hvorefter vi i fællesskab kan blive enige om en aftale.

  Denne individuelle haveservice kan gøres til en fast aftale, hvilket betyder, at du ikke behøver at tænke på, hvornår det er tid til at bestille tid til at få klaret den ene og den anden opgave i din have.

  Det har CL Polering fuldstændig styr på. For dig er der så kun tilbage at nyde resultatet af det professionelle arbejde. Vi tilbyder desuden også professionel vinduespudsning

  Få del i en god nabo-rabat

  Hos CL Polering sætter vi stor pris på såkaldte nabo-aftaler. Det går ud på, at du slår dig sammen med nogle af dine gode naboer, sådan at I får lavet haveservice den samme dag.

  Gør I det, vil I kunne opnå en god rabat. Den såkaldte nabo-rabat. Det er jo værd at tage med. Nyd at være med til at have byens mest velholdte haver på jeres vej.

  Husk at følge CL Polering på de sociale medier.

  Anmeld CL Polering eller se hvad andre synes om os på Trustpilot.

  Åbningstider

  Mandag – fredag: 9:00 – 12:00
  Kontoret holder lukket i weekenden.

  CL Polering Haslev

  Floraparken 24
  4690 Haslev

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Køge

  Omøvej 66
  4690 Køge

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Lyngby

  Huldbergs Allé 38
  2800 Lyngby

  Telefon: + 45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  CL Polering Præstø

  4720 Præstø

  Telefon: +45 26 85 26 85
  E-mail: info@clpolering.dk

  0/5 (0 Reviews)